Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Antarctica
tag
Legjobb eleve AHCI-ben a telepítést végrehajtani, sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat. Nekem 5 perc volt a 64 bites Win7 feltelepítése, kb újabb 5 percbe telt minden frissítés, szóval egyáltalán nem egy őrült feladat...Xp esetében ezek órák szoktak lenni. Ha én is ajánlhatok egyet, szerintem ezt se hagyjátok ki:
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product_feature&cid=3&piid=33
Támogatja a Trim funkciót, a nand chipek az Inteltől valóak, sandforce-os, 3 év garis. És tényleg nagyon gyors
Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.Illetve aki még telepítés előtt van: Én a win telepítésének idejére a Hdd-t kikötöttem a rendszerből

Aktív témák
- League of Legends
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kés topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- A NetEase kiszállhat a Gang of Dragon mögül
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.