Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Kapiskálod.

A kérdés, hogy mivel és mit csinálsz!
Alignálás után neked a fájlrendszert (és nem a partíciót) kell mentened és azt átrakni az SSD-re. Hogy mivel csinálod az mindegy (acronis, norton ghost), csinálhatod XP alól is meg bootolható kutyafülével is.
"és az mbr nélküliség a recovery indítás előtt a beállításoknál egy pipa lesz csak?" Ezt nem értem teljesen. A lényeg hogy át kell pakolni az mbr-t is valamikor formázás után (nyilván azét az oprendszerét amelyiket átpakolod az SSD-re).Na, közben #14808 erre: Megmondom az őszintét nem tudom mikor rakja rá a telepítő. Ezt még én nem próbáltam élesbe, csak csekkolta valaki, hogy így is működik. Szóval ha nem csinálod meg úgyis gyorsan kiderül, hogy ha nem jó (nem indul).
Utána csináld meg! 
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Utána csináld meg!