Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
The source code
10/10 számomra
Ilyen jó filmet rég nem láttam egyszerű történet egyszerű kivitelezés de fantasztikus és különösen tetszett a befejezés csak feküdtem tátott szájjal hogy ilyen jó befejezést ritkán látok filmben. -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Csak annyi, hogy készülőben. Pontos időpontról nincs info.
-
bagyulajuve
addikt
Torrente 4 szinkronizálásáról van valakinek híre? nagyon nézném már

-
andy83
aktív tag
A Forráskód-ot nem fogják kiadni szinkronosan is, nem tudjátok véletlenül?

-
vzsryl
nagyúr
Én sem használtam eddig, de magától értetődőnek vettem, hogy egy ilyen renoméjú filmes oldalnak a keresője rengeteg különböző információ megadásával szűrhető legyen, tehát a "search" résznél rácuppantam a nyilacskára - "hátha lesz valami advanced search" gondolattal a fejemben - és volt/van.

-
LOTR
addikt
Megamind
hétvégén sikerült megnéznem, nekem nagyon tetszett, és a topikban korábban leírt véleményekkel ellentétben szerintem nagyon jó a filmtudnátok mutatni nekem valami linket vagy listát az elmúlt évek legjobb animációs filmjeiről?
ilyen top 10 listát sokat találtam, de annál valamivel bővebb kellene és ha lehet "szakmaibb"
tehát pl egy imdb szerű lista csak animációs filmekre, aztán persze ha van másik kategóriára is azok is jöhetnének
köszi -
heihachi
addikt
Na közben megnéztem mégegyszer a Deja Vu-t. Régebben már láttam, de valahogy nem annyira fogott meg. Igazából most rájöttem, hogy az a bajom vele, hogy
SPOILER
sikerül végül megváltoztatnia az eseményeket. Addig, amíg minden úgy történik, ahogy korábban láttuk teljesen rendben volt a dolog.
SPOILER OFF
Kár érte, mert a végétől eltekintve tetszett a dolog, és Denzel báttyót mindig öröm nézni. -
Jojo5
őstag
Green Lantern - Zöld Lámpás
720p\HundubNem rossz kis film, bár kicsit többet vártam tőle mivel Ryan Reynolds-ot csipázom mint színészt, de még így is tetszett.

Thorral nálam egy szinten teljesített, szóval ugyanannyit adok rá...7,5/10
-
Duna tv-n épp a Remény rabjai megy. Basszus már a szövegét is szinte kívülről fújom

Egy kis részlet [link]
-
-
x_o_n
veterán
mostanában szinte ontják a horror és western sci-fi filmeket...
ezért visszakanyarogtam a 80-as évek vígjátékaira...
mimózák visszavágnak

-
oriic
HÁZIGAZDA
Na de most mi a jó a sok sétában?

EZ nem egy fitness történet.
-
TRob1
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem is vagyok tehetősebb, és azok annyira nem is vonzanak. (Helikopterből még csak 3at láttam
, bár begyűjtöttem már 6 és felet)(#38873) orichalcos: Én meg mind3at moziban néztem először (és majd megőrültem, annyit kellett várni 1-1 részre) Jah, és persze sosem aludtam még el rajta.

-
-
TRob1
veterán
válasz
Pitterix
üzenetére
Nem kék, azokat nem gyűjtöm. Aztán lehet hogy csak egyelőre, de annyira nem szoktak ámulatba ejteni a HD filmek, hogy ekkora összegeket kidobáljak értük (pedig a Star Wars 9dvd-sen nagyon gondolkoztam
). Itt van pl. a Keresztapa. Annó, tv-ből felvett xar minőségben is tetszett. Aztán mikor megjelent kis hazánkban vidkazin, megvásárolva. Úgy is tetszett. Mikor dvd-n megjelent, szintén begyűjtve. És még így is tetszett
(De maga a film semmivel se tetszett jobban az utolsó adathordozón, mint az elsőn
Persze szebb a képe, az tény, főleg hogy fel is lett újítva.) És különben is, már lassan jön a Full HD utódja, ami többszörös felbontású lesz. 
(#38868) heihachi: "Természetesen" nekem is...
(és könyvben is megvan. ÉS én olyan embör vagyok, aki nemcsak olvasta, de előbb olvasta, minthogy a film készítéséről egyáltalán elkezdtek pletykálni. 
-
-
Ha "kék lemezen" van meg, a fullfullextrás, akkor nehogy, mert csak a szívem fájna.
Dvd-n nekem is megvan, még anno 23k-ért vettem-kaptam a jelenlegi nejemtől.
Soha nem adtam senkinek kölcsön és nem is fogom.
Még egy karc sincs rajt.(#38866) koxxmilyen vagy....

Pedig én azt is rövidnek találtam...... -
-
-
-
-
-
sasa134
addikt
Super 8 /720p/
nem volt rossz, bár előzetesen (pl a trailer alapján) jóval sötétebbre, komorabbra, felnőttebre gondoltam - ehhez képest ugye egy kölyökszerelem viszi a sztorit. Nem rossz, csak másra számítottam... 6/10
Hangover 2 /DVD Rip/
láttam moziban anno, most meg otthon a haverokkal, sörözgetve, popcornt majszolva. Még mindig üt.
8/10 -
Integra
titán
50 első randi.
még mindig jópofa
-
TRob1
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
A mostani Oscar alapján tuti nem (kb. az Angol beteg óta), azelőtt azért fogjuk rá, hogy volt "súlya". Nem kell feltétlen "sztár"gárda se, elég ha a színészek rohadt jól adják, amit kell. És az alakítások mellett persze a helyszínek/fényképezés/zene/történet egésze... ilyesmik. Nah, és itt kb. minden megvan.
(A film "hosszakról" meg csak annyit, hogy akkor vki nézze végig a vágatlan Tarr Béla Sátántangó-ját egyhuzamban
)szerk: Jah, és még nem voltál itt akkor (és én se, csak én "csekkolom" az embereket néha
) -
Kassadin
addikt
Én amióta itt vagyok, tőle nem olvastam olyat, hogy unalmas az a film. Ez kettő dolognak köszönhető: vagy még itt sem voltam, vagy olyankor írta, amikor végigpörgettem a sok értelmetlen offot, és nem olvastam el.
"Nem szeretem ha "alázzák/gyalázzák" minden idők egyik legjobb filmjét (ami nem mellesleg az én egyik kedvencem is)."
Nem a kedvenc filmem, de egy klasszikusnak tartom, viszont elképzelhető, hogy valakinek nem jön be a lassú folyású cselekménye és a ~3 órás hossza. Nem tudom, hogy mi alapján lehet eldönteni, hogy mi minden idők egyik legjobb filmje. Sztárgárda, rengeteg oscar, vagy mi/ki? Nem b@sztatásként kell felfogni, csak kíváncsi vagyok.
-
TRob1
veterán
Ugye te nem vagy olyan aki azért nem szeret egy filmet mert hosszú?

A "Woccsmen" az már más kérdés, az nagyon megosztó egy film. Épp ezért az nem is olyan meglepő, ha vki lehúzza/lepontozza, attól függetlenül, hogy jó film. Egyébként nekem az is nagyon tetszik, sőt meg is vettem (persze a Keresztapákat is).

-
-
TRob1
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Vazze, megint kezded? Ha elolvasnád amit írok (pl. a #38830-at is), akkor most nem is írtál volna nekem.
Ő már többször is írta, hogy számára unalmas. Akkor miért kéne újra és újra megint leírnia ha nem változott a véleménye? Vagy fejtse ki, mi az az unalmas?
Én meg pont azért kértem hogy ne írja le ha nem tetszik:
1) Mert már többször írta
2) Nem szeretem ha "alázzák/gyalázzák" minden idők egyik legjobb filmjét (ami nem mellesleg az én egyik kedvencem is)Persze ez csak 1 kérés volt, és nem utasítás (pls=please=kérlek/kérem)
(#38848) koxx: Na úgy már jó (pro és kontra)

-
-
Kassadin
addikt
Nekem is újra kellene néznem a wacsment... Csak épp időm nincsen jelenleg.
Írd le feltétlen, hogy ha a Keresztapa nem jött be, akkor miért.TRob1: Miért ne írhatná le? Engem érdekelne, valakinek miért nem tetszik egy klasszikus.
Huma: Jó az avatarod, de attól még gyűlölőm a kék nagy f@szút.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Valaki hallott már róla valamit, vagy esetleg látta é?
The Sorcerer And The White Snake
Számomra ígéretesnek tűnik.....
Loki Battles Captain America on The Avengers Set
Így kicsit viccesek a serácok.
-
benvolio
őstag
Úgy látszik mostanában sikerül "jó" filmeket találnom, a mai a Brilliáns meló volt. Az elején látva a szereplőket, mondom tuti jó lesz, de más lett mint vártam. Lehet ha nem vártam volna semmit tőle, akkor lett volna jó.

-
ben11
őstag
Aki szereti a kosárlabdát és odavan az őrült vígjátékokért:
Fél-profi (Semi-Pro) 10/10

A tökéletes vígjáték számomra! Nincs olyan elcs*szett nap mikor ne tudna felvidítani.

Érdemes odafigyelni a részletekre!
Spoiler
Pl mikor nagy nehezen berámolnak egy kosarat és ünnepeltetik magukat közben meg a háttérben már be is kapták a következőt..xD -
-
F34R íme egy neked való múvi:
-
ch003067
addikt
The Walking Dead
2. évad, 1. rész9 / 10
Aki látta az első rész, annak kötelező megnéznie.
Jó volt, csak nem történt benne olyan nagyon sok minden.
1:07 perre sikerült, a végén egy kicsit néztem, hogy mi történt, de nm fogok lelőni a "poént". -
TRob1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Az oké, de koxx eddigi válaszait már ismerem (és azért írtam, ha nem muszáj, akkor ne írja újra, ha netán most se tetszik).
(pl: "halál unalmas film")
Eddig egyébként még soha senkitől nem hallottam hogy ne tetszene neki, csak itt olvastam 1-2 embertől (dehát a kivétel erősíti a szabályt)
-
-
-
Huma
addikt
válasz
dy_nmq
üzenetére
Kösz a tippet! Figyelni fogom a kérdéses részt.
BITBOYS: Kösz! Remélem ezek után senki sem fogja kritizálni a Watchment. Nem szívesen teleportálnám fel a Marsra az illetőt.
A Stake Land-hoz ki hogyan áll hozzá? Szerintem nagyon jó film lehetett volna belőle ha nem vámpirizálják a filmet. Szeretem a posztapokaliptikus filmeket. Kár hogy arányaiban kevés van belőlük és ami van annak a nagyrésze zombis, vírusos, stb.
Van valami atomháborús film ami egy dolog miatt nagyon tetszett. Három részes és nagyrészt Ausztráliában játszódik. Egy tengeralattjáró és legénysége áll a középpontban.
Szerk: A Stake Land így is jó lett, de a vámpírokat felcserélhették volna valami másra.
-
lorcsi
veterán
zookeeper
nem is tudom miért vállalta el a főszerepet...ez annyira a legalja, gáz. bugyuta gyenge poénok és vacak történet...ráadásul hosszú is
4/10amerika kapitánynak meg vagy 3x kellett nekifutni

5/10megint nincs egy normális film sem

mondjuk még ez is jobb mint a hbo kínálata, kódolatlan hétvége volt 0 nézhető filmmel -
Huma
addikt
Az Utolsó Cserkészre nem is emlékszem. Lehet ideje megnéznem. Remélem a jó szinkronos van meg mert hallottam, hogy kétféle készült belőle.
-
zolynet
veterán
Egy nap 7/10
Kivételesen moziban néztem.
Sajnos még párhuzamot is lehetett vonni a film és aközött a nő között akivel beültem...lehet csak türelmesnek kell lennem és ki kell várjak 10-20évet.
Kliséktől nem mentes a film, van bőven, de ezektől eltekintve nem unalmas, nem hosszú.
Anne Hathaway a végére szépen kikupálódik.
-
darál0w
Jómunkásember
cicko az nem nőtt rá...de bíííírom.
-
Jojo5
őstag
Captain America: The First Avenger - Amerika Kapitány: Az első bosszúálló
720p\HundubNem számítottam semmire sem a filmmel kapcsolatban és jól is tettem... azon felül, hogy a superhero moviekat szeretem kicsit csalódás a film számomra...már már nevetséges náci kidolgozottság és még sorolhatnám...

Egyszer meglehet nézni, de nem lesz kedvenc, pedig titkon belül reménykedtem, hogy nagyon jó lesz még akár a Thornál is jobb...6/10
From Paris with Love - Párizsból szeretettel
720p\HundubNem hittem volna, hogy ezt mondom, de Travoltának evvel a "séróval" ez a szerep nagyon fekszik... Véleményem szerint egy nagyon jól összerakott egyszerű akciódús filmet csináltak... Nagyon remélem, hogy lesz valami hasonló volumenű megmozdulása a 2 főszereplőnek együtt a jövőben...

Spoiler Alert>No Kitchen Staff!

8,5/10
-
doc
nagyúr
Zookeeper
utalom a beszelo allatos filmeket
ezalol kivetel a kutyak & macskak, ott valahogy eltalaltak, a poenok is nagyon jok voltak
ez a film lenyegesen gyengebb, de jo poenok voltak, es a gyagyas romantikus vigjatekok kozott egy teljesen korrekt darab, a Zasszonynak mocskosul tetszett
6.5/10 -
Ne tessék nevetni, de nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy én is a rajzfilmen nőttem fel. Nem úgy néztem, mint azt, nem kerestem azonosságot. Simán élveztem és kész.
A törpök tök jól ki lettek dolgozva, Ügyi-fogyi pedig a legnagyobb hős!
Kategóriájában számomra:7\10
-
benvolio
őstag
Én még csak ma láttam A negyedik -et.
De jó volt látni:
Kézben világító "Elendír fényét", "Penge" módon elhamvadni földönkívülieket, "X-Men" féle - eltűnik majd arrébb megjelenik dögös nőt, "Mátrix" ugrást, több "Voldemort Nagyúrat", "Alkonyat" lámúrt, egy kis "Jurrasic Park"-os állati küzdelmet.....
Én ajánlom annak aki még nem látta! -
Ramius
őstag
válasz
JNashville
üzenetére
A vasember nálam is nagy favorit. Már várom a bosszúállókat is, kíváncsi vagyok mit alakítanak.
Aktív témák
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, bár begyűjtöttem már 6 és felet)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)