Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#26515) gejala válasza WonderCSabo (#26499) üzenetére


gejala
őstag

A legjobb színész kategóriában mindig ott van a neve mellett, hogy melyik filmért kapja a jelölést. Egyébként nagyon nehéz úgy nyerni, hogy a filmed nincs a legjobb filmek között.

Azon meg felesleges vitatkozni, hogy a The Social Network jó film-e, merthogy az. Az összes kritikus és hozzáértő szerint az év egyik legjobbja. Innentől csak hülyét csinál magából, aki ez ellen megy. Az, hogy valakinek nem tetszett, az semmit nem von le a film értékéből. Ez kb. olyan, mint aki szerint az Űrodüsszeia szar meg unalmas. A jó film az jó film, itt szubjektivitásnak nincs helye.

Ez a filmzene téma is fura nekem. Az a legjobb filmzene, amit a film alatt nem is veszel észre, akár nem is emlékszel rá utána, de nagyon feltűnő lenne, ha nem lenne a film közben. Azért lenne jobb egy zene, mert a film után is dúdolod? Vicc. Egy filmzene a filmre irányítja a figyelmed, nem elvonja arról. Ha film közben a zenére figyelsz, akkor a zeneszerző elrontotta (hacsak nem direkt ez volt a rendező célja). Persze ettől tetszhet a dúdolgatós fajta is, meg lehet nagyon jó, de a megbúvós mindig jobban szolgálja a komoly filmet.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.