- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Di Natale
senior tag
Sziasztok,
Tudom hülye kérdés, de származik abból bajom ha a felteszem az aktuális Fedorát és mondjuk 4 évig nem frissítem?
Ez a disztribúció nyerte el a legjobban a tetszésemet, csupán általános dolgokra használnám (Netflix, YouTube, Facebook, Paypal). -
1-2 éve volt nagytakarítás (újrapasztázás/portalanítás) sajnos nem ilyen "egyszerű" a probléma. Tippem szerint az alaplap a melegtől(a kortól, végülis egy több mint 10 éves gép) megvetemedett, vagy kiszáradt 1-2 kondi,....
Azért az elég hihetetlen hogy egyszerre romik el/csúszik szét két egymástól független (alaplap egyik/másik oldalára forrasztott) foglalat. Ráadásul úgy hogy ha az egyik slotba van modul rakva, már a BIOS-nál lefagy, vagy el sem jut odáig.Amíg bekapcsol nincs szívem kidobni, ugyanakkor használni se nagyon tudom. Általában csak a distributed.net kliens fut rajta.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #6689 üzenetére
Egy mentalitással van csak gond: fejlesszünk, hogy fejlesztve legyen.
A centos topikban volt már agymenésem a stream kapcsán. Vagy valami felesleges új fícsört találnak ki, vagy ugyan azt rágják úrja és újra.
Ilyen most a systemd, de mondhatnám a grub2-t is. A bevásárlós guis csomagkezelőktől falnak tudok menni. 100%-ban terminálból csomakezelek már évek óta. Mióta nincs yumex.
a dnf megy úgy volt, hogy fogták a yumot, kicsit átalakították, forkolták, meg feljavították oszt lett belőle dnf ami nem yum. Jah. Nemyum. Viszont ahogy kináz nyugodtan hívhatnánk yum 4.0-nak.
Itt is terjed sajnos a marketing mentalitás. Régen mérnökök terveztek eszközöket embereknek. Most marketingesek gyártatnak terméket fogyasztóknak.
-
Most ezt miert csinaltak, mire volt jo?
Nem az volt F18-tol kezdve a mondas, hogy "Le koll valtani a yum-ot, mer' lassu, lassan oldja fel a fuggosegeket, zabalja a RAM-ot, meg lassu is". Jott a dnf, meg lassabb volt kezdetben, hianyzott sok funkcio, de elegge kikupalodott.
Most akkor megyunk vissza. Remelem csak rebranding lesz, es nem terunk vissza ahhoz a mentalitashoz.
Udv. core2
-
Vladi
nagyúr
"ez a laptop az utolsókat rúgja."
Olyan nincs. Lehet, hogy csak takarítás kell, meg a slotokat is kipucolhatnád. Ha van otthon izopropil alkoholod, akkor azzal. Meg a ramok érintkezőjét is.
(#6686) core2:
Ne örülj. Most, hogy forkolták a yumot dnf-be, gyorsan forkolták is a dnf-et vissza yumba. Szal lesz még itt galiba.
-
BoB
veterán
2 gépre akartam felrakni, az egyikre felment, a másikon viszont 1-2 percen belül lefagy a telepítő így nem tudtam felrakni hirtelen, több időm meg nem volt.
Csiszolhattak volna még egy kicsit rajta
-
Mi a jo eletet muveltek a dnf-fel es a GNOME szoftverkozpontjaval a 31-ben? Mindketto szeduletes sebessegu. Ilyet nem is tudom mikor lattam utoljara Fedoratol. 10/10
Udv. core2
-
Ezt nem hiszem el! Évek óta azzal kezdtem mindenik Linux indítását, hogy a boot paraméterek közé bevarázsoltam a "video=SVIDEO-1:d" paramétert. Nélküle mikronfagyások akasztják meg a rendszert. [link]
Már azon voltam hogy a 31-es live-ot is felparaméterezve indítom, de mondom adok neki egy esélyt. Hát majdnem könny szökött a szemembe. Pöcc-röff beindult. Semmi mikronfagyás, a kernel nem akad ki, gördülékenyen működik(Bár pont ebben a pillanatban csontra fagyott, de ezt a memória(vezérlő) hibájának tudom be).
A dolog iróniája, hogy ez a laptop az utolsókat rúgja. 2x2GB RAM-al már el sem indul, és egy 2GB-os modullal is megbukik a memóriateszteden (mind a beépítettel, mind a memtest-el vizsgálva). -
BoB
veterán
Lehet tőteni: https://torrent.fedoraproject.org/
-
csendes
addikt
Na, nálam már 27-én 31. van
.
Azt gondoltam, hogy most gyorsabb lesz a váltás dnf upgrade-del, mert már csak a MATE desktopot hagytam fent. De nem. Nem tudom mi történt, de kiírta, hogy megtelt a partíció, úgyhogy pár dolgot még le kellett szednem, mondjuk annyira a thunderbird meg a kínai nyelv támogatása nem fognak hiányozni. Aztán valami konfliktust talált a festival-nál, azt se használtam soha. Utána a letöltés után az újraindításnál majdnem két óráig telepítette és törölgette a csomagokat. Még van egy konfliktus a sip-nél a python2 csomagot elfelejtették frissíteni. És eltűnt a mate-panelról a hangerő gomb.De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
Ami a legeslegnagyobb baj: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit
vízfestékakvarell a MATE-hoz, hát ez eléggé...ööö...impresszionista -
BoB
veterán
Október 29-én kint van a végleges 31.
-
leviske
veterán
válasz
Neil Watts #6674 üzenetére
Nem vagyok pro, de az egyértelmű, hogy a 31-et érdemes már megvárni. A Software Center nálam olyan jelentősen jobban működik, mint pl Ubuntu alatt. A dnf-nél viszont láttam már gyorsabbat, de lehet, hogy már a rpm-ostree-re koncentrálnak.
-
Sziasztok!
Utoljara ha jol emlekszem a Fedora 29-es verzioval tettem probat. Ott nagyon tetszett a rendszer, am ket gondom volt:
Egyreszt a GNOME Software center-je iszonyat bugos volt, masreszt a terminalbol a dnf nagyon lassu volt.
Ezt javitottak a 30-ban?
Varjam meg a 31-et esetleg? Ha jol lattam az kb. egy het mulva jon.
Koszi!
Udv. core2
-
leviske
veterán
Ha már a 31-re frissítésről van szó, ide is bedobnám a kérdésem.
u.i.: Végül vissza álltam az alap, Fedora-féle kernelre és mesa-ra, szóval ezek nem kavarhatnak már be.
-
-
Vladi
nagyúr
Megy mindenkinek minden? Igen? Akkor szólok, hogy 31 béta van.
-
Vladi
nagyúr
cigam!
1. igazad van.
2. ennek itt nincs helye
3. ottsenagyon. Szal töröltem. -
Köszi mindenkinek!
Azt hiszem, hogy ebből CentOS lesz. Ahogy eddig néztem, minden általam ismert Java-s cuccból beszerezhető rá a legfrissebb is. Még folytatom a nyomozást belsős segítséggel, de már csak biztonság kedvéért.
csendes: Ubuntut vagy arra épülő egyéb disztrót az ellenségemnek ajánlanék csak.
-
-
Értem, köszi!
Igazából az előzetes tesztelés megoldott, erre van ember+tesztgép, és ha megoldható a probléma, akkor az nem olyan vészes. Addig a fejlesztői gépeket nem frissítik, csak amikor már van valami script, vagy fix+gyors megoldás a dologra.
Biztos, hogy nem a fejlesztői gépeken lesz kipróbálva a frissítés.(#6657) cigam: Én életemben kétszer próbáltam. Egyik alkalommal hibátlanul lement, másik alkalommal (ami a legelső dnf-es verzióról volt a következőre), akkor eltört a compiz. Szóval nagy baj akkor sem lett.
Viszont másoknak állítólag volt vele komolyabb gondja, ezért tartok kicsit tőle.
Nem akarok visszajárkálni a céghez fél évenként szívességből segíteni.A nagy kérdés az, hogy a CentOS + legújabb Java-s cuccok a kisebb probléma, vagy a fedora frissítése.
Előbbire este ráguglizok alaposan. -
-
Vladi, cigam: CentOS esetén a 8-as lenne, annyira azért ráérünk.
Megkérdeztem a verziót. Azt mondták, hogy nekik fontos, hogy elérhető legyen minden javas cuccból a legújabb is. Bérmunkában dolgoznak az ügyfél projectjének megfelelő java verzióval. A verzió váltást szerintem meg tudják oldani.
-
Fedora-t is elég évente 1x, de általában problémamentes a frissítés. Java szempontjából irreleváns a friss csomagok megléte. A java-ból is annyi van mint csillag az égen. SE, ME, EE,..[link] + ott az OpenJDK, de általában csak ki kell csomagolni, és beállítani környezeti változó(ka)t, hogy rá mutassanak. Szóval én azt mondanám CentOS.
-
Sziasztok!
Fel kell húznom egy környezetet Java fejlesztéshez, amit egy kisebb cég használna változatos java-s fejlesztéseikhez. Úgy 30-32 gépen futna. Eclipse és Netbeans is lenne fent, meg közepes mennyiségű java-s komponens (amihez kevéssé értek).
A nagy kérdés, hogy Fedora, vagy Centos legyen a választásom.
A fedora a naprakész csomagok miatt lenne jó (nem vágom, hogy a java világban ez mennyire fontos) a Centos meg amiatt, hogy nem kell félévente újrahúzni. Vagy már van olyan stabil a DNF disztro update-elője, hogy rá merjek bízni ennyi céges gépet?
Backup van, meg minden, és az előzetes tesztelés is megoldott főverzió frissítések elött, de ha esélytelen, vagy nagyobb az esély a problémás frissítésekre, és nincs is rá mindig workaround, akkor nem erőltetném a fedora-t.Kössz!
-
Lehet, hogy a KDE spin hibás? Nem tudom telepíteni. Van 64GB üres hely az SSD-n mégis azt írja a telepítő, hogy hiba a tároló összeállítás ellenőrzésekor.
-
-
csendes
addikt
-
Vladi
nagyúr
válasz
leviske #6641 üzenetére
Én használtam tartósan fedora alfát, vállalható. Csak rengeteget frissít, ilyen hetente 1 giga.
Augusztus közepén már válthatsz rá, ha gondolod. linkDe előbb utóbb valami stabil kiadásra el kell jutnod. Az sem állapot, hogy folyamatosan copr meg vanilla cuccokra kell támaszkodni.
Én várom már a centos 8-at.
-
leviske
veterán
Azt tudom, egy darabig rawhide mesa-t használtam az alap 5.1 kernellel. Csak az a gond, hogy az 5.1-nek tapasztalatom szerint hálózatkezelési gondjai vannak. A Steam és a Battle net rendszeresen ledobált vele és a Phoronix-en is esett róla szó, ezért döntöttem a vanilla + copr mesa mellett. A 31-ben már gondolom a 5.3 lesz a 19.3 társaságában, így akkor ezeket majd elengedem.
Mindenesetre feltettem fusionből a steam-et, legfeljebb szórakozok vele később, ha erőlteti a 19.0-t.
-
leviske
veterán
Az UUID-be hibáztam bele a fstab szerkesztésnél. Az még azért megbocsájtható, nem?
Vanilla kernel és che erre. A flathub nem gondoltam, hogy új, elvégre a flatpak mögött RedHat áll, nem?
A kernel és a mesa verziója azért fontos, mert nem akarok 1-2 játék miatt Windows-ra átmenni, a DXVK pedig jellemzően a legfrissebb mesa-t igényli.
Arról nem tehetek, hogy ennyire nyugis a topik és gyakorinak tűnik a jelenésem.
-
Vladi
nagyúr
válasz
leviske #6637 üzenetére
Ejj ecsém' elég ezt lekövetni.
steamelni akarsz, oké.
"Az fstabra is azt hittem, míg nem bootolt be a rendszer a turkálásom miatt."
Azé ha linukszolsz, legalább egy fstab mennyen...En előbb tudtam fstabot szerkeszteni, mint futó linuxom volt. Akkor még nem volt ennyire net, szal könyvből kellett tanulni.
"Stabil-vanilla kernelt használok "
Hogy? Forgattad?"che(copr) mesa-val,"
Ezt nemtom mi."RPMfusionből, akkor mindenképp le akarja szedni a fedora 30-féle mesa 19.0-t. "
Downgradel? Vagy mit csinál? Saját mesat tettél fel valahonnét? rpmfusion nem nagyon szokta szétbarmolni a rendszert, ez ilyen 2.5 party tároló. Nem viccből szedi a másik mesát, valószínüleg neki függőségként lett megadva."Ha hagyom, hogy rakja fel ÉS aztán újra frissítek a che-féle mesa-ra, akkor teleszemeteli a gépet?"
Ezt a cse félét miért teszed fel? Ez valami forradalmi lendület, vagy hogy?
Elvileg járható út, ha ezzel a mesával megy a steam. Viszont minden frissítésnél fel akarja majd tenni a sajátját. Erre is van megoldás, ha ez lesz a végleges koncepciód."akkor teleszemeteli a gépet?"
Semmi javíthatatlant nem fog cisnálni, csak fejfájást. Nekünk."Esetleg eltudom érni, hogy csak az általam engedélyezett függőségek kerüljenek telepítésre a Steam mellett?"
Jah, de ezt már egyszer leírtuk."Vagy ezen a ponton a legjobb lenne, ha flathubról telepateném a community verziót? "
Esetudom mi, annyira nagyon azért ne vigyed magadat a sűrűsötét erdőbe."Esetleg ha újratelepíteném a gépet és csak a steam után frissíteném a kernelt és a mesa-t?"
Vagy eladod a pécét és veszel egy péesnégyet és békénhagysz minket végre...Fúúú hosszú les za hétvége.
-
leviske
veterán
Az fstabra is azt hittem, míg nem bootolt be a rendszer a turkálásom miatt.
Mindenesetre megint újratettem a gépet, szóval nem lesz rá szükség.
Viszont most belefutottam egy másik gondba. Stabil-vanilla kernelt használok che(copr) mesa-val, viszont amikor a steam-et próbálom telepíteni RPMfusionből, akkor mindenképp le akarja szedni a fedora 30-féle mesa 19.0-t. Ezzel a helyzettel mit tudok kezdeni? Ha hagyom, hogy rakja fel ÉS aztán újra frissítek a che-féle mesa-ra, akkor teleszemeteli a gépet? Vagy ez rossz berögződés és itt nincs olyasmi, mint Windows-on?
Esetleg eltudom érni, hogy csak az általam engedélyezett függőségek kerüljenek telepítésre a Steam mellett? Vagy ezen a ponton a legjobb lenne, ha flathubról telepateném a community verziót? Esetleg ha újratelepíteném a gépet és csak a steam után frissíteném a kernelt és a mesa-t?
-
leviske
veterán
Rosszul foglalmaztam. Csak a RPM fusion-ből érhető el. Igazából ez kapcsolódik az első itteni kérdésemhez, mert a dropboxról van szó.
Nincs különösebb bajom a repon elérhetővel, csak látom, hogy egy januári verzióra szeretne visszaváltani a telepített februári helyett.
Köszönöm a választ! Ha csak .conf fájlból kikényszeríteni lehet, akkor inkább hagyom, hogy rendezze a rendszer.
-
-
leviske
veterán
válasz
leviske #6632 üzenetére
Még annyit, ha szabad megkérdezni: amennyiben valamit nem repobol telepítek, újabb verzió, a rendszer viszont automatikusan szeretné downgrade-elni egy saját, régebbi verzióra, akkor azt ki lehet kerülni? Vagy ilyen esetben célszerűbb szótfogadni, mert okkal ajánlja fel?
-
leviske
veterán
dnf install -y steam --enablerepo=rpmfusion-nonfree-steam
, úgy értem, hogy kijelentkeztetett (nem a képernyőt zárolta, hanem kirakott és meg is szakadt minden folyamat). A napló fájlt most megnéztem, az alapján úgy tűnik a folyamat lefutott gond nélkül. Így végképp nem értem. Bár tény, hogy a Steam végül nem vacakol.A mesa downgrade amit végrehajtott, okozhatta a kijelentkeztetést? Mert abból a rawhide-féle csomagokat használom és a Steam telepítésnél downgrade-elt 19.0-ra.
(#6631) Vladi: Köszi! Ezt a
dnf clean all
parancsot bármikor elsüthetem és nem csinál galibát, igaz?Igazából eredetileg külön partícióra került a / és a /home, de most így a hónapban a ~6. linux újratelepítést (végignéztem a Manjaro és Fedora különböző verzióin) követően elengedtem a dolgot, mert a fájlokat úgyis egy külön lemezen tárolom amit a jelek szerint nem bánt a telepítő, ha nem figyelmetlen ökörként kezelem.
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.
-
Vladi
nagyúr
válasz
leviske #6629 üzenetére
Attól fütt, hogy hol dob ki. Melyik szakaszban.
Próbáld újra csináltatni vele, és akkor látod.Ha gáz van, akkor jöhet egy
yum clean all
izé..
dnf clean all
Ez minden cachet leszed neked. Ha törött lett a csomag, akkor próbálod leszedni, ha nagyon belebarmolna a függőségbe, akkor nézz valami nodeps kapcsolót. Ha így is szívat, akkor rpm paranccsal le és fel. Ha így se megy, akkor még mindig rebuildelheted az rpm adatbázist. Volt már hozzá szerencsém, nem olyan vészes.
De amúgy igen, sokszor sokkal gyorsabb, ha reinstallálod arendzert. /home-ot küldön partícióra, nem formázod és majdnem kész vagy. Általában csak fstab és grub helyreállítás kell.
-
válasz
leviske #6629 üzenetére
Pontosan hogyan? pl.
dnf config-manager --set-enabled rpmfusion-nonfree-steam
dnf install steamMit értesz azalatt, hogy "egyszercsak puff kirakott a rendszer"? A terminált zárta be, vagy a teljes rendszerből léptetett ki, vagy? A /var/log/dnf... környékén nincs napló fájl? nem írt bele semmi érdekeset?
-
leviske
veterán
Ha terminálból telepítettem a steamet (szóval nem böngészőből szerzett rpm-ből
) és a folyamat során egyszercsak puff kirakott a rendszer, akkor tudok valamit tenni annak érdekében, hogy a félbeszakadt folyamatok ne okozzanak később gondot?
Mert tegnap próbáltam terminálból frissíteni a rendszert, amire ugyanezt csinálta és többet már a Software*-ből sem engedte a frissítéseket és ekkor inkább újraraktam a rendszert.
(* Igen, váltottam időközben Gnome-ra, azaz Spinről rendes WS-re. Fedora-n egész kellemes élmény.)
(#6628) csendes: Nem megkérdőjeleztem, csak nem tudtam.
-
csendes
addikt
Jó lesz az, ha egyszer majd működik,
Lehet ilyen böngészős telepítést csinálni, régebben én is telepítettem így csomagot OpenSuSe-re [link]. Ott valami több tucat hivatalos (teszt és egyéb) repo volt, egyszerűbb volt így, mint mindet felvenni, illetve a frissítésnél a Buid repo-k mindenféle teszteletlen verziókat pakoltak volna fel.
Azért nem árt telepítés előtt inkább megnézni, hogy nem érhető-e el a hivatalos vagy RPMfusion (itt van dropbox) repokból, .. -
csendes
addikt
válasz
leviske #6621 üzenetére
A kultúrált megoldás a dnf konzolról. dnfdragora is inkább bosszankodni jó. A KDE csomagkezelők ritkán működtek. Még a gnome-software-re figyelnek jobban, mert mégiscsak a GNOME 3 az alap asztali környezet fedorához. De az is csak zabálja a memóriát, lassúbb mint a parancssor, több a hibalehetőség. szvsz
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Aki KDE-vel használ Fedora-t az megtuná mondani, hogy milyen kulturált megoldás van a RPM fájlok futtatására? Konsolból tudom őket futtatni gond nélkül, de ha csak duplaklikkelek a fájlra és megpróbálok Discoverrel telepíteni, akkor rossz gpg aláírásra hivatkozva elküld anyámba.
Fedora 30-ról van szó és Plasma 5.15.5-ről, pár napja telepítettem.
-
Na, a gépben van egy m.2 csati, amibe gondoltam beletolom ezt a gyors ssd-t (az alaplapra egyébként flash cache van írva a csatihoz). Olvastam, h új bios-al mennie kellene a 32 GB-nál nagyobbnak is (gyári spec. ennyit ír). Frissítettem a bios-t (meglepődve láttam, h 2019. 04. havi is van neki), de tök mindegy mert ígyse ismeri fel.
HP EliteBook 820 G1 Notebook PC Product Specifications
Itt még 32 GB-t ír a flash cache résznél. A sebességét nem tudom, de gondolnám, h visszafele kompatibilisek ezek az ssd-k, max. nem mennek annyit.
-
-
-
Én is bios beállításra gyanakszom, csak ennél az üzleti csodánál nincs olyan, h "lemezek" (vagy bármi hasonló) ahol felsorolná a lemezeket - annál több biztonsági beállítás van... (amik nincsenek elpiszkálva, újonnan került hozzám a gép anno).
Ami ilyesmi opció
1. Advanced - device config. - sata dev mode - ahci vagy raid
2 . Advanced - builtin device config. - itt be van pipálva m.2 ssd-nél
3. Advanced - boot option, itt van pár dolog de mivel fel se ismeri gondolnám mindegy:
- itt is pipálva m.2 ssd
- boot mode: legacy vagy uefi hybrid vagy uefi native
- boot order-nél fel van tolva az m.2 ssd -
Sziasztok!
Lehet nem linux specifikus a problémám, de mivel azt használok idejöttem kérdezni
A situláció: hp elitbook 820 g1 laposomba betettem egy m2 ssd-t Toshiba RC100 Elég kellemes a spec. szerinti sebesség az eddig corsair -hoz képest, de sajnos semmit nem csinál... gparted / disk / telepítő nem látja
Mit próbáljak meg?Köszi
-
Herati
csendes tag
-
-
Herati
csendes tag
Ez a kimenet:
Fájlrendszer Méret Fogl. Szab. Fo.% Csatol. pont
devtmpfs 3,9G 0 3,9G 0% /dev
tmpfs 3,9G 0 3,9G 0% /dev/shm
tmpfs 3,9G 1016K 3,9G 1% /run
tmpfs 3,9G 0 3,9G 0% /sys/fs/cgroup
/dev/mapper/vg_main-root 98G 13G 81G 14% /
tmpfs 3,9G 104K 3,9G 1% /tmp
/dev/mapper/vg_boot-boot 240M 206M 19M 92% /boot
/dev/mapper/vg_main-temp 4,9G 20M 4,6G 1% /temp
/dev/mapper/vg_main-home 20G 167M 19G 1% /home
tmpfs 798M 4,0K 798M 1% /run/user/1000A linket még nem volt időm átnézni, de rajta leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged