- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Di Natale
senior tag
Sziasztok,
Tudom hülye kérdés, de származik abból bajom ha a felteszem az aktuális Fedorát és mondjuk 4 évig nem frissítem?
Ez a disztribúció nyerte el a legjobban a tetszésemet, csupán általános dolgokra használnám (Netflix, YouTube, Facebook, Paypal). -
Di Natale
senior tag
Sziasztok!
Összeraktam egy Mini-ITX gépet egy LG full hd 80 cm-es TV-hez:
Chieftec FI-02BC-U3 250W számítógép ház
Intel Pentium G4600 BX80677G4600 processzor
Asus H110I-PLUS alaplap
Kingston 8GB DDR4 2133MHz KVR21N15S8/8 memória
Kingston 120GB SA400S37/120G SSD meghajtó
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezA kérdésem, hogy ezen futna normálisan a Fedora 27? Mármint a TV-t felismerné? Nem fog elcsúszni a kép?
Illetve még annyit, hogy mivel csak egy év a támogatottsága, ezért mennyire megbízható az állandó frissítés?
-
Di Natale
senior tag
Lassan két hete Fedorát használok éles rendszerként. Észrevettem, hogy ha valahányszor van egy nagyobb frissítés ami újraindítást igényel, akkor bootolás során több a kiválasztható op.rendszer. Mármint egyszer van feltelepítve a Fedora, de úgy veszi mintha több variáns is lenne. Lehetséges, hogy megtartja az előző kerneleket?
-
Di Natale
senior tag
A Fedora feltelepítése után mik a legfontosabb lépések? Olvastam az RPM Fusion-ról, de konkrétan mi is ez?
-
Di Natale
senior tag
Asztali gépet fogok majd venni, de fogalmam sincs, hogy a Red Hat/Fedora miket preferál. Intel, AMD? Milyen monitor?

-
Di Natale
senior tag
Gnome felületet szeretnék hosszútávon használni, mivel a Fedorának alapból ez számít feature-nek és elég tapasztalt csapat fejleszti, ezért erősen gondolkodom a Fedorán.
Mennyire vagytok megelégedve vele? Az Ubuntunál már megszoktam, hogy mindent készen kapok. Itt mennyire kell turkálni a rendszerben? (Wifi, net, hang, videó)
Milyen a magyar fordítása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- VGA kibeszélő offtopik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest