Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ezt nem hiszem el! Évek óta azzal kezdtem mindenik Linux indítását, hogy a boot paraméterek közé bevarázsoltam a "video=SVIDEO-1:d" paramétert. Nélküle mikronfagyások akasztják meg a rendszert. [link]
Már azon voltam hogy a 31-es live-ot is felparaméterezve indítom, de mondom adok neki egy esélyt. Hát majdnem könny szökött a szemembe. Pöcc-röff beindult. Semmi mikronfagyás, a kernel nem akad ki, gördülékenyen működik(Bár pont ebben a pillanatban csontra fagyott, de ezt a memória(vezérlő) hibájának tudom be).
A dolog iróniája, hogy ez a laptop az utolsókat rúgja. 2x2GB RAM-al már el sem indul, és egy 2GB-os modullal is megbukik a memóriateszteden (mind a beépítettel, mind a memtest-el vizsgálva).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest