Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is bios beállításra gyanakszom, csak ennél az üzleti csodánál nincs olyan, h "lemezek" (vagy bármi hasonló) ahol felsorolná a lemezeket - annál több biztonsági beállítás van... (amik nincsenek elpiszkálva, újonnan került hozzám a gép anno).
Ami ilyesmi opció
1. Advanced - device config. - sata dev mode - ahci vagy raid
2 . Advanced - builtin device config. - itt be van pipálva m.2 ssd-nél
3. Advanced - boot option, itt van pár dolog de mivel fel se ismeri gondolnám mindegy:
- itt is pipálva m.2 ssd
- boot mode: legacy vagy uefi hybrid vagy uefi native
- boot order-nél fel van tolva az m.2 ssd -
OddMan
őstag
Köszönöm a segítséget, ezekről nem sokat tudtam.

Esetleg tudnál ajánlani olyan oldalt ahol találhatok arról infót, hogy egy bizonyos játék támogatott vagy sem AMD kártyával?
Például jelenleg ezekkel játszok:
Age.of.Wonders.III.Eternal.Lords
Bound.By.Flame
LoL64
Master of Orion
Satellite.Reign
Sid.Meiers.Civilization.VI
Stellaris
Stronghold.3
TheWitcher
The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition
Tower.of.Time
Warhammer 40000 Dawn of War II Retribution -
OddMan
őstag
Csak kérdés, hogy elindulnak a játékok nyílt driver-el?
Például Nvidia-hoz is van nyílt driver (Nouveau), de ezzel szinte egyik játék sem megy, szóval telepíteni kell az Nvidia zárt driver-ét. Mondjuk engem ez egyáltalán nem zavar csak kérdés, hogy AMD fronton ez hogyan működik? Ha kell a játékoknak az amdgpu-pro driver, akkor ez a (zárt) driver működni fog Fedora 27 alatt is? -
Fenyő
őstag
Igen, próbáltam is, de mivel nem ismeri fel az S-video portot így ez csak i810-es driver esetén működik, az "újabb" intel driver amibe be lett ömlesztve meg nem támogatja ennek a chipsetnek a tvoutját (csak 915G-től fölfele, ha jól értettem), az i810-ben is csak nem hivatalosan volt, maga az Intel hivatalosan soha nem támogatta, az új driverhez meg senki nem csinálta meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest