Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
dnf install -y steam --enablerepo=rpmfusion-nonfree-steam, úgy értem, hogy kijelentkeztetett (nem a képernyőt zárolta, hanem kirakott és meg is szakadt minden folyamat). A napló fájlt most megnéztem, az alapján úgy tűnik a folyamat lefutott gond nélkül. Így végképp nem értem. Bár tény, hogy a Steam végül nem vacakol.A mesa downgrade amit végrehajtott, okozhatta a kijelentkeztetést? Mert abból a rawhide-féle csomagokat használom és a Steam telepítésnél downgrade-elt 19.0-ra.
(#6631) Vladi: Köszi! Ezt a
dnf clean allparancsot bármikor elsüthetem és nem csinál galibát, igaz?Igazából eredetileg külön partícióra került a / és a /home, de most így a hónapban a ~6. linux újratelepítést (végignéztem a Manjaro és Fedora különböző verzióin) követően elengedtem a dolgot, mert a fájlokat úgyis egy külön lemezen tárolom amit a jelek szerint nem bánt a telepítő, ha nem figyelmetlen ökörként kezelem.
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.