- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Az fstabra is azt hittem, míg nem bootolt be a rendszer a turkálásom miatt.
Mindenesetre megint újratettem a gépet, szóval nem lesz rá szükség.
Viszont most belefutottam egy másik gondba. Stabil-vanilla kernelt használok che(copr) mesa-val, viszont amikor a steam-et próbálom telepíteni RPMfusionből, akkor mindenképp le akarja szedni a fedora 30-féle mesa 19.0-t. Ezzel a helyzettel mit tudok kezdeni? Ha hagyom, hogy rakja fel ÉS aztán újra frissítek a che-féle mesa-ra, akkor teleszemeteli a gépet? Vagy ez rossz berögződés és itt nincs olyasmi, mint Windows-on?
Esetleg eltudom érni, hogy csak az általam engedélyezett függőségek kerüljenek telepítésre a Steam mellett? Vagy ezen a ponton a legjobb lenne, ha flathubról telepateném a community verziót? Esetleg ha újratelepíteném a gépet és csak a steam után frissíteném a kernelt és a mesa-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest