- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most futok bele másodjára fedora telepítésnél a következő hibába.
Olyan hdd/ssd-t amin vindózon volt használva nem eszi meg a telepítő...
De a legérdekesebb, h live rendszeren hiába csinálok belőle bármilyen file rendszert és hiába particionálom át a telepítő mégse fogadja el a lemezt.
A másik érdekes, h ubuntu-nak vagy suse-nak semmi kifogása ezek a lemezek ellen.
A harmadik (és legérdekesebb, ezt ma 2 db ssd-vel is kipróbáltam), h suse telepítése után cseréltem volna fedora-ra, de a telepítő ugyanazzal a kifogással kidobta a lemezt...Konkrétan, próbáltam f16/17-el, és 2db 30 Gb-s SSDvel és régebben egy 1,5 TB-s vinyóval. A 2 ssd-re a telepítés elején azt mondta, h "érvénytelen raid kötet állítsam át a bios-ba"... vmi hasonlót írhatott a 1,5 TB-s vinyót meg egyszerűen nem engedte particionálni a telepítő.
Ez gondolom vmi fedora specifikus bug lehet, mert mint mondtam más distrók gond nélkül települtek... Ezt más tapasztalta vagy csak engem tisztel meg a fedora ezzel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest