Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm a segítséget
de megmondom őszintén h próbáltam de nem iagazán értek hozzá...kb olyan szinten h a kereket meg tudom szélesíteni azt ennyiben kimerült az editor!
Nagyon pofátlan lennék ha meg kérnélek hogy segítsél ki eme nagy problémámban?
-
speedernet
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kérdeznék olyat h amikor egy modon nem a gyári kamera van hanem az a nagyon zavaró furcsán mozgó verzió azt nagyon nehéz lenne gyárira modosítani?
Előre is köszönöm

-
speedernet
aktív tag
Köszönöm szépen, sikerült megcsinálnom.
Még egy kérdésem lenne. Rájöttem h még egy hibája van a kombájnnak

Az h a hátsó kerék hajt. Azt tudom h a "drive mode" érték adja meg h 4 illetve hátsó kerék hajtású legyen a gép. Na de mi a helyzet akkor ha nincs ilyen se a gép xml-ében se a modDesc-ben?

-
speedernet
aktív tag
Üdv
Találtam egy tök jó kombájnt de annyi bajom van vele h a levegőben van, nem érintkezik a talajjal a kerék. Tudom h lehet modosítani a kerék átmérőjét az xml ben de azt nem h melyik értéket kellene átírni. Ha tudnátok segíteni azt meg köszönném.

-
speedernet
aktív tag
Tudtok olyan trágy tárolót ami működik is? Jópárat kipróbáltam de nem lehet letenni egyiketsem!
Arra kellene h a Bjornholm mapon a farm körül lerekott üvegházakat könyebben tudjam trágyázni. Messze van kanál szám hordani a tehenektöl.
köszönöm -
speedernet
aktív tag
Üdv
Olyat szeretnék kérdezni h egy sima modot egy laikus nem tudna multiplayerben is használhatóvá tenni?
Hogy oldhatnám meg, ha valaki le írná vagy egy leírást hozzá akkor sztem meg tudnám csinálni, néztem neten de semmi értelmeset nem találtam.
Előre is köszönöm -
speedernet
aktív tag
eltűnt az összes gépem a maprrol! találkozott már valaki ilyennel?
-
speedernet
aktív tag
Tudja valaki h azt a ChoppedStraw modot hogy kell működésre bírni? olvastam h valamit editorba is kell szerkeszteni de azt nem vágom......
-
speedernet
aktív tag
Üdv
Aki használja a Drive Control modot, hogy lehet ki kapcsolni h ne spacével váltson irány?

-
speedernet
aktív tag
amúgy UHD-nak szintén nem látom értelmét monitor méretben! Fal méretű kivetítőn oké! Régen 1680x1050 es felbontásban sem volt rondább egy játék mint FullHD ben. Egyéni vélemény.....
-
speedernet
aktív tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
FullHD röl beszéltem!

-
speedernet
aktív tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
most utána néztem gyorsan, tesztek..... ez tényleg elég jó árban van, aláírom!
de ez már az a szint amire nincs szükség szerintem. 270x em van de eddig még nem keltet különösebben kompromisszumokat kötnöm játékban és azért fele áron van!
de az alap állításra h nvidia ár érték hátrányban van ez a kártya pont rácáfol, véletlenek még vannak
-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
szerintem ilyen belépőszinten nincs sok értelme egyiknek sem. amúgy nvidia ár érték hátrányban van elég régóta AMD vel szemben!
Off befejezve -
speedernet
aktív tag
i3 mat ne cseréld le AMD re!!! Ha másik gépnek szeretnéd össze rakni akkor mind 2 alaplap jó lehet! Nézz körül az ASRock háza táján is mert ez már rég nem az a márka ami volt, nagyon jó cuccokat csinálnak jó áron! A különbözetet meg procihoz vagy a vga-hoz teszed és máris jobb gép lesz ugyan azon az áron.

-
speedernet
aktív tag
n0tr3adY81 ez neked szól csak az újra mentem a válasz helyett és már nem tudtam vissza csinálni, és a SweetFX es hszedhez szólna:
Légy szíves ezt egy kicsit részletezd! Érdekelne a dolog, letöltöttem bemásoltam de nem változott semmi! Hogyan csináltad, gondolom használod azért ajánlottad...
-
speedernet
aktív tag
néztem a Fendteket! rettenet!
de ezt a manuális indítást nem tudom működésre bírni... működik?már megvan, a 2013 as mod mappába töltötte le az okos Firefox!

-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
na ez hiányzott nagyon játékból!!!

-
speedernet
aktív tag
Krumplit takarított már be valaki? Nálam nem akar üríteni a munkás, be kell szállni elbocsájtani a munkást és egy O betű megnyomása után hajlandó.
-
speedernet
aktív tag
Na most mielőtt írsz egy picit utána nézel ha nem értesz hozzá, akkor bölcsebb lettél volna. Szántási sebesség 6-10 km/h ekétől és talaj típustól függően, aratni szintén 6-8 körül szoktak mert ha 15 km/h val tennék akkor több terményt hagyna el mint amennyit betakarít.... Szóval ha már szimulátor akkor ne dolgozzon autóverseny sebességgel!!!
-
speedernet
aktív tag
Üdv
Nem tudja esetleg valaki h h tudnám módosítani a munkás sebességét? mert nevetséges h 15 km/h val szánt......
-
speedernet
aktív tag
A széna forgatás az katasztrofális a Pöttinger forgatóval!! Levágtam egy jó nagy területnyi füvet és a 6 m es forgatóval kell 1000 et fordulni!!

De a széna animáció ahogy hátra dobja az nagyon tuti!

-
speedernet
aktív tag
válasz
üzenetére
például a kanyarodás, csúszkálnak a gépek, alul kormányzottak..... egyébként a változtatott kormányzás mod valamelyest javít a helyzeten! a munkás ugyan olyan suta, fent akad a fában, kerítésben...... némely esetben vissza tolat és korrigál de nem mindig. aratásnál elhagyja a termést.....!! amit nemrég fedeztem fel h az egyik kukorica vetőgép ugrál munka közben és sok helyen nem veti be a földet.
de ezek majd mind meg oldódnak ha lesznek modok. a munka erő meg mindig is rossz volt meg az is marad!!
-
speedernet
aktív tag
Nekem tetszik a 15. Van hibája de sztem jobb mint az eddigiek minden tekintetben! Először fura volt de így 2 nap játék után már nem akarom el indítani a 13 mat.

Meg majd a jobbnál jobb modok......
-
speedernet
aktív tag
Üdv
Hogy tudom változtatni a tempomat sebességét? csak max sebességgel mennek a gépek ha 3 mast nyomok és nem jövök rá h mivel tom szabákyozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Off befejezve
de ezt a manuális indítást nem tudom működésre bírni... működik?