- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Utána néztem a problémámnak. Ennek. [link] Nem is VGA a hibás hanem valami szoftveres gebasz lehet.
Farming Simulator FAQQuestion: Error: Could not init 3D system. Shader Model 3.0 is required.
Answer: Please install the latest video drivers.Question: Graphics card does have Shader Model 3.0, but the game is still not running and shows: Error: Could not init 3D System.
Answer: Rarely OpenGL is not correctly installed. This may caused by old drivers (conflicts) which haven't been removed properly from the system. Please check your currently installed OpenGL version. Download and install the following tool:
» OpenGL Extensions Viewer
Run this tool and check your OpenGL version on the first page. Is your value smaller then 3.0 your graphics card doesn't have Shader Model 3.0, the driver is too old or is not correctly installed. Uninstall all graphics drivers and try to reinstall the newest driver. (NVIDIA, S3, Intel or AMD/ATI)A diriverem a legfrissebb. A Shader az megfelelő mert az Intelé 4.0. Tehát az Open GL el lehet a gond akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T490S i5 8360U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 11 GPS 46mm Black - Új, bontatlan, 3 év gari, akár beszámítással
- Nitro AN517-55 17.3" QHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus PRIME B360M-A + Intel Core i7 9700 + 2x8Gb DDR4 2666Mhz./Garancia/
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Farming Simulator FAQ