Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én a másik mapon kezdtem. Na mindegy, asszem elkezdem kb. elölről az egészet, mert eddig virágbolti verzióval toltam unalomból, de ma megjött a cdgalaxistól az eredeti dobozos. Akkor j9öttem rá, hogy nincs a notiban optikai meghajtó.

-
zsoltee10
addikt
Inkább fejlettebb a 2015-ben, mert benyomod a 3-assal a tempomatot és 1-2 gombbal tudod állítani fel-le 1km/h-ként.
Küldetések nem akarnak jelentkezni. 10 órát toltam a játékba, de még semmi, pedig 5 percre van állítva a gyakoriság és vettem egy New Holland T4.75-öt is homlokrakodóval. Felmentem az egyik hirdetőtáblához is, de semmi.

-
zsoltee10
addikt
A valóságban a nagy cégek egy része már áttért a forgatás nélküli talajművelésre és nem szántanak, hanem nehéz kultivátorokkal és megfelelő vetőgépekkel dolgoznak. Attól még lehet a birtokon eke, hogy nem használod. Én mondjuk eladtam, mert úgy kezdtem a játékot, hogy felrántottam még 100e Euro hitelt és megvettem a 25-ös és 30-as földet.

Viszont ekével nem tudom egybe szántani a területeket, pedig a 24-29-30-25 földet jó lenne egy táblába hozni.
Tetszik, hogy végre az eszköz megkívánja az erőt. Az előző részben simán ráraktam a kis csettegőre a nagy vetőgépet, ami finoman szólva is vicces. Itt viszont az alap 90-es lovas gép fele sebességgel bírja húzni a kultivátort, mint a nagyobbik.
Meg vettem egy nagy pótkocsit és a kisebbik traktort a lejtőn úgy keresztbe tolta, hogy öröm volt nézni. 
Kérdés: Érdemes trágyázni ÉS permetezni? Korábban ugye mindegy volt, attól nem lett több termés, ha permeteztem is.
-
zsoltee10
addikt
Szakmabeliként hiányzik nekem néhány alapvető dolog a játékból. Első és legfontosabb: Évszakok. Folyamatosan nyár van.
Nincs sár, nincs elakadás. Aztán pl. nem romlik el soha a traktor, pedig az életben az ember azért igyekszik újat venni, mert a réginek drága lesz a javítása, gyakran elromlik, elkopik. Ezeket a dolgokat be lehetne építeni mondjuk a legnehezebb fokozaton. -
zsoltee10
addikt
Dombóváron délben már nem volt a teszkóban. Nem fogok érte adni a steamnek 30 euro-t, amikor sose multizok, meg aztán jobban szeretem, ha megvan fizikai hordozón, ezért a pénzért. Mindenesetre nem tetszik a forgalmazó hozzáállása. Megvenném eredeti dobozos verzióban, de nem nagyon hagyják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- iPhone topik
- Star Trek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs sár, nincs elakadás. Aztán pl. nem romlik el soha a traktor, pedig az életben az ember azért igyekszik újat venni, mert a réginek drága lesz a javítása, gyakran elromlik, elkopik. Ezeket a dolgokat be lehetne építeni mondjuk a legnehezebb fokozaton.