Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Segítséget kérek szépen. Az ismerős letiltást lehet időszakra beállítani vagy gombnyomástól gombnyomásig tart?
Tehát akciót meg kell tenni, hogy feloldódjon?
Előre is köszönöm -
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Egy ismerősömnek szülinapja van, és írtam az idővonalára. Egy másik ismerősömnek is írnék, de ugyanott fel sem kínálja, hogy írni tudok egyáltalán az idővolnalára. Lehet ezt tiltani, szabályozni, hogy kik írhatnak?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Handball94 #17427 üzenetére
Ez OK, most kezd tisztulni a kép. Ha kapsz üzenetet, engedélyezed, majd " óvatosságból " kitörlöd az üzenetet, és kapsz újra, akkor újra kell engedélyezni. Ha megint törlöd az üzenetváltásokat, majd másnap újra beszélgetnél, akkor újra engedélyezni kell azt a személyt, akivel előző nap beszélgettél. Így teljesen logikus, és rendben van. Ha ugyan valóban így van.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Egy nem ismerősömnek írtam üzenetet androidos készülékről iphone-ra, és azt írták az iphone topikban, hogy bebugolt az ő készülékén azért nem ment át az üzenet. 1-2 hónapig így hagytam, és most megint írnom kellett, és megint nem ment át az üzenet, csak én küldtem el. Más fórumon jeleztem, hogy írtam neki, és ekkor az üzenetküldő alkalmazás és a böngésző is kiírta, hogy XY elfogadta a felkérésedet. Ez mit jelent? Hogy működik ez? Beszéltem személyesen is, és letiltva nem vagyunk, nem tudja, ez miért van. Mi ez, hogy elfogadta a felkérésemet?
Ekkor már elment az üzenet és választ is kaptam, aztán rögtön megint írtam, és megint el se ment az üzenet. Na, ez hogy lehet?
Segítsetek ki. Bug vagy egyéb letiltós megoldás ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest