Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Tudok írni valahová, hogy egy chatbe amit töröltem visszaléphessek? Admin vagyok ott de már senki nincs és fontos lenne. Létezik a chat, mások látják csk én töröltem
-
mexel
veterán
válasz classic B #32562 üzenetére
Én nem léptem ki, én vagyok az egyetlen admin és nincs más a chatben. Így írták hogy így lehet törölni véglegesen hogy mindenkinél eltűnjön. De akkor miért írták ezt? Akkor nem töröltem volna. Mi a francért nem lehet eltünteni valamit amit nem akrunk látni? Főleg ha valkiket kiraktunk miért látják? Egyébként mindenki aki később jött visszanézheti az elejéig, vagy csak odáig ahol becsatlakozott?
-
mexel
veterán
A letöltött Messenger chatet véglegesen törölni akartam. Találtam egy leírást, hogy úgy törlődik, ha mindenkit kirakok és csak én mint admin maradok, és ilyenkor a törlés gombra letörli. A régebbi verzió az volt hogy a spamba kellett tenni azt hsiezm és onna ntörölni, de az újabb metódus szerint ilyenkor végleg eltűnik.
Ennek ellenére nálam eltűnt a de a régi tagok látják. ( egyébként nem értem a logikát ha valakit kiraknak miért látja)
Éppen az lett volna a lényeg hogy ne lássa senki, mert ez egy privát pár fős chat volt, amiben elég sok magánéleti dolgot kibeszélt pár ember. Egyszer valaki viszont behívott sok idegent akik mindent vissza tudnak nézni.
Most íhy én nem érem el a chatet, de mások akik bent voltak látják. Mit tudok tenni? Hogyan tudnék visszamenni, én maradtam bent egyedül adminként, de én nem találom, nyilván sehol.
Van valami mód erre, vag hogy kérni hogy töröljék sb. Én megváltoztattam a nevét, de a régi névvel látják akik benne voltak. -
mexel
veterán
Sziasztok! Arra van lkehetőséh hogy 1 chat tartalmát letöltsem mielőtt végleg törlöm? nagyon sok hsz van benne és jó lenne ha megmaradna
-
mexel
veterán
Facebookon kizárták a nickem mert módosítottam valamit. Az az indokuk hogy biztos más használja fiókom. Most végre megvan az emeil pass-om, be tudok lépni hogy küldjenek kódot, mert csak ezzel az egy módszerrel lehet visszajutni, de hiába nyomom hogy kérek kódot soha nem jön meg napok óta. Ilyenkor mi van. Tulajdonképpen sehogy sem lehet visszajutni így? Nem is küledenek ez csak valami kamu lehetőség?
-
mexel
veterán
Új kérdésem lenne. Miért van hogy néhány személy ( akinél még közös ismerős is van és a FB ajánlja fel) nem tudom jelölni mert kiírja, hogy biztos ismerősöd? Ha nem ismerős ne jelöld és nem is engedi. Pedig szeméyles ismerős. Akkor minek ajánlja fel? Vagy mit tehetek ezzel? Esetleg lehet ok hogy egy nap kb 10-15 jelölést küldtem?
-
mexel
veterán
Ez a tiltás vicc. Semmi konkrét indok, csak hogy megsértette az alapelveket stb. Teljesen nrmális hsz-nél is. Érdekes módon tele van trágár ocsmány mindenféle barom képpel és hsz-el, azok működnek. Ha már ennyire profik és mindent uralók akkor egy kicsit finomíthatnának a szűrésen
-
mexel
veterán
Egyébként tényleg semmiféle elérhetőség nincs a fb-nál ahol élő ember elolvasna egy mailt- panaszt bármit, csak full bot és automata üzenetek vannak? Igen megszívattak és semmi lehetőséget nem adnak hogy megoldjuk? Soha nem használtam, de most egy munka miatt muszáj lett volna, erre gyanúsnak találnak. Tele van a fb minden olyannal amit simán nem engednék kirakni, egy egyszerű bejegyzést pedig ok nélkül tiltanak, utána meg egy hétre teljesen tiltanak . Hihetetlen trágyadomb az egész.
-
mexel
veterán
Hihetetlen, hogysemmilyen élő kontaktot nem találok a FB-kon. Egy zárt csopiban szeretnék egy bejegyzést tenni, amit már előre megmutattam a modiknakakik szerint semmi gond vele. a FB pedig kb 1 mp-en belül leveszi, hogy nem egyezik a szabályzatukkal . Semmi extra nincs benne, semsértő, sem vallási-politikai stb. Már 5x átírtam, de mindig ugyanez van. Mit lehet ez ellen tenni?
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem vagyok nagy fb használó és sajnos ezértbele is futottam egy hibába. Gondoltam a nevem megváltoztatom egy becenévszerűségre ( 2015 óta élő fiók) Engedte is és kérte hoy gigazoljam a dolgot, úgy hpgy küldenek egy kódot a mailcímre. Sajnos közben éppen az a mailcímem megszűnt, illetve nem tudok belépni. Innen semerre sem tudok továbbmenni. Csak a születési év maradna, de azt lehet hogy nem jól adtam meg mert nem fogadja el. Van valami mód ezt visszaszerezni vagy buktam mindent?
-
mexel
veterán
válasz krizmo_ #29576 üzenetére
Bocs, nincs elvárásom, én valóban nem használok FB-ot, csak egy akármi profilt csináltam hogy megnézzem a marketplace-t. Azért használják annyian mert nincs más és már csak ez lehet Az élet szerves részévé vált konkrétan, tetszik - nem tetszik.
Nekem tulajdonképpen mindegy hogy milyen, csak egy vélemény volt. Nem elégedetlenkedni akartam[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz krizmo_ #29574 üzenetére
Nem akarok kitalálni,, nem az én dolgom. Szerintem felesleges is De ez nem ide tartozik. nekem akkor sem logikus benne minden, de ez egyéni ízlés dolga. Nem is használom. Nem azt írtam hogy használhatatlan, de ha ennyire no1 a dolog akkor ne legyenek"nem teljesen jól működő funkciók", és ezt nem nekem kell megoldani, vannak ott jól fizetett emberek erre szerintem. na de nem akarok erről semmit, csak kis szösszenet volt a marketplece kapcsán, ne is menjünk ebbe bele.
-
mexel
veterán
Szerintem az az elképesztő, hogy kb A FB a világ leghasználtabb, legfelkapottab stb stb alkalmazása, vagy bármilye, enélkül megáll a z élet ( sajnos ) és konkrétan olyan mintha egy 10 éves tanuló ekecselte volna össze, (számomra) logikátlan, nehezen használható sz@r. Mondjuk nem is használom, de sajnos az emberek nagy részének ez az életének az első számú tényezője. Talán meg is lehetne jól csinálni.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem vagyok nagy FB használó, de a marketplace-t szeretném nézegetni, de nekem valahogy igen nagy katyvasznak tűnik az egész, főleg a keresője. Minthe nem is érdekelné mi az amit beírok.
A kérdés az lenne, hogy lehet kategóriában keresni? Pl beírok egy szót, akkor mindenben keres. De én szeretnék mondjuk szűkíteni adott kategóriában, pl "Elektronika" de ha azt kiválasztom, akkor mindent kiad, és ha ezután keresek akkor pedig megint minden kategóriában keres. Nincs erre valami megoldás, vagy ez ilyen tré és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest