Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az, hogy online van-e, szerintem attól is függ, hogy elérhetőre van-e állítva a láthatósága, az enyém például soha nincs, tehát engem - elméletileg - mindig mindenki offline lát, ez is lenne a cél. Ettől függetlenül még simán előfordul, hogy ott ülök a gép előtt napi 10+ órában, és van, hogy direktben chat-elek is a messengeren, ha valami fontos ügyben találnak be.
Ha éjjel ránézel arra, hogy kik elérhetőek, szerintem sokan igen, de a nagy részük valószínűleg alszik, csak a telójuk időnként kimászkál a netre, ezért látszódnak online, régebben legalábbis így volt.A másik dolog, ami még ezt befolyásolhatja szerintem az az, hogy ki hány eszközön van bejelentkezve, illetve az adott applikáció milyen gyakran szinkronizál, elképzelhetőnek tartom, hogy attól, hogy feljön egy üzenet, még nem biztos, hogy a címzett meg is nyitja, vagy nem tudom mi alapján lesz egy üzenet olvasott.
Boond: én ebből a szempontból rossz referencia vagyok, mert én alapvetően igyekszem minél kevesebbet használni ezt, soha nem foglalkoztatott, hogy mikor kapta meg az illető amit írtam, ha válaszolt, akkor nekem mindig is mindegy volt ez. Az igaz, hogy fura ez az újítás, valamire bizonyára alapozták, egyszer talán megtudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
krizmo_