Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
mokas_gizi #33986 üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes választ, egy ismerősöm közben ugyanezt mondta és javasolta. Érdekes, hogy csak most jött elő, eddig is márkás és eredeti termékeket hirdettem, és sose kaptam ilyen üzenetet. Azaz a múltkor már jött egy hasonló, az Eladó gyógyászati segédeszközök csoportban akartam hirdetni egy Omron vérnyomásmérőt, és azt is visszadobta. Ott meg az Omronnal volt a baj? Vicc ez az FB a javából. -
zaskar
senior tag
Sziasztok!
Legalább 10 éve hirdetek meg időnként futócipőket futó vagy sportfelszerelés adok-veszek csoportokban (Nem kereskedek ezekkel, előfordul, hogy pár futás után nem tetszik a cipő). Úgy gondolom, hogy tudom a szabályokat, sosem volt gondom a hirdetésekkel. Most viszont abszolút tanácstalan vagyok. Először hirdetnék meg Puma gyártmányú cipőt, de egyszerűen az FB elutasítja. Se a szövegben, se a termékfotók között nem látok semmi olyat, ami ezt indokolná. Szerintetek van mód rá, hogy megtudjam, mi a gondjuk vele? Pusztán érdekelne, de nem dől össze a világ, ha nem jelenik meg a hirdetés. -
zaskar
senior tag
válasz
Viktor0610 #32422 üzenetére
Igen, számítottam erre. Tulajdonképpen az is elég lenne, ha mások nem kapnának értesítést arról, hogy én azon az oldalon elhelyeztem egy bejegyzést. Persze ha odatévednek az oldalra, akkor elolvashatnák.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Facebook-on szeretnék egy üzlet nyilvános oldalára véleményt írni, de szeretném, ha ezt az ismerőseim nem látnák. Van erre lehetőség? Nézegettem a beallításokat, de nem vagyok benne biztos, hol lehet ezt beállítani ( ha be lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest