Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez vajon mikor tűnik el, mert a bejegyzés már nem is létezik.
-
válasz
Jakesz
üzenetére
Nem könnyű. Sok összetevős. Például borzasztóan tőkeigényes. 11 éve a Google megpróbálta úgy, hogy nekik volt egy Orkut még régebbről, ami Brazíliában piacvezető volt. Aztán kitalálták a Plust, az Orkutot beszántották ,hogy majd a brazílok is mennek, aztán azóta sem Orkut sem Google Plus.
Nekünk magyaroknak ott volt alternatívának az iWiW. Azt sem bírtuk eltartani. Globálisan nézve az IT sectorban úgy néz ki, hogy az emberek annyira egyszerűek, hogy vagy ez, vagy az, de ez + az nem megy nekik. Ha közösségi oldal: Akkor Facebook, ha kereső, akkor Google. A Youtube mellett a TikTok is azért tudott megjelenni, mert teljesen más a koncepció, videósnak videós oldal, de csak rövid kis videók vannak fent.
IM-nél ugye MSN Messenger egykor domináns volt, aztán felvásárolta a Microsoft a Skype-ot, biztos jó lesz az, beszántották az MSN-t. A Skype helyett elkezdték erőltetni a Teams-et. Aztán a három MS-es verzió helyett elterjedt a Facebook Messenger.
Ja amúgy van másik nagy közösségi oldal is, az orosz VK. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sokan egyből a topicba jöttek, ha már a FB nem működött
-

Mondjuk ez most téves (szerencsére), mert egyezik minden. -
-
-
-
-
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Így már értem, hogy miért böngészőben használod, én mobilon mindig a mobilos applikációt használom, nem jelzett már frissítést a Facebook, nekem Snapdragon 778G van Xiaomi 11 Lite 5G NE-ben.
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nálam nem szaggat...
-
-
Helló, ha egy csoportos beszélgetést kéretlen tartalomként jelöltem meg, másként nem tudom kiszedni onnan, csak úgy, ha hozzászólok újból?
-
-
Helló, ha a Facebook egy zárt csoportjából kikerült valaki, van lehetősége a saját hozzászólásainak a törlésére? Tehát nem akar visszamenni, nem is lenne rá mód, de a korábbi bejegyzéseit nem is módosítani, hanem törölnie. Az admin nem törli magától... nincs benne semmi, csak nem szeretné ha ott maradnának.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek van valami ötlete, hogy van e a problémára megoldás?