Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez vajon mikor tűnik el, mert a bejegyzés már nem is létezik.
-
válasz
Jakesz
üzenetére
Nem könnyű. Sok összetevős. Például borzasztóan tőkeigényes. 11 éve a Google megpróbálta úgy, hogy nekik volt egy Orkut még régebbről, ami Brazíliában piacvezető volt. Aztán kitalálták a Plust, az Orkutot beszántották ,hogy majd a brazílok is mennek, aztán azóta sem Orkut sem Google Plus.
Nekünk magyaroknak ott volt alternatívának az iWiW. Azt sem bírtuk eltartani. Globálisan nézve az IT sectorban úgy néz ki, hogy az emberek annyira egyszerűek, hogy vagy ez, vagy az, de ez + az nem megy nekik. Ha közösségi oldal: Akkor Facebook, ha kereső, akkor Google. A Youtube mellett a TikTok is azért tudott megjelenni, mert teljesen más a koncepció, videósnak videós oldal, de csak rövid kis videók vannak fent.
IM-nél ugye MSN Messenger egykor domináns volt, aztán felvásárolta a Microsoft a Skype-ot, biztos jó lesz az, beszántották az MSN-t. A Skype helyett elkezdték erőltetni a Teams-et. Aztán a három MS-es verzió helyett elterjedt a Facebook Messenger.
Ja amúgy van másik nagy közösségi oldal is, az orosz VK. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sokan egyből a topicba jöttek, ha már a FB nem működött
-

Mondjuk ez most téves (szerencsére), mert egyezik minden. -
-
-
-
-
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Így már értem, hogy miért böngészőben használod, én mobilon mindig a mobilos applikációt használom, nem jelzett már frissítést a Facebook, nekem Snapdragon 778G van Xiaomi 11 Lite 5G NE-ben.
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nálam nem szaggat...
-
-
Helló, ha egy csoportos beszélgetést kéretlen tartalomként jelöltem meg, másként nem tudom kiszedni onnan, csak úgy, ha hozzászólok újból?
-
-
Helló, ha a Facebook egy zárt csoportjából kikerült valaki, van lehetősége a saját hozzászólásainak a törlésére? Tehát nem akar visszamenni, nem is lenne rá mód, de a korábbi bejegyzéseit nem is módosítani, hanem törölnie. Az admin nem törli magától... nincs benne semmi, csak nem szeretné ha ott maradnának.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek van valami ötlete, hogy van e a problémára megoldás?