Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokendrol
senior tag
Ez engem is érdekelne
""""Hogy tudnék egy posztot több csoportban megosztani egyszerre?
Nincs időm külön - külön 10 csoportba megosztani a posztot (az oldalamról).
Egy kattintással kellene valahogy megoldani (vagy kettővel)""""" -
Genius007
őstag
Hogy tudnék egy posztot több csoportban megosztani egyszerre?
Nincs időm külön - külön 10 csoportba megosztani a posztot (az oldalamról).
Egy kattintással kellene valahogy megoldani (vagy kettővel)

-
Gedeon31
addikt
Azt hol lehet be állítani, hogy csak ismerősöm tudjon üzenet írni?
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nagyon szívesen!
Látom, hogy sikerült.
Ez a felhasználónév azért jobb, mint a korábbi. -
törölt tag
Ha ki jelentkezve vagytok de ott van ugye a weboldal, nektek is kiadja, a kérdéseket? (esetleg felmerülő kérdések)
-
törölt tag
Mindenki nyugodjon meg, kapunk még dolgokat a messengerbe!

-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Jó tanács: most a saját neveddel próbálj meg kombinálni valamit, és ne egy focicsapatot adj meg .

Néhány dolog, amit nem szabad elfelejteni az egyéni felhasználónév létrehozásakor:
- Nem kérhetsz olyan felhasználónevet, amelyet már valaki más használ.
- A felhasználónevekben az alfanumerikus karakterek (A–Z, 0–9) mellett csak pont („.”) szerepelhet.
- A pont („.”) és a nagybetűk használata nem tekinthető a felhasználónév részének. Például a johnsmith55, a - John.Smith55 és a john.smith.55 egyaránt ugyanannak a felhasználónévnek számít.
- A felhasználóneveknek legalább 5 karakter hosszúnak kell lenniük, és nem tartalmazhatnak általános kifejezéseket vagy végződéseket (pl. .com, .net). -
törölt tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Vajon van rá remény,hogy majd el lehet? Az hogy a felhasználók nagyrésze globális szinten fel van háborodva ez miatt, hogy ilyen a messenger, vajon meghatja a Facebookot?
Mert azért ez a felháborodási hullám nem semmi, erre azért szerintem figyelhetnének.... (legalább tennék elérhetővé MINDENKINEK, a lite verziót...) -
válasz
zsolti72837
üzenetére
Írd be oda azt a nevet amire meg szeretnéd változtatni a jelenlegit, ha ne engedi, az azért van, mert az a név már foglalt, addig próbálkozz, amíg nem sikerül olyant nevet találni, amit engedélyez.
Szerk.:
Mikor változtattad meg utoljára, mert az is számít? -
zsolti72837
addikt
Akkor valaki tudna nekem segíteni, hogy, hogy tudnám megváltoztatni?

-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igen. Up-olódik.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én úgy láttam, hogy ha valaki hozzászól a cucchoz, akkor előre jön. Ee lehet hogy csak a beszélgetős résznél van így.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ezt, hogy érted?

-
ph2012
senior tag
Weboldalon a borítóképet nem lehet egész nap módosítani. Nálam van a gond vagy globális probléma?
Köszi.
-
pvt.peter
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
csinálj egy képet arról, hogy hol akadtál el
-
törölt tag
Csősztök.
Miért vann az, hogy ha a hírfolyamot átváltottam arra, hogy a legfrissebb bejegyzéseket láthassam akkor mindig így is legyen? Adott esetkben mikor kilépek a profilomról és visszalépek, újra a legnépszerűbbeket látom.
Ki hogy van ezzel? -
zsolti72837
addikt
Valaki tudna nekem akkor segíteni?

-
pvt.peter
őstag
(még) sehogy sem
töröld le a mostanit és rakd fel a korábbi 91.0.0.19.70 verziójú Facebook Messenger -t, utána pedig a Google Play áruházban kapcsold ki az automatikus frissítést ennél az alkalmazásnál
-
Messenger Lite vagy régebbi verzió használatával lehet "eltüntetni".
-
sphe
senior tag
Androidos facebook messengeren hogyan tudom beállítani, hogy csak a csevegések látsszanak? Megjelent az új telefonomban egy "ilyen a napom" sáv és utálom. Hogyan lehet ezt eltüntetni?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ki mondta, hogy váltottam?
Megnéztem Firefox-al is. Nekem ott még a régi felület jön be, tehát jó, mert még nem állt át az új felületre... Szóval, annyira nem érdekes...
-
MadGame
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem fogok FF-ra váltani
Egyéb alternatíva? Chrome újratelepítés? -
makoss
veterán
Üdv!
Facebook Lite van ZTE Skate mobilomon, és egész este nem tudtam bejelentkezni, csak a kezdőkép jött be.
Mi volt tegnap ezzel?
Tudja valaki?
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Akkor mit lehet csinálni, ha eltűnt egy oldal a profilból? A keresőben még megjelenik, de a bejegyzések már nem. Nem volt semmi sértő.

-
pvt.peter
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
ezek szerint az általad beírt felhasználónév már foglalt
ezt letudod ellenőrizni, úgy hogy a facebook címe után írod a nevet:
https://www.facebook.com/NÉV
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Úgy kattintottál rá, hogy be voltál lépve facebookra? Mert ha be vagy lépve működnie kell.
-
pvt.peter
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
az sztem nem e-mail cím, hanem a facebook azonosítód
Itt tudod módosítani, ha jól tudom, akkor 2 havonta egyszer.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Messengerbe pl. csoportba, a nevek alatt ugye kiír egy E-mail címet. A sajátomat, hogy tudnám megváltoztatni?
Segítséget előre is köszönöm.

-
pvt.peter
őstag
Van már vmi beépített módszer a Messenger Day feature kikapcsolására?
Illetve ha nincs, akkor van-e infó vhol arról, hogy lesz-e benne ilyen funkció? -
WhiteWalker
nagyúr
Mostanában azt vett észre ha bele kattintok egy albumba majd egy képre, akkor nem lehet közvetlenül lapozni a képeket. Hanem a nézett képről vissza kell lépni az albumba majd onnan a következő képre.
Agyf@sz 2.0 -
törölt tag
A reggeli kérdőjel már nincs ott most vettem észre a régi facebook menüm van, ez most mi lehetett? Valamit bevezetnek csak visszavonták? Reggel még a kérdőjel alatt kiadta a súgóközpontot.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Androidon és iOS-en elérhető de csak a natív alkalmazáson keresztül.
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Én is ezt írtam, hogy ott jelentheti, az esti kérdésért meg sorry utánna jöttem rá, hogy hiába kérdezlek te eleve tartasz használni messengert adatvédelmi okokból ergó a kérdésre se tudtál volna felelni
.Észrevettétek, hogy megint változott a facebook?
Nekem pl jobb felső sarkon lett 1 kérdőjel. -
Genius007
őstag
Lehet már volt ilyesmi kérdés, elnézést, nem olvastam túlságosan vissza a topikot.
A kérdésem az lenne, hogy esetleg tud valaki olyasmi programot, applikációt, bármit, amivel X posztot egy - két kattintással több csoportban is megoszthatok?
Szórakozóhelyen LIVE bejelentkezéseket csinálok, és mire X csoportban megosztom, eltelik legalább 5perc, ami alatt X "nézőt vesztünk". Nézegettem neten ilyesmi programokat / oldalakat, amik pár kattintással több csoportban is megosztják az adott posztunkat, de tartok tőle, hogy ezeknek a legjava csak kamu, vírus, esetleg még az accountomat is ellopják ha bejelentkezem vele. Gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki ilyesmit, vagy használt már ilyet.
Ui.: Ha esetleg a kérdésem sérti a fórum szabályzatát akkor elnézést, és az illetékesek töröljék a posztomat! Köszönöm!

-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Hol kell moderálást kérni? Nyílván a bigdady jelzője miatt! köszi
csuzda Én ennyit tudtam segíteni jobb ötletem nincs. Vagy pedig valami support címre írni a facénak a problémáról de ugye azt írtad nem találtál ilyen címet. Talán valaki tud neked segíteni majd itt a topikban.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Elnézést lejárt az 5 perc, szóval anno beszéltük, hogy ez az sms-es rendszer kissé bonyolult lehet, azt többen is írták,nem vesződnek vele viszont ez a kódgenerátoros akármi egész jó megoldásnak tűnik plussz biztonsági funkcióként, csak nem tudom ez mennyire bonyolítaná az életem.
Nagy kérdés, hogy meg kell e adni hozzá a telefonszámot, ezt ugyanis NEM SZERETNÉM.Amennyiben használnám a bejelentkezési jóváhagyást a biztonsági kóddal az mennyivel adna több biztonságot 1 komoly jelszónál? köszi

-
törölt tag
válasz
csuzda
üzenetére
Itt próbáld meg a súgó központban:Szabályok és jelentések ott az aktuális menüben jelentheted a feltört vagy szabálytalan fiókot, más menüt én sem találtam.
krizmo_ a kódgenerátort érdemes bekapcsolni? Ha már a biztonságnál tartunk ugye a fórumtársnak a súgóban kerestem a supportot, és ott találtam a leírását,de nem igazán értem, szerinted érdemes ezzel vesződni?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Be lehet állitani emailes értesítés üzenetek esetén ne jöjjenek? Többi jó csak ez nem kéne mert arra ott a messenger -
válasz
nagysandor79
üzenetére
Üdv,
Még nem mindenki számára elérhető, ez is lehet az oka, hogy neked nem megy.
-
rokendrol
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
rakjad fel a legfrissebb facét és jó lesz
-
nagysandor79
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne , hogy a legfrissebb face van a telón, de még sem tudok live bejelentkezést "csinálni" ennek mi lehet az oka? több ismerősömnek már régóta ott a lehetőség.de nekem nem engedi. -
bAtt001
addikt
ha valakit még mindig idegesítene (és miért ne tenné) a my day új funkció messengerben, a 76-os verziót visszatéve teljesen eltűnt a dolog
még egy pont az androidnak, apkmirror-ról le lehet tölteni. (azért a 76-ost mert ebben már benne vannak az új emojik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De androidon a letölthetőben tényleg van.

Mert azért ez a felháborodási hullám nem semmi, erre azért szerintem figyelhetnének.... (legalább tennék elérhetővé MINDENKINEK, a lite verziót...)
Ki hogy van ezzel?

még egy pont az androidnak, apkmirror-ról le lehet tölteni. (azért a 76-ost mert ebben már benne vannak az új emojik)