Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hatalmas köszönet a facebook-nak az új csetért, nekem nagyon tetszik, végre olyan mint a letölthetős.
lajosx
szivesen
[ Szerkesztve ]
-
Magnézium
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is feltűnt,hogy megszűnt a helyesírás ellenőrzés az oldalon? -
nagysandor79
aktív tag
én már azon gondolkozom , hogy a face live opció android függő. mert automatikus a face frissítés a telón, de még a mai napig nem mutatkozik nálam, :-(
másik nektek nem indul magától újra a teló ha a facebe probáltok belépni, nekem 3-4 napja csinálja ezt a hülyeséget néha néha. -
veterán
válasz krizmo_ #17286 üzenetére
nem tűnt fel mentségemre szóljon, hogy az (i) oszlopot kikapcsolva tartottam, megszokásból a régi felületen keresgéltem. A telefonon való keresést kellene még megoldaniuk és "boldogan halok meg".
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz enginev3.0 #17275 üzenetére
Én sem használom túl gyakran, mondjuk a kis chat ablakot sem.
#17280 csako
Korábban is lehetett keresni az üzenetekben.#17282 silver star
Ilyen lesz bizony. Nem kell állítani semmit magától átáll majd. -
G@ben
addikt
Szeretnék felrakni néhány eladó dolgot az facebookra, albumba is raktam őket, de valószínű az egyik hirdetős oldalon hoztam létre az albumot, miközben több ilyen oldalon is hirdetni szeretnék. Meg lehet oldani a már létrehozott albummal, hogy a többi oldalon is megjelenítem? Csak a fényképek feltöltése, megjelölés, módosítás, törlés gombok jelennek meg.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
zolikaDB
veterán
Üdv emberek!
Magánfelhasználóként időzíthetek valahogy posztot egy másik magán user oldalán? -
törölt tag
válasz lajosx #17281 üzenetére
Szerintem ilyet nem fogsz tudni beállítani, 1szer kérdezi meg és ennyi, sőt jut eszembe tuti nem mert én volt akit kitöröltem az arhívumból és amikor írt jött az üzi, tehát egyetlen egyszer kérdezi meg tőled az első alkalommal,hogy az idegen írhat e, ha elfogadod végérvényes. (vagy ott a tiltó gomb)
krizmo_
(Topikgazda) Akkor tényleg ilyen lesz??? Azt hittem valaki csak félre értett valamit itt a topikban..... nekem még a régi van.Nekem tetszik, de mondjuk nekem a messenger is tetszik. Kell állítani valamit vagy majd egyszer bekapcsolják nálam is?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok.
Nekem lenne egy olyan kérdésem,ha egy nem ismerőstől kapok üzenetet,ugye üzenetküldési engedélykérést kapok.Ha azt elfogadom,utána már mindig megjelenik amit ír úgy mintha egy ismerős lenne.Ezt hogyan lehet törölni?úgy értem hogy ha kitörlöm a beszélgetést,legközelebb megint ha ír nekem üzenetküldési engedélykérést kérjen. Letiltani nem akarok senkit,csak jó lenne ha olyan ír aki nem ismerős,mindig üzenetküldési engedélykérést kérne.Köszönöm a választ. Remélem értitek mire gondolok,mert alig bírtam leírni
-
veterán
válasz krizmo_ #17274 üzenetére
Ez egy érdekes változás, bár alapvetően nem szeretem. Főleg mert nem kompatibilis a témával, amit kiegészítettem egy alternatív háttérképpel és emiatt ott nem néz ki jól.
Más különben meg jó lett, szépen kihasználja a 1920-as szélességet.
Nem mintha sokat látogatnám, Messenger panel-t használok.
Ja és végre van "keresés a beszélgetésben" messenger.com-onHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
BandiHUN
veterán
válasz flash- #17276 üzenetére
Azért van,mert "újítás",hogy alig tölt be többet,mint amennyit látsz épp.Mindenen szaggat,ha gyorsan görgetsz,látod is,hogy felépül az oldal.Ha már betöltött,görgethetsz.
Logikus volt,hogy meglépik,mert így a csak ide-oda kattintgatók rengeteg potya adatforgalmat generáltak.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
flash-
veterán
üdv
azt ti nem tapasztaltátok hogy egy fb oldalton ahogy görgettek lefelé, elég hamar elkezd akadni-szaggatni?
(ram elég -16gb ddr3, vga r9 290 oc, cpu i5-3570k 4.4 ghz-en, oprendszer win 10 x64, hdd: samsung 830 SSD)böngésző:google chrome
ötlet?? -
Arcképgyáros
Bekerült a gépes messenger a facebookba? Hááát nem mondom, hogy tetszik.
-
BandiHUN
veterán
válasz Littoral #17269 üzenetére
Ez az,csak úgy a mai világban otthagyni nem lehet a fészt...mint ahogy a hirdis dolog se bántana,ha nem ott szerezném be a holmijaimat.Nem úgy bánt ez az eltüntethetetlen többszörös hirdetéshalom se,hogy bizniszmen lennék,de a pénzem ellensége se vagyok.Viszont ebben a témában(elektromos cigaretta) jelenleg csak ez van,mint lehetőség.
A fész meg egyszerűen mostanában egy vergődés.Majdnem naponta jönnek frissítések a bétában,ma másik kedvencem is van,a Messenger ugyanis kitalálta,hogy a Napom sáv mi lenne,ha középen lenne,nem felül,és eltüntetni se lehet,alatta is,felette is 3 beszélgetés.
Nem tudom,kinek az agyából pattannak ezek ki.Főleghogy az eltüntethetetlen hirdik is csak mobilon vannak,asztalin még mindig ki tudom pakolni a hírfolyamomból,ami tuti nem érdekel.
Persze ebben is más tészta,hogy új dolgok is van,hogy napok múlva jönnek elő,ami több,mint egy idegesítő dolog,főlegha jelez is a teló,nézed,mi van,látod,hogy két napos,de vigyorog fent,és (ELADVA) jelzéssel.
Ha nem pakolok ki manuálisan,nem is akar frissülni a választék rendesen.De azt heti 1x arcomba tolja,hogy ennyi meg ennyi új hirdi van az adásvételijeimben,hát te barom fész,azé' van bekapcsolva a követés,mert mind érdekel,és nem 1-2 nap múlva,nem egyértelmű???
Ha lenne kis eszük,már tök felesleges és minden szempontból késő egy ilyen hirdi kidobása "újként"
Ami persze halmozva van azzal is,hogy a Bejegyzések a csoportjaidból ajánló dettó ilyen,fele már eladottra állítva.
Ennél szebb a Kiket ismerhetek? sáv,aminek a 3/4 része! olyan ember,akivel NINCS közös ismerősöm...
Én már nem is keresek ebben logikát...kapkodnak,fejetlenség,bugok.Nem tudnak úrrá lenni az user aktivitáscsökkenésen...újak nem jönnek,a régiek meg már rutinból leiratkoztak a sokat posztolókról,nem játszanak,nem osztogatnak minden vackot,csak eszköz nekik a face,belakott,havi 1-2plusz baráttal,reklámblokkolóval,stb,ami kábé nulla profit t termel a cégnek...és egyre több az ilyen.A tizenévesekkel meg nem tud mit kezdeni a fész...zagyvalék semmitérő információhegy iskolásokról.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
BandiHUN
veterán
Gratulálok az új FB-nek,hogy a mai bétás frissítéssel kivették az adásvételi posztok eltüntetését androidon...már kezdeni se lehet a szeméttel semmit,főleg bosszantó,hogy hiába a sok egyforma adásvételi lap,az ember többe belép,mert sokmindent csak 1-1 helyen hirdetnek,főleg a nem profibbak ugye,így lehet jó boltra lecsapni,de most persze tele a fal a 3-4-5x egymás után tökegyformaként feltett hirdikkel,és pont MOBILON kell ezt így lesni,mert csak mentés opció van a termékre
Remélem,a bétából is kiszedik ezt hamar.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Hege1234
addikt
válasz enginev3.0 #17266 üzenetére
ohh
nálam tegnap kezdődött...
-
Hege1234
addikt
uff most nézem hogy már a böngészőben is a messenger vette át az uralmat az üzenetek helyett
vissza lehet valahogy hozni a régit ? -
krizmo_
Topikgazda
válasz PindurAnna #17263 üzenetére
Nagyon szívesen!
Itt találtam: Hogyan tudok egy emléket megosztani?
#17262 G@ben
Rendben. Akkor várjuk a fejleményeket, ha lesznek.[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Adonimus
senior tag
Üdv mindenkinek.
A boltunknak fenntartunk egy facebook oldalt. 4300 ismerőse van, kitöltve minden, látszik, hogy értelmes oldal, több százezres nézettsége is van néhány posztnak. Most kaptunk (2 admin) valami értesítést angolul (és belinkelték az utolsó posztunkat) hogy safety your page... És valami angol maszlag van írkálva. Kell ezzel foglalkozzunk? Nem törlik az oldalt ha nem reagálunk semmit erre?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Most hozzászóltam egy 444-es cikkhez és a nevem mellett kiírta,hogy hol és mit dolgozom. Ezt lehet valahogy tiltani?
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz PindurAnna #17255 üzenetére
Üdv,
Ha belépsz bal oldalt van egy olyan, hogy "lehetőségek", közvetlen ez alatt : "ezen a napon" erre katt rá és itt találod a korábbi emlékeidet, amiket meg tudsz osztani.Szerk.:
Most látom csak ezt a közleményt az emlékek megosztásáról: "Ez a funkció jelenleg nem mindenki számára használható. Az új funkciók folyamatos fejlesztése és megjelentetése során a Facebookon nem mindig érhető el az összes funkció mindenki számára."Ha a fent leírtak alapján nem tudod megosztani, akkor valószínűleg a rendszerben van a hiba, és majd talán egyszer javítani fogják.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok.Facebook gurukat kérdezném. Mit és hogy kell beállítanom, hogy meg tudtam osztani az emlékek közötti kapcsolataimat? "A Facebookon egy ember ismerőse lettél"
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
veterán
válasz bull84ghia #17249 üzenetére
Esetleg olyan lehetőség van, hogy az egyiken a hívásértesítési hangot némára/"nincs"-re rakod, ha csak a duplacsörgés miatt zavar.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz bull84ghia #17249 üzenetére
Szerintem erre nem fogsz megoldást találni. Kivitelezhetetlennek gondolom.
#17248 G@ben
Megnézted? Sikerült valahogy megoldani a dolgot?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Lehet úgy törölni magam, hogy a messengert tudjam még használni? Vagy mind a kettő törlődni fog? -
bull84ghia
őstag
Megoldást keresek: 2 eszközön használom a Facebook Messenger alkalmazást, 1 felhasználóval vagyok bejelentkezve. Viszont azt szeretném hogy csak az egyik eszközön érjenek el video hívás formájában.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
G@ben
addikt
válasz krizmo_ #17247 üzenetére
Megnézem majd, de nem jegyeztettem meg a Facebookot. Decemberben még jól ment, hazautaztam, az ottani gépen jött elő, pedig ott sem jegyeztettem meg a jelszót, sőt, ott egy jelszavam sincs tárolva, majd visszajöttem és már itt is csinálta. Saját és asszony fiókjával is.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz lomposfarkas #17242 üzenetére
Az is elképzelhető, hogy az rád keresett , akivel kommunikáltál, ilyenkor is felajánlja neked a facebook ismerősnek.
-
BandiHUN
veterán
válasz lomposfarkas #17242 üzenetére
Próbáld ki,hogy rákeresel a telószámára,az alapján is lehet,akinek nyilvános...sőt a mobil face fel is ajánlja.
A sajátodat meg ugye biztonság esetére szintén lehet ugye társítani a telószámodhoz...
Egyébként elég lehet egy netes rendelős oldal,ahol van FB beágyazva valamilyen formában,én nem tudom pontosan,de már az is lehet,hogy az ilyen oldalak egyfajta keyloggerek.Mindenesetre az FB,ha már tudja,merre csatangolsz,könnyen tudhat ennél többet is...
Sőt ha nézegetted a profilját,az is elég,szépen megjegyzi,mire kattintottál már.Könnyen akár azon a gépen,de másik accal,akkoris.Nekem is ok témát,embert felhoz,nulla közös ismerőssel csak arra,mert pl.tagja egy közös pl.adásvételi csoportnak,és valaha rápislantottam a lapjára valami hirdetés kapcsán.Nagyon nyomulós lett az fb,a tököm kivan a hírfolyamos beszúrogatott ajánlókkal is,a reklámokról nem is beszélve.
De mondjuk a youtube is ezt csinálja...megnézel egy random,x témájú videót az fb-n,aztán hipphopp ott vigyorog a főlapodon még 3.Nagyon nyomják az adatgyűjtősdit,mindenáron plusz infót akar az FB is,nomeg újraaktiválni az öreg motoros,már rég nem ismerkedő,fel nem töltögető,minden hülyéről leiratkozott csoportkerülő mezei júzert is,aki csak kíváncsi a hírekre+messengerezik csak...halódik az FB,megállt a dinamika,csökkentették az erőforrást alatta+nyomul a "noszogatás".Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
lomposfarkas
tag
Azért rohadtul izgalmasak ezek a "honnan a büdös ....-ból tudja a face" kérdések. Van fiókom, de csak néha lépek be, hogy lássak 1-2 tartalmat és kommentelhessek 1-2 portálon, egyébként nulla tevékenység. Minap megjelent egy pali a "Kit ismerhetek felületen" akivel régebben párszor telefonáltunk (a híváslistát az Smsbackup+ feltölti a gmailba) meg párszor leveleztünk, én a céges Lotusból, máshogy nem voltunk kapcsolatban. A Ghostery ellenére ennyiből már összeköt?
-
buci30
addikt
Nem nem ismerősöm az a valaki akinél like a képét.
De most próbáltunk olyat is aki közös ismerős és ott se láttam. Meg vissza felé ő se.
Gondolom ezt is leszedtek vagy igen véletlen szeruen van....iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Miért van az hogy nem lehet látni xy ismerősöm mit like-ol?
Nincs tiltva én se neki. Mellettem like be egy képet és én nem lattom a hirfolyamban.
Kivették ezt a lehetőséget is vagy mi van velük...??? 😳😬😬😡iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
G@ben
addikt
Ez nem az igazi, mert saját gépen és telefonon jelentkezek be.
Nem Facebook kérdés, de Firefoxban nem lehet megadni, egy bizonyos oldal sütijeit ne jegyezze meg? Az elvileg megoldhatná. Szerk: beállítottam, meglátjuk, mit csinál.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok 1 ismerősnél ez van az arhívumomba "Facebook-felhasználó
Ezt az üzenetet el kellett távolítani, mert a feladó fiókja ellenőrzésre szorul." most ilyenkor ő valami rosszat csinált és kidobta a facebook vagy csak önként felfüggesztette a fiókot? Az ő írásait nem látom cseten csak a másolt szöveget , az én írásom látszik és a neve helyett is csak a facebook felhasználó van. köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Fasza.
Közben rájöttem annyi a különbség hogy ha a jól jelző fiókkal lépek be nincs a lenti ikonoknak neve a telón míg ha én lépek be akkor van. Mindkét account magyarra van állitva Egyik jelez másik nem. Igazat megvalva enyém jelzett kettőt reggel, de most újra nem, pedig nem nyúltam semmihez. Hogy lehet egyszer jelezni egyszer nem??? Másik tökéletes mindig jelez. Érthetetlen[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz bigdady #17229 üzenetére
Nem fognak válaszolni, én már több problémával kapcsolatban is írtam nekik, kb lesz...ják. Ahogy a több szexes oldalt is, amit bejelentettem nekik, általában nem sérti az sem az irányelveiket (úgy látszik az erkölcsifertő megengedett), csak az én családi vagy rendezvényeken készültnvideóim sértik az irányelveket.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #17044 üzenetére
Hali
Létrehoztam egy uj fb fiokot es iphoneon beallitva jelez az fb app rendben mindent a kozeli ismerosok tevekenysegere. Az uj fiok osszes beallitasát lemásoltam a nem működő meglévő fiókomra de az akkor sem akar működni csak jelvénnyel továbbra is, uazzal az appal uazon az iphone-on!
Na ilyenkor mi van?
Ez azt jelenti számomra hogy facebooknál van elállítva vmi a fiókomnál.(Egy dolog a kulonbseg csak hogy a kikapcsolt emailes ertesiteseknél kikapcsolható a közeli ismerősök email értesítése a jó fióknál, ami viszont a nem működő fióknál meg sem jelenik nem jelenik vagyis ott be lehet kapcsolva. Ezeket a kategóriákat hol lehet egyáltalán szerkesuteni?)
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ios-en feltelpítem az fb appot megkérdezi akarok-e loginra 4 jegyű kódot használni amit meg is adtam. De kijelentkwzés után képemre kattintva nem kéri sem a jelszavam se a kódot. Akkor minez?
-
Di Natale
aktív tag
válasz Criminal017 #17221 üzenetére
Nálam még megvan!
Egyébként mi értelme van kikapcsolni a chatet, ha akkor is rám írnak, ha a facebook megjeleníti, hogy mikor voltam utoljára aktív? Ez akkora baromság. Egyáltalán mi köze van bárkinek, hogy én '1p' ideje voltam fent...
A másik kérdésem az lenne, hogy a facebook profilt lehet törölni anélkül, hogy a Messenger is törlődne? Tudom ez buta kérdés, de hátha.
-
Criminal017
őstag
'Reggelt!
Messengerből nálatok eltűnt pl. a pusheen matrica csomag? Érdekes.
-
senior tag
Sziasztok!
Esetleg hallott valaki olyan beállításról vagy valami scriptről, amivel be lehet záratni a fiókot, úgy mint mondjuk az OTP felületét?
Gondolok itt arra, ha nincs mozgás a felületen, akkor pár perc után lépjen ki az aktív felületről és csak jelszóval lehessen vissza lépni!
Chrome-ot használok...
Köszi előre is! -
Arcképgyáros
válasz zsof Nokia #17218 üzenetére
Igen, kiírja, hogy hány perce-órája-napja...
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Ha én gépről lépek be fészbúkra, és a chat ki van kapcsolva jelezni fogja azt az ismerőseimnél, hogy fenn voltam azoknál pl akiknél be van kapcsolva a chat?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
olyat lehet hogy aki követ
az ne lássa amit like-olok
nem csak a falán
hanem az ismerősök,csoportok,oldalaknál se -
G@ben
addikt
Érdekes. Azt hittem, valami beállítás, mert két különböző gépen is csinálta. Használtam itt, semmi gond nem volt, hazautaztam szülőkhöz, ott már csinálta, majd visszajöttem és itt is csinálta.
Köszi!A linkhez: ez a funkció nem kikapcsolható?
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Ezzel kapcsolatban megosztanám: Facebook turns off login-by-email feature after links found online (November 5, 2012)
Bár a visszakapcsolásáról nem találtam semmit sem. -
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #17194 üzenetére
Lol tényleg, már nálam is eltűnt... de amúgy tényleg semmit sem ért, csak annyit, hogy nem volt zöld pöttyöd helyette '1p'.
-
chungee
addikt
Estét!
Nem játssza le a hangüzenetet. Yah webfelület, mert nincs okostelo. Se FF-vel se Chrome-mal sem játssza le. Frissítettem flashplayer-t is Win7 32bit. Mi lehet a gond
-
kispx
addikt
válasz bigdady #17200 üzenetére
Nem zöld karikát rakott ki a neved mellé, hanem az "1p" szöveget. Tapasztalataim szerint (de erre nincs semmi amivel bizonyíthatnám), ha sok zöld karikás ember volt a chat listában akkor, ezeket az embereket nem tüntette fel. (Viszont a messenger.com-on ugyanúgy meglehetett tekinteni, hogy 1 perccel ezelőtt volt elérhető)
-
félisten
-
tylerddd
veterán
válasz szabonagyur #17194 üzenetére
Nekem a Chat ablaknál a fogaskerékre kattintva a További beállítások alatt ez jön elő:
Szerintem itt tudod állítani, amit akarsz, csak pont fordítva írja. Kikapcsolja mindenkinek, kivéve ... és oda írod be, akivel chatelni akarsz.
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest