Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #16699 üzenetére
Szerintem ez biztosan nem lehetséges, miért kérded?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Az lehetséges hogy egy telefonszámon 2 facebook profil fut?
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Album közreműködőként vettek fel egy albumba, de a gondom az, hogy az említett album nem jelenik meg az adatlapomon. Mi lehet a gond?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
zolokas
aktív tag
facebook messengert tud valaki ami nem a uj mert az használhatatlan régebbit feltenni valahogy telóra?
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #27441408 #16692 üzenetére
A stílusodból neked kellene visszavenni, már próbáltalak erre finoman rávezetni... Rendszeresen nekem intézed a kérdéseidet, és ha válaszolok rájuk, közöld, hogy nem tudom... de ebbe inkább nem is mennék bele részletesebben, nézd vissza a hozzászólásaidat. Ezt az off témát itt le is zárhatjuk, felesleges tovább rugózni ezen...
-
veterán
válasz #27441408 #16692 üzenetére
El tudom képzelni, hogy csak Messenger-ben oldott fel és így lett ez a "furcsa szitu". Az alkalmazásban is van "blokkolt emberek" rész, mivel a messengert facebook nélkül is lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz krizmo_ #16689 üzenetére
Kicsit visszavehetnél a stílusból én rendesen írtam, akkor ha nem tudod a választ mond azt.
Egyébként mielőtt letiltott láthattam a hölgy face oldalát is ami nyílvános volt belőle, ezért nem értettem,hogy most miért csak a cset,részt látom és miért nem tudok a lapjára menni de akkor gondolom be lehet állítani így is .
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz makoss #16690 üzenetére
Üdv,
Itt ki tudod kapcsolni, hogy automatikusa elinduljanak a videók: Videók automatikus lejátszása
-
makoss
veterán
Üdv!
Hogyan lehet kikapcsolni a videókat ùgy, hogy ha mobilról netezem kiírja mekkora a videò, ne induljon el aut ?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
válasz krizmo_ #16686 üzenetére
Pedig van..... mindegy ezek szerint gondolom nem tudod, hogy mi lehet, újból megnéztem és a szövegdoboz ott van, lehetséges hogy valami facebook hiba ez, hogy nem látom a lapot? (azt nem tudhatta beállítani,hogy ne lássam a lapját, de a csetet kioldotta?, nem ismerős csak írtam neki stb észrevette az üzit és elindult a beszélgetés)
-
törölt tag
krizmo_ nekem tudnál segíteni? (#16678) Érdekes mert a hölgynél a szövegdobozba már tudnék írni, de a lapjára nem tudok menni, és se a facebook sem keres rá és a messenger sem,(ugye ha valaki letilt 1 embert akkor a letiltott nem is kereshet rá arra aki tiltotta) lehetséges,hogy kioldotta a tiltásomat, csak ezt a facebook még nem vette teljesen tudomásul ? (természetesen arra céloztam, hogy nem egyszerre engedélyezik,hogy láthassam a lapot stb,,, megnéztem ismét a cset dobozba tudnék írni)
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Ajánlott bejegyzések címen reklámokat kapok mostanában. Ilyeneket: [link].
Ez egy új és letilthatatlan reklám?Köszi.
-
törölt tag
Sziasztok, az, hogy van, hogy valaki kioldotta a tiltásomat, a szövegdobozába tudnék írni, de a lapját nem látom, a kereső nem keres rá, és ugye a cseten ott a neve oda se tudok kattintani, de a cset doboz nyitott.
-
Új messenger jó lett? Munkám miatt egész nap megy és a legutóbbi kuka kategória volt. 50℅ akku használat lag stb...
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Tegnap láttam egy lélegzetelállító felvételta fb-on, amiben egy szarvas videózott le egy magyar hölgy pár méterről, ahogy az egy erdőben végigvágtat. Úgy rémlett, hogy likeoltam, hogy később vissza tudjam nézni, de úgy tűnik, hogy mégse sikerült a művelet. Visszateketem már pár napra visszamenőleg, és nem találom a hírvonalon. Valaki nem tudná belinkelni, hátha más is látta közületek.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz KubanitoS #16672 üzenetére
Üdv,
A felhasználónevet itt tudod módosítani: Felhasználónév
Szerk.:
Itt a kérdéseidre is választ kapsz.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Megpróbálom érthetően leírni a kérdésem, remélem menni fog.
Messengerben ha szeretnék üzenetet küldeni telefonról, akkor rámegyek a jobb alsó sarokba a nagy kék plusz jelre. Itt kiválasztom az üzenetet, majd megjelennek az ismerőseim.
A nevek alatt látok egy @ jelet, utána egy azonosítót, ami a felhasználó neve ponttal elválasztva és esetleg egy egyedi számmal kiegészítve.
Azt szeretném tudni, hogy pontosan mire jó ez az azonosító, meg lehet-e változtatni, valamint, hogy ezeket a rendszer adja automatikusan a usereknek a névből, esetleg az e-mail címből?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Ngtx
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
apple user
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok!
Arra van lehetőség Facebookon belül,hogy aki nem ismerősöm az még a profil képemet se tudja kinagyítani?
Csak kicsiben lássa?!
Én csak olyan találtam,hogy ne lássák a kommenteket,kedvelőket. :/apple user
-
Edi77
őstag
Egy ismerős feltett rólam és ismerősökről közös képet, s időhiányra hivatkozva kért, hogy jelöljem meg a képen magunkat, mindannyiunkat. Miért nem engedi a face, hogy megcsináljam a megjelöléseket? Korábban ilyennel nem volt gond, ment simán, most meg nem. Más sem tud megjelölni senkit, aki a képen szerepel.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
szabacsik
őstag
A messenger jelzőhangját nem lehet leváltani? Esetleg felülírni a saját hangfájlját egy másikkal.
/\____/\
-
chungee
addikt
Estét!
Hol tudom beállítani, hogy ne tudjanak követni? Hírfolyamba ne jelenjen meg, hogy mit lájkoltam hol kommenteltem stb.
-
Gedeon31
addikt
Messengerben kapott videókat le lehet valahogy tölteni? Régebben működött ,de most nem.
-
Jakesz
addikt
Elegem lett a Messengerből, már nemcsak a snapchates baromság idegesített, hanem azt is elkezdte csinálni, hogy hiába bökök rá a nevekre, nem nyitja meg az üzeneteket, és ilyenkor csak az segít, ha a feladatkezelőből kilövöm a programot és újraindítom. Eddig semmi problémám nem volt vele, pedig már 3 éve használom. Letöröltem, feltettem a Lite-ot. Ebben tetszik, hogy letisztult felülete van, és gyorsabb, mint a sima, viszont vannak hiányosságai, amiket szerettem a másikban, és olyan apróságok, hogy a Lite-ba is belefértek volna szerintem. Leginkább az hiányzik, hogy nem jelzi, hogy mikor volt utoljára online a másik fél. Meg az is, hogy az üzenetlistában nem jelzi ki a kis karikával, hogy látták-e az üzenetet. Smileyk, hangüzenetek meg gifek sincsenek, ezek is hiányoznak, de ezek nélkül meg tudnék lenni, és meg is értem, hogy a Lite nem ezekről szól. De ezt így kevésnek érzem. Írták, hogy le lehet szedni az alap Messenger korábbi verzióját, amiben még nincs benne ez a snapchates marhaság. Hányas az a verzió?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha telefonról töltök fel képet máshogy tömörít, mintha gépből tölteném böngészővel? Esetleg van minőségbeli különbség?
Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
janos1988
addikt
Ha vmire reagálok - mondjuk egy könnyezős szmájlival - aztán csak simán átjavítom pár perc múlva sima tetszik-re, akkor a delikvens tudomást fog szerezni az elsőről? Megtudhatja?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Genius007
őstag
Ismét egy kérdésem lenne a hozzáértőbbekhez.
Körülbelül hetente 3x 4x csinálok fél - egy órás liveokat facebookon, és szinte mindig valamilyen számra hivatkozva letiltja a közvetítést a Facebook. A videot utólag tudom engedélyeztetni, mondván, hogy " van hozzá jogom, hogy a livejaimban szerepeljen", viszont most a kb 20. alkalom után letiltották a profilom egy napra.
Jobban mondva nem posztolhatok videot / képet 1napig ....
Van esetleg erre valami trükk / megoldás srácok?
Kicsit idegesítőnek érzem, hogy fizetem a MAHASZT, és társait minden évben, megvettem a webkamerákat, a programot, minden katyvaszt ami kell a jó minőségű liveokhoz (lásd fb: pielknox ) de mégsem tudom csinálni, mert letilt ....
YouTube-ra van egy trükk, amit ha beirunk nem tiltja a videóinkat, pláne ha nem akarunk vele pénztkeresni, de Facebookra halvány lila gőzöm sincs, mit lehetne irni / csinálni.Annyit tudnék még, hogy a képet jó minőségben, a hangot viszont telefonnal streamelni, igy talán a Facebook nem tudná "le shazamozni", de az meg nem minőségi úgy ...
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy hirdetek egy pár dolgot a facebookon és egyszer véletlenül valahogy sikerült előhívnom az összes hirdetett termékemet és ki tudtam jelölni, hogy melyik másik csoportokba is megjelenjenek!
Viszont most egyszerűen nem találom ezt a lehetőséget! Esetleg valaki nem tudja?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Pityu.
nagyúr
Facebook on,hol lehet beállítani ha valaki keresésben meg találja a lapom akkor főbb dolgokat ne nagyon lásson csak a profilomat a profilképemet,fejlécet de mondjuk az idővonalamat ne lássa?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
mikk2000
őstag
válasz #27441408 #16641 üzenetére
Pontosan így értem, ha egy üzenetkezelő rendszer nem képes arra, hogy értesítsen valami emberi módon ha üzenet jött, akkor fel kéne számolni azt a céget ami ilyet üzemeltet, és lebontani, és a helyét sóval behinteni.
Ugyanis az ember arra számít, hogy a másik fél látja az üzenetet (legalábbis olyan szinten hogy eldöntse érdekli-e), és rengeteg kellemetlenség lehet belőle, ha mégsem. Lassan eljutunk oda, hogy a hagyományos postai levélküldés is megbízhatóbb lesz, mint ez a csodás informatika 2016-ban.
-
krizmo_
Topikgazda
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősnek akadt problémája, mégpedig.
Meizu mx5, Facebookja nincs, de facebook messengert használt mobil számmal.
Jött neki valami frissítés a messengerhez amit nem lehetett elkerülni, utána mar csak fehér kijelzővel indult a messenger. Törlés, ujra telepítés után amikor belepne, nem kap semmilyen aktivációs SMS-t, ahogy eddig, semmi.
Annyi fele topikba tudtam volna írni (meizu topik, Facebook) de egyelőre csak ide írok. Valakinek bármi ötlete, hogyan tudna ujra belépni?
Köszi.yo
-
törölt tag
válasz krizmo_ #16639 üzenetére
Elvileg értesítenie kell! Ez volt a nagy újdonság, és a felkeresett fél választhat, elolvassa e az idegen üzenetét vagy sem, DE ELVILEG KI KELL ADJA AZ ÉRTESÍTŐT , pl ha te nekem írsz azt nekem jól láthatóan elvileg jelezné, és kérdezné elolvasom e vagy sem, valami ilyet kérdez, láttam már, viszont sokszor nem működik, és ugyanúgy 1 mappába dugja mint régen, erről az 1ik nagy portál is írt régen.... (erről,hogy van újítás de mégse működik sokszor)
mikk2000 szerintem így érti a kérdést, hogy a rendszer miért nem értesíti ha neki ír 1 vadidegen. (holott elvileg kéne értesítenie)
[ Szerkesztve ]
-
-
mikk2000
őstag
Helló, üzentek nekem facebookon, egy olyan személy, akit nem ismertem. Viszont semmilyen üzenetet erről nem kaptam, ez normális? Mert így akkor én hiába üzenek "ismeretlennek" addig nem fogja tudni elolvasni, amíg nem jelzek neki valamilyen más módon. Nem kell valami bonyolult dologra gondolni, adásvétel csoportról van szó, ahol az emberek többnyire nem ismerősei egymásnak értelemszerűen.
-
galaxys80
veterán
Nagyon megszívattam magamat.
Van egy saját vállalkozásom, amit a FB-on is hirdetek.
Na most én marha valahogy aktiváltam a vállakozáskezelőt és most csak azon keresztül érem el az oldalt.
Mobilon meg sehogy.
Próbáltam törölni ez [link] alapján, de nem sikerült.
Segítsetek légyszi. Nagyon fontos lenne, hogy újra a saját fiókomon keresztül tudjam kezelni. -
törölt tag
válasz zsof Nokia #16629 üzenetére
Hiába vagy mérges, a facebooknak ez a szabályzata, ugyan sokaknak van 1-2 profiljuk, de akkor is szabálytalan, én nem is értem miért több, nekem elég 1 amit eredetileg csináltam, de nyílván nem ítélem el ha másnak több van, viszont ha az adott egyén lebukik elvileg szónélkül végleg törölheti a facebook az összes profilt.
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
fb live videokat aki felrak h tudom lementeni?? Van vmi rrogram vagy bármi erre?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #16627 üzenetére
Üdv,
A facebook szabályzata alapján mindenkinek csak 1 személyes fiókja lehet, így erre a kérdésre ne várj választ ebben a topikban, mert szabályzatba ütközik! És ne is hozd fel ezt a témát többször! Kösz!
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Van 3 profilom mind a 3-ba játszok egy bizonyos fészes játékkal
Mitől van az, hogy kettőn, ha számítógépen töltöm be bejön a 3-ik profilomban lefagy és nem indul tovább próbáltam másik gépen is ugyanez volt a helyzetA lényeg lényegében lényegtelen
-
Edi77
őstag
Nálam a legutóbbi frissítéssel eltűnnt az a lehetőség a messengerből, h be lehessen állítani az automatikus frissítést avagy nem frissítést.. vagy csak én nem találom? nálatok megvan ez a lehetőség még?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
veterán
válasz nickrivers #16623 üzenetére
Egyszer válaszd ki az appban megosztás esetén, hogy csak ismerősöknek, utána már az "instant share" is így fogja megosztani.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
nickrivers
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Facebokk APP-ban be lehet állítani valahogy. hogy az "Instant Share..." milyen közösség számára tegye elérhetővé az általam megosztott postokat?
Úgy emlékszem, hogy eddig "Friends"-re volt beállítva, most frissítettem az APP-ot, és gondolom enek hatására, "Public"-ban akar minden postot megosztani - viszont én ezt nem szeretném.
Webes verzióban az "Azonnali megosztás..." csak az ismerősi körömre terjed ki...Előre is köszi!
Üdv:
NickRivers -
MadGame
senior tag
válasz WhiteWalker #16621 üzenetére
Áh, az már rég ki van Nem frissítek semmit automatikus, csomó mindent nem használok, csak feleslegesen foglalná a helyet, de kösz a tippet
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #16612 üzenetére
Mindenki azt tesz amit szeretne, én csakis a hivatalos helyrő telepítek, messengert is. Ennyi.
-
janos1988
addikt
A lájkok sorban mennek? Tehát felül az első és alul az utolsó? Vagy fordítva. Vagy nincs bennük ráció?!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #16614 üzenetére
BRG helyett szerintem
-
rokendrol
senior tag
válasz WhiteWalker #16612 üzenetére
ttc-vel is fenn áll?
-
MadGame
senior tag
Na, köszi, holnap megpróbálkozom. Igazából telóra leszedtem a régebbi messengert, amit itt linkeltetek, de nem nagyon engedte vagy nem tudta (annyira nem mentem bele) kezelni a telefonom. Holnap újra próbálkozom, ha elakadok, írok, ha nem gond
Silver star: én is inkább megvárom, az a tuti, régebbit azért megpróbálom visszatenni, nekem nem jön be ez az új messenger, sőőőőőőt, kissé mintha több memóriafogyasztást jelezne a telóm. Meg 176 mega vagy hogy... Hagyjuk már!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MadGame #16608 üzenetére
Nem kell hozzá semmi különleges.
Apk-t letöltöd vagy egyből telefonon vagy számítógépre és onnan átmásolod egy olyan helyre, ahol mobilon megtalálod fájlkezelőből.
Ha még fent van a Messenger egy újabb verziója, akkor töröld le, újra régit nem lehet közvetlen telepíteni.
Következő lépés, hogy szimplán megnyitod az apk fájlt. Ha nem engedi telepíteni, akkor vagy bedob egyből a megfelelő beállításhoz vagy elnavigálsz a Beállítások -> Biztonság helyre és az "Ismeretlen források" mellé teszel egy pipát.
Lite-t meg próbáld ki, lehet, hogy a kivett funkciók nem fognak hiányozni, de az is lehet, hogy igen. Ezt lehet a Messenger mellett is használni. Bár nem lehet túl jó, ha mindkettő jelez ugyanarról[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
Apk-s cuccot hogy kell telóra tenni? Jó, Google a barátom, megnéztem, hogy kell hozzá valami program, ami olvassa ezt a fájtípust és akkor úgy telóra. Na, igen, de telón belül hova tegyem a régebbi Messengert? Amúgy gondolkodtam, hogy a régebbit tegyem-e fel vagy már egyből a Lite-ot? Azt használja már valaki?
-
Genius007
őstag
Köszönöm az olvasni valót, mindenképpen elolvasom majd!
Körülbelül 10-15 csoportba szeretnék posztolni, ami Facebook Live Streamekkel foglalkozik (djzéssel kapcsolatban), szóval nem lenne probléma belőle. Szimplán csak ha én osztom meg egyenként mindegyik csoportba, akkor eltelik legalább 5-10perc, mire megcsinálom, és addig a LIVE már pörög ugye, ergó 5-10percig csak azt látnák, hogy én ülök és posztolok, amit az Ő helyükben én is megunnék, szóval így "nézőket vesztek" / nem olyan hatékony a Live-om, mint amilyen esetleg egy ilyen program segítségével lenne.
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
kispx
addikt
válasz Genius007 #16604 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire hiteles ez az oldal, de megéri elolvasni. Ha az fb tényleg visszavonta a saját API-jának azt a részét amivel egy program tudott posztolni a csoportokba. Akkor már tényleg, csak a copy-paste megoldás van. (és azok a programot amik ezt csinálják, de ehhez a fiókod bejelentkezési adatait át kell neki adnod)
Szerk.: Nem tudom, hogy hány csoportba akarsz postolni, hogy megéri ezzel foglalkozni, de biztosan szeretni fognak téged ezért?
[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Viszont ha van olyan program esetleg, amiben be lehet állitani azt, hogy fél percenként posztolja, az adott X groupba, akkor elvileg nem tilthat le a facebook, mármint ha egyszerre akkor oké hogy érzékeli hogy "spammelsz" de ha lehet esetleg delayt állítani a programban, akkor már nem szólhat elvileg.
Láttam egy - kettő hasonló programot, csak nem mertem letölteni őket, mert ugye abból kell belépnem fb-re, és nem hiányozna ha ellopnák az accountom vagy hasonlo.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Edi77
őstag
Letiltani lehet, de korábbi verziót nem tudok visszatenni, mert azt írja ki, h az alkalmazás nincs telepítve. És ha feloldom a tiltást, elindítani csak úgy tudom a messengert pl, hogy frissítem, másképp nem engedi (Asus Zenfone 2 Laser -em van)
-
veterán
Ha "száműzni" (törölni? letiltani?) lehet, akkor downgradelni miért nem? A legtöbb telefonon a gyári appok frissítéseit el lehet távolítani, ha teljesen letörölni nem is. Még nem hallottam ilyenről, azért kérdezem.
-
Edi77
őstag
válasz #27441408 #16584 üzenetére
Én száműzni fogom telómról, ha ez így megy tovább. Sajnos az én telómon nem lehet downgradelni a messengert, facebookot és az instát.. gyárilag így van beállítva, rootolni meg nem szeretném még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest