- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Belehet állítani, hogy egy bejegyzést se lássak az idővonalon, üres legyen? (maximum a reklámok)
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Az volna a gondom, hogy nem működik a webcamera csak a mikrofon waterfox böngészőn régn ment most se kép se hang. Google chrome alatt csak a mikrofon jó! Én látok hallok, de engem csak hallanak. A kamera beállításoknál van kép szóval nem tudom mi lehet a baj.
-
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Mostanában töbször volt a facén egy hírdetés ahol web oldalt lehetett ingyen csinálni és sehol nem találom ebben kérnék segítséget mert be jelentkeztem és nem tudom hogy melyik volt ha valaki tudná kérném help!
-
VinoRosso
veterán
válasz
#27441408 #16188 üzenetére
De elsőre onnét töltöttem írtam is. Az nem talált semmit. Azért töltöttem le a fakebook által megadottat, mert másképp nem lehetett belépni a fiókba. Azt írta, hogy ha végzett a kereséssel fakebook üzenetben küldi az eredményt. Hát nem küldött semmit.
Egyébként felraktam virustotalra azt ami lejött, tisztának írta. De baromi fura dolgokat művelt. Hogy ez nem egy scanner az 90%. -
VinoRosso
veterán
válasz
VinoRosso #16186 üzenetére
Rohadtul érdekes, megnéztem az svchost a windows updatet indítja el. Azért nem tudott elindulni a facebookos scanner mert be volt kapcsolva a tűzfal(win tűzfal +tinywall) . Ahogy kikapcsoltam elindul a scanner, mellette a svchost és a gyerek folyamatából induló win update leválik róla külön folyamattá és tovább fut a háttérben. Minek a scanneléshez win update ?
-
VinoRosso
veterán
válasz
FoxiestFox #16173 üzenetére
Muternál is ez van. Mikor bejött három keresővel végig lett scannelve a gép. Egyik se talált semmit, az egyik pedig pont az ESET online scanner volt amit a fakebook akar most letöltetni (először nem tudtam mert nem kattintottam végig a böngészőben hanem egyből kinyomtam). Sebaj, mondom akkor nincs más hátra letöltöm, lejött, rákattintottam, de nem csinál semmit. Nem indul el az exe csak egy svchostot pörget ezerrel.
Mi a tököm ez, NSA kémprogram ?
-
ToBeY
nagyúr
Ha feltöltök egy képet fb-ra,be lehet állítani hogy nagyban ne jelenjen meg az üzenőfalon?
-
Oliverda
félisten
Pár napja gondolt egyet ez a kupac hulladék, és elkezdte követni a korábban kikövetett összes ismerőst. Nem állítottam át semmit, nem kaptam semmilyen figyelmeztetést. Írtam nekik pénteken, de azóta sem válaszoltak rá...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #16175 üzenetére
Többeknél volt már ilyen a topikban is, elvileg 1 vírusírtás megoldja.
-
FST200
tag
nektek volt már olyan hogy egy feltöltött albumnál ( kép+ videó együtt ) furán töltötte fel ?
a saját falamon látszik , a global falon nem, de ami a gond, hogy ha megakarom nyitni szerkesztésre akkor hibát dob, de csak annyit ír hogy dolgoznak rajta..
próbáltam törlés, újra feltöltéssel, de ugyanaz a gond -
válasz
FoxiestFox #16175 üzenetére
Kétlem.
-
-
válasz
FoxiestFox #16173 üzenetére
Nálam is volt már, hát csinálja végig!
-
-
törölt tag
-
Robokutya
senior tag
válasz
Robokutya #16168 üzenetére
Ja és itt most ne gyertek azzal hogy beírom a keresőbe azon túl vagyok én olyan linket keresek ami tuttira működik tehát olyan írjon aki használt hozzá már törést.
Kísérleteztem Cheat Engine opera párosítással egy ideig jó volt pl tudtam szinet lépni ez volt ami max működött most ez se akaródzik. -
Robokutya
senior tag
Skacok kicsit más dolog:
Facebook trains station játékkal kapcsolatban
Nem tudtok valami akár jól működő hacket vagy script is jó lenne. -
Robokutya
senior tag
skacok kérdés
Van e arra lehetőség hogy olyan bejegyzéseket ne kapjak amik úgy kezdődnek hogy YX aki egyálltalán nem ismerős megoszt egy bejegyzést olyannal akit ismerek.Ebbe az esetben csak azt tudom tenni hogy aki megosztotta a bejegyzést azt tiltom le a listámról? vagy van valami fő kapcsoló valahol hogy ismerős ismerőse által megosztott ismerősnek és nem nekem címzett bejegyzést ne lássak?
Ez talán olyan mint a harmadik fél ne láthassa a bejegyzéseim szituáció. -
YM
senior tag
Faxért nem lehet a postokat eltüntetni a falról?
Meddig lesz ez így?! -
BandiHUN
veterán
válasz
Bjørgersson #16161 üzenetére
Összevissza van megint a fész...rám is rámhányt mindent,ami nem érdekel,még ilyen távoli ismerősnek jajj ki a fenék írtak még köszöntőt tegnap meg ilyenek is.
Bezzeg az engem érdeklő csoportokról semmi,aztán meg fél nap után,hogy 19 új bejegyzés,ilyenek,alig lehet beállítani azt is,mert ha mindenre kérek értesítést,akkor meg dobálja a több napos lájk és válasz nélküli bejegyzéseket legfölülre,mintha új lenne
Egy hulladék már az egész.Mlg mobilon sokkal jobb nézni,ott kevesebb a szemét.Persze az is jó,hogy a fele dolog mobilon látszik jól,a fele meg az asztalin,a többi meg a szemét.Az értesítés meg felejtős,vagy jön egy halom,vagy nem jön semmi.Ami pl.az aprós csoportoknál elég gáz,marad az ember lefelé jó üzletről,máskor meg pangáskor beszórja újnak a rég eladott szemetet is.
A barilista nekem olyat is csinálgat,hogy egy-egy embert kipécéz,aztán hirtelen az egész heti munkásságát az arcomba tolja mint újdonság.Persze egész héten csend volt.Aztán lesek,miért kapom a bakker miért nem lájkoltad a gyerekemet posztot meg ilyenek,aztán meg azt is látom,milyet sz@rt,mit lájkolt,aztán megint csend.
Ja persze frissítek egymás után 5-öt,5 különféle idővonal.Ez mondjuk inkább mobilos.
Mintha nem bírná a rendszer,koraeste a leghalottabb,amikor mindenki fent lóg,délelőtt pl.egész jól megy minden. -
Bjørgersson
félisten
Nektek sem működnek a barátlisták? Eddig úgy volt beállítva, hogy csak a close friend meg a buddies listákon szereplő ismerőseimből lásak akármit is az idővonalon, mától ez viszont nem működik, ki van fosva minden szar, én meg eszméletlenül örülök neki.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Lenne egy érdekes kérdésemHa valaki esetleg olyan Androidos telefont használ amelyben Mediatek mt6580 chipset 1gb ram van,az tapasztal-e olyat hogy a Facebook Lite app görgetéskor erős lagg-ba megy át?
Mtk mt6572,512mb ram esetén nincs ilyen gond
Köszi!
-
Köszi!
-
Def26
félisten
Köszi, megoldottam. Mobilról kicsit bonyolultabb volt.
-
chungee
addikt
Napot!
Mostanában nem működik nálam ez a funkció. Az illető több tevékenységet hajtott végre, de nem kaptam róla értesítést. Előtte mindig megkaptam.
-
Def26
félisten
Lehet hülye kérdés de hogy tudom a facebook adatlapom linkjét elküldeni?
-
-Mike-
addikt
Régebben lehetett úgy keresni egy személyt, hogy beírtam a várost is. Ez a funkció már eltűnt vagy én nem találom?
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Olyan iOS appot vagy egyéb más felületet keresek kiegészítésként facebookhoz, amin azt tudom figyelni, hogy az általam kreált facebook eseménynél kik azok a vendégek akik csatlakoztak pl. mint "érdeklődő" vagy "ott lesz". A lényeg, hogy időrendi sorrendbe lássam a csatlakozókat. Van erre valamilyen lehetőség? Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zsof Nokia #16142 üzenetére
Eddig is lehetett nem?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Mostmár bárkinek le lehet tiltani az üzenetküldést, valamelyik nap teszteltem le pár emberkén
-
Robokutya
senior tag
-
-
Robokutya
senior tag
Skacok van e arra valami ellenőrzési lehetőség hogy ha én írok egy postot a barátaim számára és szeretném megtudni arról a postról hogy hány emberkének az idővonalán jelent meg egyáltalán arról tudni hány barát követi a bejegyzéseim hányan kapnak bejegyzést tőlem?
Kezdem azt hinni hogy a bejegyzéseim amit írok senki se kapja meg mert még egy like se jön rá vagy egy láttam bejegyzés.
Mert annó sokaknak gondja volt a játékfelkérési gond én is játszottam és valószínűsítem hogy néhányan leszokta a bejegyzéseim megjelenítéséről. -
törölt tag
-
szabacsik
őstag
válasz
Sidorovich #16133 üzenetére
Véletlenül nem kaspersky-t használsz tűzfalnak? Nálam pont múlt hét környékén csinált ilyet nekem meg 1 napos fejfájást
.
No, de itt a megoldás ami rajtam segített.
Miután meglett a megoldás rá két napra vissza kapcsoltam és elmúlt. Valószínűleg ez ideiglenes gond. -
Sziasztok!
A tegnapi nap amikor megnyitottam a facebookot, ez a kép fogadott:
Próbáltam, hogy törlök minden cachet és eltárolt cookiet, stb., de utána is. Megpróbáltam privát ablakban, ott is ez jött be csak. Ma már jól működik, nem tudom, mi okozta vagy mi oldotta meg.
Most az ősök gépén ugyanez a helyzet, ráadásul ők más böngészőt használnak, más lakásban, más internetszolgáltatónál vannak, náluk is megpróbáltam a fentieket, de náluk továbbra se működik.
Valaki tapasztalat hasonlót a napokban? Netán tudja valaki, hogy mitől van és hogyan lehetne megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
WhiteWalker
nagyúr
Hogy lehet éles és normális minőségű 360° képet felrakni.
A folyamatát tudom .
Csak egyszer raktam fel , de enyhén pixeles és homályos lett , sok usernel is ilyen ,míg az eredeti panoráma kép jó volt. Ma láttam egy szuper 360° képet. (Lufthansa rakta fel) Meg is lepődtem a minőségbeli különbségen. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
rokendrol #16129 üzenetére
Lényege ez. Mit lehet még írni erről? Gumiföstölős bmw-k vannak. Régebbi típustól az újabbakig, hogy miként változott a hangjuk...mennyire durva. Kocsik közé van egy pofa bevágva, hogyan grimaszol mikor egyre durvábbat hall majd a végén leborul a székről, mert annyira jó volt. De ezek szerint nem láttad így felesleges akkor keresned.
(#16128) Mennali: nem írja mégse.
De legalább jó nyomon vagyok. Nem én írtam be. Csak egy videó ajánlásaként néztem meg ha jól rémlik.
-
F_Zolee
nagyúr
Valaki tudja, hogy lehet-e hozzászólásra keresni? Lenne egy videó amit keresnék de csak egy hozzá fűzött komment ugrik be róla.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Sok helyen keresgettem, de nem jöttem rá, hogy hol lehet, illetve jelenleg be lehet-e állítani live videónál, hogy hd-ban menjen az adás, illetve, hogy ne tükrözve legyen, mindezt androidon.
Kösözönöm
-
szabacsik
őstag
Androidon mitől lehet az hogyha egy hosszabb postot akarok olvasni megnyomom a tovább gombot ugye akkor betölti a teljes postot és ha lejjebb görgetek akkor azonnal felugrik a "szöveg másolása" opció. Másnál nincs ilyen hiba. Tuti hogy nem nyomom túl hosszan és így minden görgetés után nyomnom kell egy visszát hogy eltűnjön
-
jegenye77
addikt
Messenger en fedobja mindig azt a sávot amibe a kedvencek vannak.
Eltüntetem de másnap megint ott van.
Hogy lehet végleg letiltani? -
törölt tag
válasz
Feri1977 #16119 üzenetére
Ne haragudj Feri de elolvastam és.... ELVILEG MEGNYOMJA A TILTÓ GOMBOT ÉS ENNYI! ha meg az az ember más új profilokon zaklatja azt meg már lehet jelenteni a facebook-nak mivel benne van a szabályzatba 1 ember 1 profilt csinálhat, tehát ha a párod letiltja és a zaklató új profilokon jelentkezik az már a facebook szabályaiba is ütközik amit elvileg gondolom lehet jelenteni, tehát kb 3 kattintás letiltja és kész
-
-
válasz
Feri1977 #16115 üzenetére
Üdv,
Amit kérsz az jogszabályokba ütközik, ha valóban zaklatják párodat, akkor tegyen ellene ő, ha tényleg zavarja, tiltsa le az illetőt és jelentse a facebook felé, valamint változtassa meg a jelszavát.
Senki nem fog neked arra tanácsot adni, hogy hogy nyomd fel valaki facebookját...
Beszélj a barátnőddel és ne a háta mögött áskálódj... sántít nekem ez a történet...nagyon is... -
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Párom zaklatja egy barom, akiből már nagyon elegem van, facebookon. És használja párom a swipe for facebook alkalmazást. Ha arra rányom, akkor rögtön belép neki facebookra. A kérésem annyi lenne, és ne botránkozzatok meg, de a gyereket szeretném meg leckéztetni, és nagyon fontos lenne, hogy tudjam ki az, aki nem hagyja békén, mert párom nem akarja elárulni, mert tudja, hogy akkor rossz vége lesz, viszont én már nagyon unom, ez megy hetek óta, és párom kivan borulva. Lényeg és kérdésem az lenne, hogy szeretnék valahogy belépni a facebookjába és megnézni ezt a gyereket ki ez, aztán írok a saját facebookomból nyílván neki, azaz kérdésem, hogy tudnám meg valahogy kinyerni párom facebook jelszavát, mert automatikusan belép neki a swipe for facebookba, nem tudom valahogy valamivel megjeleníteni a jelszavát? Fontos lenne, és ez most életbevágó. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket tisztelettel!
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
BandiHUN #16095 üzenetére
Erre semmi tipp?Mivel nem szoktam(és nem is tudtam)írni az oldalra,ki se tilthattak,bár ha másból indulok ki,akkor a keresőben se jelenne meg/nem tudnám nézni?
Azért bosszantó,mert az Időkép azért nekem fontos.És érdekes,hogy kedvelhettem,csak hozzászólás mező nem volt a bejegyzések alatt,de szépen jöttek a hírek.
Most meg "valami hiba történt",ha kedvelném.Én nem tiltottam elvileg semmijét. -
buci30
addikt
Hogy lehet megoldani hogy ne dobja fel folyamat a live video értesítest ha valamelyik ismerősöm indítja?
Mert szépen elterjedt, de állandóan jön h ez az live adást add... -
F_Zolee
nagyúr
Hello
Kicsit tudatlan vagyok facebook téren. Nem tudom, hogy kezdjek a probléma felkutatásába. Most nemrég jött a telefonomra értesítés, hogy a párom megosztott valami fényképet az idővonalamon(vagy minek hívják). A legjobb az egészben, hogy ott ültünk a telefonok mellett és semmi ilyesmit nem csinált. De legalább még van 30-40 ismerősének ment egy napszemüveg reklámos kép. Ilyennek még a közelében se volt elvileg. Hogy lehet az ilyet kivédeni, hogy tömeges megosztás menjen végbe a közeljövőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest