- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
FB miert nem ugrik fel windows 10 alatt a PC - n ha valaki irt uzenetet a talcan, az ora mellett (miutan ujra instalaltam a gepet)? - legelso inditasnal/bejelentkezeskor amugy kerdezett valamit a chrome kis ablakban amit elfogadtam
-
törölt tag
Sziasztok. Úgye nem lehet a notira telepíthető Messengerben külön megjeleníteni a csoportos beszélgetéseket? Ha igen, azt hogy?

-
Garada
őstag
Egy jó 10 perce szépen lehalt az egész oldal, konkrétan senkinek sem lehet üzeneteket küldeni és egyéb szépségek.

kispx Ugyan ez. -
válasz
Criminal017
üzenetére
Nálam minden lehalt... biztos megjavul... valamikor...
-
Criminal017
őstag
Nálam lehalt a chat, remélem megjavul, mert fontos lenne...

-
Buster17
addikt
Hali!
Ha messengeren egyszere több képet küldök akkor szemcsések, rossz minőségűek lesznek a képek. Ez miért van?
-
Ugyan erre felé lehet kevesen vannak, akik használják az appot, de nekik jelzem, hogy Messenger-ben van egy új játék a kosaras mellé, ezúttal focis, a focilabda emojit kell elküldeni valakinek, és rábökni az indításhoz

-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
azt be kehet állítani valahogy, hogy ha valahova kommentelek, akkor azt más ne lássa? Tehát, hogy megjeleniti az ismerős idővonalán, hogy én irtam valahova, vagy likeoltam valamit. Nem szeretem, ha ezt látják. Szóval van erre valamilyen mód? -
válasz
üzenetére
Oké, csak tisztáztam, hogy miről is van szó. Ez egy olyan funkció, ami nem gyakran használt szerintem, én el is felejtettem, hogy van

Én meg kettőt használok, Facebook + Messenger, nekem kényelmesek, a mobil aksija pedig bírja ki a nap végéig, ennyi az igényem, ami egyelőre teljesül

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tiszta a cikk számomra sem teljesen.
Nem tudom, hogy csak a privát megosztásokra vonatkozik vagy esetleg a privátban küldött üzenetekben levő képere is.
De valahol már mindegy is, ez már csak egy plusz hülyeség.
Ezért írtam, hogy ennyire nem fontos ez nekem, hogy még bajlódjak ezzel is.
Egy közösségi oldal kedvéért nem fogok facebook appot, messeger appot és Moments appot is telepíteni.
És még ki tudja mit találnak még ki, így a végén tényleg facebook mobil lesz a készülékekből.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha jól értelmezem a megosztott képet a partner látja , csak nem tárolja el? Engem pl hidegen hagy, hogy a megosztott képek megmaradnak e, de képet ugyanúgy tehetek be a csetbe, azt megkapja a partner és megnézheti nem?
Bele olvastam a cikk alatti kommentekbe , szóval nem csak nekem nem világos, hogy most akkor már képet se lehet e megosztani vagy mi lesz.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Van valami egyszerű módja annak, hogy 4-6 éves bejegyzéseket egyszerre, gyorsan lehessen törölni? Köszi.
-
törölt tag
Nemrég valaki ezt írta "eljött a vég", azt hiszem most jön el igazán.
Tudom, hogy a Cukorberg úr nem fog eret vágni miattam, de érik a faxbuksz fiókom törlésének gondolata.
Ennyire azért nem fontos ez az egész, hogy bármilyen "erőszakos" marketinget lenyeljek.
[Link:Saját képeikkel zsarolja felhasználóit a Facebook] -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha a némításra böksz, akkor az értesítési sávból is eltűnik?
Floatify-vel ki lehet iktatni, vagy szebbé, hasznosabbá tenni stb.
Bár valahol az Android beállításai között is van a kiiktatásra lehetőség, de csak ebből az appból (Help -> Disable native Android popups...) tudok oda elnavigálni a saját telefonom, másképp még nem találtam meg, bocsi
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nekem ilyeneket nem ad ki.
-
Bjørgersson
félisten
Ezeket a
retkes, rohadt, rühes, rákosfelugró értesítéseket nem lehet valahogy kikapcsolni, és visszaállítani olyanra, mint az legutolsó frissítés előtt, hogy az állapotsávon jelenjen meg (XY üzenetet küldött), ha ír valaki? -
Orionk
senior tag
-
törölt tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Dehogyis. Ott modulosodik a chat ablak a jobb alsó sarokban.
Ahol eddig is volt, csak be kell kapcsolni. Semmi változás, vagy valamit nem jól értek? -
zsof Nokia
aktív tag
Amúgy a fészen mostmár állítólag csak messengeren keresztül lehet beszélgetni

-
Tanker80
csendes tag
Sziasztok, amiatt írok most, mert egy fotós oldalamra, pontosabban a fotós oldalomról megosztott fotóra elég sok like érkezik, viszont a likeolókat nem tudom meghivni, hogy a fotó mellett az oldalt is likeolják, mert a "meghívás" gomb helyett a "megjelölés ismerősként" gomb jön fel.
Olyan, mintha a FB nem váltana a személyes oldalamról a fotós oldalra. Ez tegnap még teljesen rendben és automatikusan ment. Köszönöm a segítséget előre is...
-
törölt tag
Kúl! 2 nap múlva élőben beszélhetsz MZ-vel! Na nem MZ/X-el, bár lehet, hogy ő volt Mark Zuckerberg őse! Who knows! Akár ezt is megkérdezheti, ki kapcsolatba tud lépni vele.
Hajrá! 
-
Newyorker
addikt
Hogy tudom azt beállítani, h a telefonon a messenger ne a magánszemély üzeneteit nyissa meg, hanem a hozzá rendelt oldalét, ahol admin szerepet tölt be?
Köszönöm
-
Orionk
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok. Messenger-en belül, hogyan lehet megerősíteni a megadott telefonszámot?

-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez egy fórum, attól, hogy neked tetszik még másnak nem kell, hogy tetsszen, sőt le is írhatja a véleményét, mert nincs cenzúra, ezt te vagy elfogadod vagy nem.
Akinek a kezében van az Oculus nem csoda, hogy meglépte... Attól még az emberek 80%-a szerintem nem fogja használni.
-
törölt tag
Csók. Nem értem, miért vagytok egyesek ennyire de-motiválók. Miért hurrogjátok le a panoráma eszközt?! Mert most nem látjátok a lehetőségeit és hasznát azért nem kell lepontozni! Ha valaki közületek a Facebooknál dolgozna és maga találta volna ki ezt az eszközt, akkor úgye hogy nem így beszélne?! Persze, hogy igen! Ne irigykedjünk, hanem használjuk bátran! Mindenki találja meg a jót és a hasznát benne! Minden jó dologot, amit egyesek létrehoznak, ne mocskoljuk meg! Ne legyetek ennyire negatívak!

-
br.rak
őstag
Én is az m.facebook.com-ot használom, mert a messengererből nem kérek.
Én még tudtam használni, igaz sokszor átdobott a marketbe, hogy telepítsem,de a market bezárása és az "x" koppintás után már működött úgy, mint korában.Nyilván be lehet csapni, hogy X-Y-Z-nek álcázom a böngészőt, de a mobil oldalról tényleg el fog tűnni a chat/üzenet rész?
Elvileg ez az oldal fogja továbbvinni
https://www.messenger.com -
törölt tag
-
-
ph2012
senior tag
Firefox 47.0-val nézve a Facebookból ennyit látok: [link]. Edgével jól bejön a Facebook, nincs hiba.
Nálatok jó a Facebook?
-
vwpolopg
őstag
A hozzám hasonlóan nyafogóknak: böngésző minden alkalommal asztali verzióra állítani, amikir facezel. És mennek is az üzenetek
Még... -
Orionk
senior tag
válasz
üzenetére
Szia !
Ma én is telepítettem a Messengert, mert most már nem engedi böngészőből nézni az üzeneteket.
Nekem nagyon fogja a telefonomat. Kikapcsoltam mindent a messengerben, hogy semmilyen jelzést ne adjon, ha valaki ír. Majd, ha belépek, akkor látni fogom. Minden elérhetőségemet is levettem minimálisra, pl. kérte, hogy a telefonomon a címlistából vehesse be a címzettjeimet és adjam meg a telefonszámom, stb. Ezeknél nem adtam meg semmit.Így elindítva a messengert, kb. 30 másodpercet várok, mire beindul és beinduláskor a telefonomon a fentről lehúzható menüben megjelenik az Androidos ikon, hogy kevés a szabad terület.
Holott a beállításokban a telepített alkalmazásoknál minden, amit lehet át lett helyezve már az sd kártyára és mutatja, hogy az elérhető 416 MB ból 371 MB szabad.
Mindezek ellenére a messenger indításakor előjön a kevés lemezterület ikon és néha a LOW MEMORY jelzés is a jobb felső sarokban.Mégis kénytelen voltam telepíteni, mert pl. hogyan küldjek ismerőseimnek fotókat? Például ma édesanyámnak akartam 4 képet küldeni egy virágról Facebook üzenetben. Lefotóztam a telefonommal a virágot (nem volt fontos, hogy minőségi kép legyen, ezért a telefonommal) és ha nem telepítem a messengert, akkor nem tudtam volna elküldeni... Telefonomról mindig másolgassam át a képet a laptopomra, hogy el tudjam neki küldeni a képeket Facebook üzenetben a laptopról?
Szóval gáz...

-
törölt tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Nekem nem zabálja az akku-t és semmivel sem idegesít! MÉG A HANGJELZÉS IS KIKAPCSOLHATÓ!! (ezt nem kiabálásnak írom csak nyomaték miatt nagy betű) szóval nem értem már megint mi bajod, minden jelzést kikapcsolhatsz, rezgés hang stb.... csak ki tesz 1 kört vagy mit ha írnak neked, tényleg igazad van bosszantó hogy jelzi ha írnak az embernek !
-
-
Feri1977
senior tag
ELJÖTT A VÉG!!! IDÁIG BÖNGÉSZŐBŐL NÉZTEM MEG A FACEBOOKON AZ ÜZENETEIM ÉS OTT IS BÖNGÉSZTEM, NEM KELL SE FACEBOOK APP, SE MESSENGER! MÁTÓL VISZONT ROHADT ERŐSZAKOSAN RÁM TUKMÁLJA A MESSENGER MAGÁT, AMIKOR BÖNGÉSZŐBŐL AKAROM AZ ÜZENETEIMET OLVASNI! NEM KELL A MESSENGER!!! UTÁLOM!!! VOLT MÁR A TELEFONOMON!! ZABÁLJA AZ AKSIT, EGYMILLIÓ FELESLEGES ÉRTESÍTÉS EGYFOLYTÁBAM IDEGESÍTŐ AZ EGÉSZ!!! AZONNAL CSINÁLJÁK VISSZA, NEM AKAROM TELEPÍTENI A MESSENGERT!!!!!!
-
chungee
addikt
Napot!
Ha Korlátozottnak veszem fel valakit, akkor látni fogja a tevékenységeimet a kezdőlapján
Mit lájkolok, hol szóltam hozzá stb.
Meg azt, hogy meg fog jelenni ismerőseim és/vagy az ő ismerősei kezdőlapján, hogy mostantól én + ő ismerősök lettunk
-
törölt tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Neked lehet, hogy nem macerás nekem az, de pl a topik gazda is azt írta, hogy ő sem használja mert macerás, szóval én nekem ez túl komplikáltnak tűnik, ennyi.
Egyébként a nagy nevü alkalmazásokat szerintem nyugodtan használhatod. Ezeknek rendes weblapjuk van le van írva kik ők mik ők, satöbbi van facebook támogatói oldaluk, ezek szerintem nem veszélyesek.
(#15514 ez természetes, köszi

Orionk
a google.nek is van ilyen kétlépcsős beléptető rendszere
. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Orionk
üzenetére
A facebook üzemelteti, az első link a facebook 2 lépcsős azonosításáról szól, nem tudtam melyikre kérdezel, ezért írtam a másodikat is az pedig a Google fiók védelme 2 lépcsős azonosítással.
silver star
Macera? Az, hogy kapsz egy SMS-t és beírod a kódot? Soha macerásabb dolgot az életben. Az enyém is generált jelszó volt, 12 karakter, mégis... Alig használom a facebookot, alkalmazásokat egyáltalán nem. Nehogy utólag üssön be a baj.
Nem használok minden jött ment gépet privát dolgokra, saját laptopot hurcolászom mindenhova. -
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Én sem szeretném ezt, nem vagyok 1 hülye, de nekem ez nagyon macerásnak tűnik, én sem szeretném ezt a kétlépcsőset, mégha nagyon biztonságos is, nekem a lastpass csinált 1 erős sok és bonyolult tagu jelszót, azzal úgy nagyjából biztonságban tudhatom magam? Tudom 100%os biztonság nincs.
-
törölt tag
krizmo_ neked mi a véleményed erről a kétlépcsős azonosításról? Nem elég 1 jó hosszú generált mindenfélét tartalmazó jelszó?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Van egy oldalam, ahol admin vagyok! Eddig volt az oldalon fent üzenet fül, de most eltűnt :S mi az oka?
-
YM
senior tag
Hová tünt a find friends funkció?

Meg mi ez a your posts gomb?
Ugyanazt dobja ki mintha a nevemre kattintanék 2 sorral felette 
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a Facebook-on van-e vagy működik a pénzkereséséi lehetőség a videókkal? Olvastam, hogy elvileg lesz ilyen, de semmilyen cikket nem találok róla. Kösz!
-
törölt tag
[link] Gamer funkció jön a Facebookra
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani, hogy nekem ne ajánlgasson oldalakat? Ott jobb oldalt szokott lenni. "Ajánlott oldalak" címen.
Köszi!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Használjátok a Google kétlépcsős beléptető rendszerét? Semmivel nem bonyolultabb, ajánlom azt is bekapcsolni és ezt is. Nem annyira bonyolult, mint amilyennek hangzik. (Saját gépeiden egyszer kell megjegyeztetni, 1 kód / gép, utána már kód nélkül beenged azon a gépen) Idegen gépeken pedig ha belépsz én nem jegyeztetném meg ott minden belépésnél kéri a kódot, jön az SMS beírod a hatjegyű számot és viszlát. Amíg ki nem lépsz nem kéri újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Metal topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és Windows 10-en tolom. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi azért.
nekem még sohasem volt annyi, ha használtam is telefont