Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ontheground
üzenetére
Kipróbáltam őket. Valóban működnek azonban van egy mellékhatása valamelyik szabálynak. Ha én kapok üzenetet akkor sem a chat ablakban sem a messenger oldalon nem jön meg az üzenet és a fenti értesítési ikon sem jelez... Tehát tulajdonképpen magam is blokkolom az értesítsek alól.
-
ontheground
tag
Felmerült itt a hozzászólásokban a uBlock Origin és más blokkolók is.
Egy kis okosság a "Saját szűrők"-höz, ha egy kis nyugalmat szeretnél a facebookon, sértődés nélkül, hogy "mért nem írtál egyből vissza, amikor bezzeg láttad az üzit:
*facebook.com/ajax/messaging/typ.php*
*facebook.com/ajax/mercury/change_read_status.php*
*-edge-chat.facebook.com*idle*Az első elrejti, hogy éppen írsz, a második, hogy láttad az üzit, a harmadik, meg hogy mikor jártál fenn utoljára. Ezek természetesen csak kikapcsolt chatnél(újabban ennek is messenger a neve) , asztali böngészőben működnek.
-
Robokutya
senior tag
Skacok azt hol tudom beállítani hogy a barátom barátai megemlítik egy bejegyézben azt én ne kapjam meg csak azt amit a barátom oszt meg az idővonalon? kicsit elegem van abból hogy azokat a bejegyzéseket is megkapom amit a barátomnak szánnak a barátom barátai akiket nem is ismerek.
Hu de zavaros.Ezt hívják harmadik féltől kapott infónak?
-
guftabi96
addikt
Jól gondolom, hogy még mindig nincs rá mód, hogy az idővonal egy részét "töröljük"?
Pl 2013-tól visszafelé minden tevékenységem törlődjön. -
bigdady
nagyúr
Hali
Elvileg alapból minden ismerősöm megisztásáról kapok emailt vagy hogy van ez? Napokban jött kettőtől is. De miért pont tőlük? Ugyanolyan osmerőseim mint a többiek
-
Willie
őstag
Köszi!

Azt esetleg meg tudjátok mondani, hogy mivel lehet lementeni a beszélgetéseket mondjuk html vagy pdf formátumban? Úgy, hogy látszódjanak az emojik, a matricák, a képek stb.
-
törölt tag
válasz
Willie
üzenetére
Az egész beszélgetésed megmarad az arhivált üzenetszálak menüben elérheted, annyivan,hogy a fő helyről át teszi oda a rendszer ha arhiválod a beszélgetést, eltünni csak a törléssel tűnik el, de erre meg külön figyelmeztet a rendszer, hogy biztos vagy e benne és ki írja,hogy törli ha igen. .
-
Willie
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszi a választ, legyen igazad. De ettől még lehet, hogy törölve lett a beszélgetés, mivel nem lett elolvasva. Gondolom ha ebben az állapotban törli a beszélgetéseket, akkor neki eltűnik minden, míg nekem marad a kék kör a fehér pipával, hogy kézbesítve lett az üzenetem. Igaz?
Ha archiválom a beszélgetésünket, akkor megmarad minden egy rejtett mappában, ugye? Amennyiben írna nekem az illető, akkor arról fogok így is értesítést kapni? -
Willie
őstag
Sziasztok!
A Messenger azt csinálja a Honor 7-es készülékemen, hogy görgetem lefele a beszélgetéseket és az egyik ismerősömnél, aki 1 hete nem olvasta el a levelemet nála újratölt és felugrik a legfelső beszélgetéshez. Ez elképzelhető, hogy azért van mert törölte a beszélgetést?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Meg a tevékenységnaplóban is elrejtheted a hirfolyamból
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Üdv,
Az ismerősök láthatóságát állítsd át csak én-re. Így csak a közös ismerősök lesznek láthatóak.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ha valaki ismerősöm lesz és azt szeretném beállítani, hogy a kezdőlapon ne jelenjen meg, hogy ismerősök lettünk?
Előre is köszönöm.

-
bigdady
nagyúr
Facebook vagy messenger app nélkül meg lehet nézni vkiről mikor volt fent utoljára?
Illetve jól gondolom hogy ha telszámmal nem pedig fb-vel messengerezek akkor akár frissithetek is mivel nincs A Napom funkció?
-
bigdady
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
Na kiderült miért nem kaptam email értesítéseket ez 3 fiók létrehozásába és rengeteg időbe telt.
Amint belépek a messengerbe (ami Napom) előtti azonnal blokkolódnak az emailes értesítök
Amint kikapcsolom újra megy. Be is léptem de csak mobilszámmal.
Végleg ki lehet kapcsolni vhogy, nem akarok webes felületen sem fb messenger üzenetet kapni? -
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Akkor jól írtam, hogy ha 1 helyről látnak több profilt akkor felmérik,hogy különböző emberek e, nem titok a mi családunkban is kb van mindenkinek fiókja, de kb a játékokon kívül más az érdeklődési kőr mások a posztok satöbbi, gondolom ezt azért a mai világban már felméri a facebook is,hogy 1 családból több ember is csinálhat fiókot. (célzok ugye arra,hogy látják,hogy ugyan az az ipé cím satöbbi)
Kvardlipot
nekem windowson megy a chrome amit írtam nekem chrome-n van mindenhol szűr ahol böngészel.
-
A reklámblokkolók, amiket írtatok a napokban, hogy jók (uBlock Origin, Ghostery, stb.) az milyen platformra vonatkozik?
PC vagy telefon (android)? És rendszerszinten szűrik a reklámokat vagy csak a FB alkalmazásba épülnek be? -
válasz
Robokutya
üzenetére
Általában nem törlik azonnal a fiókod, ha felmerül a gyanúja, hogy több felhasználóval rendelkezel. Ilyenkor azonosítást kérnek tőled, amit mondjuk a személyiddel tudsz megtenni. És ugye egy személyid van, így nem azonosíthatsz vele 3 fiókot. Ha az azonosítást nem teszed meg, akkor levágnak az oldalról...
Szerk.:
"hogy tudja rámbizonyítanni megalapozott módon hogy az a 3 fiok az enyém?"Ugyanazok:
- az ismerőseitek
- az érdeklődési köreitek
- telefonszámotok
- ugyanabba az iskolába jártok
- ugyanott dolgoztok
- ugyanazokat likeoljátok, stb.... nagyon sok példát fel lehet itt sorolni. De ha sok az egyezés a fent említetteknél, akkor gyanút foghatnak. Főleg, ha még pluszba valaki jelentette a fiókodat, ami ráadásul kitalált névvel fut...
El sem hinnéd, hogy mennyi felelőtlen cselekedet van faceboon... ez már ott megmutatkozik, hogy 3 profilt hoztál létre. -
Robokutya
senior tag
válasz
üzenetére
ahm.
igen amit most leírtál azokra kalap figyelek tehát a két accnak teljesen más az érdeklődési köre próbáltam ezt ugy alakítani így ezen oldalról is védem a 2 plusz fiokot
Max a facebook játékok lehetnének gyanusak hogy mind a 2 vel ugyanazzal játszom de ha emiatt huzzák le a fiokot másnap reggelek egy negyediket
-
bigdady
nagyúr
Nektek nem késnek az email értesítések ma?
-
törölt tag
válasz
bigdady
üzenetére
Anno azt hiszem ezt már tárgyaltuk azt hiszem krizmo is azt mondta végülis ebbe nem valószínü,hogy belekötne a fb, hiszen az 1 fiók egy ember szabály nincs megszegve,ha valóban kérted a másik fiók törlését.
Robokutya Nyugi ma már sok más módon is bebizonyíthatja a facebook ha akarja,hogy 1 azon helyen van a 3 fiók , nem vagyok informatikus zseni, de pl egyéni gép,azonosító, a böngésző azonosítója és mi egyéb más, legalábbis ha jól tudom, szóval.....
Az valóban érdekes,hogy 1 családon belül több profil,,,, de ma már egy családban 2 gép is szokott lenni legalábbis ahol többen vannak,ilyenkor meg anno azt mondták nekem,hogy ilyenkor meg azt nézik a facebooknál,hogy az látszólag két ember e akik ugyanarról az ipéről vannak, teszem azt gyökeresen más érdekli mást lájkol satöbbi, szóval az 1 család több profilba valóban érdekesen köthetnek bele már, de hidd el szerintem azért ezt is alaposan átnézik, valóban több személy lehet e 1 adott helyről (ip ről).
-
Robokutya
senior tag
ja teszem hozzá a 3 fiok 3 mailen fut persze ha valakinek sikerül 2 face fiokot egy mailre raknia azt lebukhat.
Nem is hiszem hogy engedne több fiokot egy mailre reggelni -
Robokutya
senior tag
válasz
üzenetére
várj ha most én 3 fiokkal szaladgálok a facen azt hogy tudja rámbizonyítanni megalapozott módon hogy az a 3 fiok az enyém? íp alapján nehézkes a dolog bizonyítása ha változó. Igaz most már annyira lecseréltem a neveit a 2 fioknak hogy ember legyen a talpán aki azt mondja hogy az enyém?
És mi van akkor ha azt mondom hogy az egyik az apámé a másik a tesomé de egy gépem van? Na ebbe akaszkodjon bele.Így igencsak igazságtalan lenne a foiktörlés. És most ne mondja senki se hogy egy család rendelkezzen egynél több netre alkalmas kütyüvel.Ez nem ámerika, mondanám nekik.
-
törölt tag
válasz
Robokutya
üzenetére
A topikgazda is szokta hangsúlyozni,hogy ez szabálytalan, és nekem is törölték már ismerősömnek a regjét ez miatt, (szerencsére csak "netes ismerős" )volt, de hidd el ha valaki lebukik a facebook a legszigorúbban szokott eljárni, kb ez az egyik szabálysértés ha jól tudom amit nem tűrnek, a dupla reg, szóval szerencséd van sztem kb ennyi.
-
Üdv! Érdekelne, hogy hol tudom megnézni a messengere üzenetek számát egy adott embernél. Régen nem volt gond, felgörgettem és még töltötte egy pillanatra kiírta, de megváltozott minden és már nem. Köszi!
-
-
Robokutya
senior tag
srácok ezektől az automatta hírdetésektől valahogy scripttel nem lehet megszabadulni?Hiába állítom le az összess hírdetésfajtát állandóan itt csücsül minden stílusban az oldalamon?
Szóval valami script van rá? -
bigdady
nagyúr
Na csináltam egy új reget mert nem jelzett emaillel semmit a régi fb.
Ment minden amig be nem jelentkeztem iphonon az fb appba. Azota ott jön push email meg semmi soha többé. Felülirja?
Letöröltem kiléptem semmi értesítő mail nem jön... -
Predator2
addikt
Helló
Dél Koreában voltam tanulmányi úton. Van egy Z1 compact telefonom, a Fb alkalmazás televolt Koreai hirdetésekkel/reklámokkal. Nem foglalkoztam vele, viszont most hogy hazaértem sehogy nem tudok megszabadulni tőlük.
Töröltem a FB appot és a Messengert is, de ugyan úgy megmaradtak.Mi a francot kezdhetnék vele, hogy eltűnjön?
Másik gondom:
Van egy Messenger csoport ahol a haverokkal szoktunk dumálni. Egyik napról másikra elkezdte letölteni a telefonra a chatszobába feltöltött képeket.
Néztem a beállításokat de nem találom, hogyan tudnám ezt kikapcsolni?
Így is folyamatos hely hiánnyal szenvedek.THX
-
válasz
Werkly
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a saját gépedről töltöd fel a képet, akkor az mindenképpen albumba fog kerülni. Erre a célra van az "Idővonalra feltöltött képek" album. Tehát ha csak úgy becsatolsz egy képet az ide fog kerülni.
Van egy másik út. Amennyiben egy interneten elérhető kép linkjét adod meg akkor a link szövege alatt egy kisméretű előnézetként megjeleníti a képet, de az nem fog bekerülni a fent említett albumba. (Ilyenkor a link szövegét visszatörölve csak a gép marad bent.)
-
Werkly
addikt
Van arra mód, hogy annélkül kerüljön föl egy kép a Facere, hogy albuaimba mentődne? Ha közvetlen linket írok akkor az jelenik meg hírfolyamban nem pediglen a kép!
-
Orionk
senior tag
válasz
Handball94
üzenetére
Szia !
Tudnál-e erről a fajta értesítésről egy screent küldeni, hogy hogyan jelez, ha olyan valaki ír neked, akivel nem vagytok ismerősök?
köszönöm -
válasz
bigdady
üzenetére
Követések:
Az általad követett személyek és oldalak megtekintéséhez kattints az Ismerősök pontra a borítóképed alatt, majd mutass a Továbbiak pontra az „Ismerősök” területen, és görgess le a Követések ponthoz. Ha nem látszik a Követések hivatkozás, ez azt jelenti, hogy még nem követsz senkit. -
bbdzyx
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam is bugosak a beszélgetések előzményei. Ha belépsz egybe, akkor addig nem látod a korábbi üzeneteket, amíg valaki nem ír egy újat. De mindig csak egy képernyőnyi adagot kapok vissza, ha feljebb görgetek újra üres a beszélgetés...
Jeleztem a sportnak.Egy gyors hotfix jöhetne.
-
bigdady
nagyúr
Hol is lehet megnézni milyen oldalakat követek? Régen volt rá menüpont bal oldalt emlékeim szerint

-
WhiteWalker
nagyúr
Kis adalék a messenger és Facebook ocsmány politikájához.
Párom iPhone-n ma reggel frissült a messenger.
Azt mondja nekem:"Ha nem irok azonnal nem látom mit irtàl"
Megerősíteni egyelőre nem tudom tényleg így van e , mert még én nem lattam a frissített verzióját.
Nekem pedig régebbi van , a "ilyen napom van" előtti. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bigdady
üzenetére
Én meg úgy leszek vele,hogy nem zavar, ez van ettől ingyenes, én biztosan inkább ezt szeretném, semmint azt amivel régen riogattak,hogy idegennek, csakis pénzért lehessen írni. Nem mintha sok idegennek írkálnék, de néha megesik,hogy idegennek kell írni, no ezt akarták anno bevezetni,hogy ezt csakis kizárólag pénzért lehessen, szóval szerintem még mindig inkább a reklám.
én meg szoktam a "napomat" is már nem zavar, nem használom de nem zavar már
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Alább már írtam, nekem aki írt csak egyszer kérdezte meg a rendszer,hogy engedem e akkor is ha töröltem a csetet. Ha valakit engedélyeztél bármit csinálsz az már engedélyezve marad, max letiltod, de ha egyszer valakinél engedélyezted,hogy írhat neked azt soha többet nem kérdezi meg a rendszer, ha kitörlöd a csetet utánna sem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Ez OK, most kezd tisztulni a kép. Ha kapsz üzenetet, engedélyezed, majd " óvatosságból " kitörlöd az üzenetet, és kapsz újra, akkor újra kell engedélyezni. Ha megint törlöd az üzenetváltásokat, majd másnap újra beszélgetnél, akkor újra engedélyezni kell azt a személyt, akivel előző nap beszélgettél. Így teljesen logikus, és rendben van. Ha ugyan valóban így van.
-
Handball94
senior tag
Nekem most már egész jól működik az engedélykérős funkció, mostanság sok levelet kapok nem ismerőstől, és értesítésként jelenik meg az, hogy valaki engedélyt kér, ha folyamatosan nézitek az értesítéseket is, akkor könnyen észrevehető, ha ilyen üzenet jön.
Szerk: És egy embernél csak egyszer kell engedélyezni nálam, utána már lehet rendesen üzengetni folyamatos engedélyezgetés nélkül.
-
kispx
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Akkor ez egy új feature

Szerk.:
================
Továbbra is hibás a Facebook folyamatosan összeomló alkalmazása -
kispx
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Ha nem vagytok ismerősök (és nincs közös ismerősötök), akkor az üzenetedet nem kézbesíti, hanem csak észrevehetetlenül jelez neki. Ami annyi tesz, hogy ha a facebook.com oldalon jobb felső sarokban lenyitod a menüt az üzeneteknél, akkor "Engedélykérések" helyett "Engedélykérések (1)" lesz. A beérkező üzenetekhez nem rakja be. Ezt a felkérést fogadta el.
Viszont azután, hogy elfogadta a felkérést, már normálisan tudtok beszélgetni.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Egy nem ismerősömnek írtam üzenetet androidos készülékről iphone-ra, és azt írták az iphone topikban, hogy bebugolt az ő készülékén azért nem ment át az üzenet. 1-2 hónapig így hagytam, és most megint írnom kellett, és megint nem ment át az üzenet, csak én küldtem el. Más fórumon jeleztem, hogy írtam neki, és ekkor az üzenetküldő alkalmazás és a böngésző is kiírta, hogy XY elfogadta a felkérésedet. Ez mit jelent? Hogy működik ez? Beszéltem személyesen is, és letiltva nem vagyunk, nem tudja, ez miért van. Mi ez, hogy elfogadta a felkérésemet?
Ekkor már elment az üzenet és választ is kaptam, aztán rögtön megint írtam, és megint el se ment az üzenet. Na, ez hogy lehet?
Segítsetek ki. Bug vagy egyéb letiltós megoldás ez? -
törölt tag
válasz
Orionk
üzenetére
Az idegennek írt leveleket eddig is eldugta, ugyan bevezették azt,hogy megkérdezi az adott illetőt,hogy 1 idegen írt neki és kívánja e elolvasni, de ez nem mindig működik, legalábbis anno pár hónapja még én is volt,hogy a mellékes mappába el nem olvasott idegentől jött üzit láttam. (mert pl csoportból rám írt privin 1 nem ismerős, a rendszer nem szólt) szerintem jelöld be.... bár személyszerint ez pl engem nagyon tud idegesíteni mikor idegenek jelölgetnek csak mer írtak.

-
fcbarca
őstag
sziasztok.iOS messengeren,azt be lehet állítani,hogy ne mutassa senkinek, hogy mikor voltam online pontosan?előre is nagyon köszönöm,fontos lenne

-
kispx
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Nekem "Minden értesítést, kivéve, amelyekről leiratkoztál" van kiválasztva. Így kapom az e-maileket a közeli ismerősökről. (Viszont most vettem észre, hogy olyan értesítést is kapok az e-mailen, amiről leiratkoztam. (Ismerősajánlások); Így nem hiszem, hogy sokat számít)
-
bigdady
nagyúr
Aki kap email pl a közeli ismerősök tevékenységéről annak hogy van beállitva az email értesítés a 3 opcióból?
All vagy important?
Ui: A harmadik a csak fióki változtatás nyilván nem (nekem csak az jön mondjuk) -
Orionk
senior tag
köszi.
Hát ez az opció eléggé el van rejtve. Nem hiszem, hogy ezt nézegetné, akinek ismeretlenül írtam. Tehát nem ismerősöm, írtam neki és szeretném, hogy észrevegye a levelem. Lehet, hogy nincs más opció, mint ismerősnek kell jelölnöm?Androidos telefonon egyébként hogy lehet észrevenni az ilyen leveleket? Nincs semmi értesítés róla és ott is el van rejtve ez az opció?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Most a Facebook webes messengerben hogyan tudom megnézni, hogy van-e általam nem ismert emberektől üzenetfogadási engedélykérésem?
Tehát hol látom azokat az üzeneteket, amelyeket olyan emberek írtak nekem, akik nem az ismerőseim és így nem a többi üzenetek között jelenik meg az ő levele?köszönöm
-
bigdady
nagyúr
Tegnap kaptam messenger csoportban el nem olvasott üzenetekről email értesítést életemben először. Ez normális? Nem facebook csoport hanem messenger
Mondjuk ma már egyet sem pedig ugyanott folyt tovább a beszélgetés... Na ezt hol lehet kikapcsolni?Persze facebook csoport kommentekről meg semmi email nem jön pedig tudtommal arról kéne...(ezt viszont bekapcsolnom kéne)
Ui: értesítésekben ALL-ra van állitva az e-mail más mail beállitási lehetőségröl nem tudok és spam mappa is üres
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest