Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne a facebookal, hogy van egy csoport beszélgetésünk pár haverral és ismerőssel, és nem tudok írni, és nem látom az üzeneteket se. Annyi volt, hogy én kiléptem kb 3-szor egymás után(ezt most nem szeretném magyarázni miért, mert vannak indokolatlan dolgok abba a csoportba) és meghalt. Semmit nem tudok vele csinálni. Írni nem tudok bele, az üzentekből csak annyit látok ha írt valaki valamit 1 másodperce felugrik és eltűnik, ha letiltom akkor is ugyan úgy látom, kirúgni nem tudnak belőle, archiválni is felesleges. Szóval semmit nem tudok vele csinálni, de jön róla az értesítés. Messengerben meg nem is látom a csoportot.
Tudna valaki segíteni ebben?[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
Honnan tudom, hogy "követ" engem az ismerősöm? ha letilt kapok értesítést?
-
törölt tag
Sziasztok, ha valakinél azt írja, hogy látta az üzit, akkor valóban látta is? Múltkor írtátok itt, hogy az időpont nem biztos, hogy valós, (főleg ha két mp, múlva már látta-ra írja) ezt értem is nem az idő a lényeg, nem ismerősnek írtam, ezért kérdezem, hogy ha a rendszer azt jelzi akkor valóban látta e. (azért kérdem ugye mert vagy értesítést küld a rendszer, hogy nem ismerőstől jött üzi és kívánja e látni, vagy csak 1szerűen beteszi 1 eldugott mappába...) köszi .
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Hogy allitsam be azt hogy ha valaki ismerősöm lett akkor az az idővonalakon,hírfolyamokon ne latszodjon(hogy az ismerosom xy lett kiirasra gondolok)
Eddig csak arra jottem ra hogy a tevekenysegnaplonal azonnal el tudom rejteni,de az nem a legjobb megoldas
-
szabacsik
őstag
Ha felfüggesztem a fiókom ideiglenesen akkor visszatéréskor a csoportok/ismerősök/üzenetek stb. ugyan abban az állapotban lesznek ahogy voltak?
/\____/\
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egyik sportklub Facebook oldalának 3-an vagyunk adminisztrátorai.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a másik két tag közül egyikük kitöröl egy bejövő üzenetet, akkor azt hogyan tudom megnézni, hogy melyikük törölte ki?
Illetve be tudnám-e állítani,hogy ne lehessen kitörölni a bejövő üzeneteket?köszönöm
Érdeklődők írnak a sportklubnak, válaszolok nekik, majd megint kérdeznek és eltűnik az üzenet...Gondolom, hogy a másik 2 admin közül az egyikük kitörölte.
-
krizmo_
Topikgazda
-
kstcsk
tag
Van a "Kit ismerhetek?" fül, ahová rendre olyan embereket tesz be, akiknek az adatlapját esetleg többször is megnéztem, de nem vagyunk ismerősök. Kivételek mindig akadnak.
A kérdés az lenne, hogy ez visszafele is működik-e, az az lehetséges, hogy a kivétel emberek akiket említettem, azért szerepelnek ott mert megnézték az adatlapom, vagy csak random dobálja be a rendszer?
-
guftabi96
addikt
most én vagyok a hülye, vagy eddig görgetés után is ott maradt a sáv, ahol az értesítéseket, üzeneteket kapod, home gomb stb (tehát a felső sáv)
Már reflexből nyomnám a facebook gombot, de ugye most eltűnik, és teljesen vissza kell menni a hírfolyam legtetejére és csak akkor jön elő.
Mi ez a "nagyszerű" újítás?
Miért kellett lecserélni? Sokkal kényelmetlenebb így.#KeepFightingMichael
-
buci30
addikt
Mi lehet a gond ha felteszek egy képet és az első hozzászólás van, hogy elvan halványulva?
Nem minden képnél van és nem is személy függő se. Volt már ismerősnél is meg úgy is, hogy akit megjeloltem annak az ismerőse tehát nekem idegen hozzászólása volt szóval teljesen mindegy.Pl. itt egy ismerősöm szólt hozzá de másik képnél is direkt hozzá szólt ott meg jó volt 😁
En ilyenkor ezt like-olni nem tudom és halvány is. Törölni tudom mondjuk.
S ilyen Safari alól is fb app is meg Windows gép alól is tehát böngésző függő se.
Tehát mi lehet ez hogy ilyen halvány? 😱[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
oba
addikt
Köszi! Ez így mekkora szar Esetleg valami egyszerű megoldás, hogy egy adott ember ne lásson se online -nak se azt hogy mikor voltam utoljára aktív? Mobil alkalmazásban szeretném megoldani. A letiltás azért nem jó mert az észreveszi mert nem tud írni olyankor.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
törölt tag
Facebook Games Arcade valami ilyesmit "hirdet " a facebook de 1re erőszakosabban, ez kötelező lesz, vagy csak opció? mi ez? (nem tudok angolul)
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
Profilképet visszacserélem egy régire a kép like száma megmarad? Vagy nullázódik?
-
-
oba
addikt
Bocs ha volt már ilyen kérdés... Androidon hivatalos messenger appban felül a negyedik ikonnál az "aktív" fülnél kikapcsolom a chatet. Ha belépek a chatre akkor nem látják, hogy online vagyok. Viszont a kérdésem az hogy ha használom a messenger appot ilyenkor látszik e, hogy mikor voltam utoljára aktív akár az adott emberkénél akivel beszélgetek vagy egy másiknál akivel éppen nem? Úgy lenne logikus hogy nem A facebook app is telepítve van és ott is kikapcsoltam a chatet. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Jakesz
addikt
A Messengeren keresztül küldött nagy felbontású képeknek/videóknak a tömörítési mértéke ugyanakkora? Ezt úgy értem, hogy van 2 ugyanolyan kép, csak az egyik FullHD, a másik meg 4K felbontású, és a kérdés, hogyha ezeket Messengeren keresztül elküldjük, akkor mindkettőt egyforma minőségűre tömöríti le a FB, vagy a nagyobb felbontásúból több részlet marad meg?
-
Bjørgersson
félisten
Tegnap óta akár telefonról Messengeren keresztül vagy számítógépről weboldalon keresztül töltök fel képet, az összes úgy néz ki, mintha valami 240p-s kép lenne felskálázva 1080p-re. Nektek is?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Valakinek sikerult mar ios-en elinditani a live-ot sima felhasznalokent?
Samsung S9
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Mostanság vettem észre, hogy az egyes Facebook oldalak idővonalán a profilkép mellett ott van egy @SZÓ páros, ami azt a szót jelöli, amivel könnyen megtalálható az oldal.
Mint például ezen a Facebook oldalon: https://www.facebook.com/futurism/, a @futurism szó az oldal neve alatt.
Ezt a funkciót hogyan lehet beállítani?
köszönöm
-
krizmo_
Topikgazda
válasz attiati #15366 üzenetére
"Számomra ez egy teljesen alapvető dolog lenne, hogy azt is tudjam irányítani, hogy én mit látok, és azt is, hogy a tevékenységemről mit látnak a többiek."
Dehogynem tudod irányítani, hogy mit láthatnak a posztjaidból az ismerőseid, írtam, hogy csinálj listát, így tudod szabályozni, hogy ki lássa a dolgaidat.
Ha írsz valahova akkor ott, az ottani láthatósági beállítások érvényesek. Gondolj csak bele, a te idővonaladra sem írhat senki úgy, hogy majd ő dönti el, hogy ki láthatja. Mindenki a saját idővonalát irányítja, csúnya lenne, ha mások belepiszkálhatnának az én idővonalam beállításaiba...
-
attiati
veterán
válasz krizmo_ #15361 üzenetére
"nem tudod azt megoldani, hogy az ismerősöd mindent lásson rólad még akkor is, ha nem akarja."
Igen, de az ellenkezőjét sem tudom: tehát ha akarja, akkor se lássa, hogy mit írok.
Számomra ez egy teljesen alapvető dolog lenne, hogy azt is tudjam irányítani, hogy én mit látok, és azt is, hogy a tevékenységemről mit látnak a többiek.Ha jól értem, akkor csak a saját idővonalamra írt dolgokra van ráhatásom. Amit máshol írok, annak a láthatóságára / követhetőségére semmi ráhatásom lényegében?
-
S.J.
tag
ha leöltöm a beszélgetést, archívumként (50-100megás html file) azt milyen programmal lehet kezelni? akármilyen böngészővel megnyitom, egy ideig leghozza a beszégetéseket, egy idő után már csak ilyen vísszintes csikokat.. de ha keresővel szavakra keresek, akkor a "csíkos" részben is "talál" szavakat, tehát megvan az a rész is, csak nem lehet megjelentíteni..
-
dokee78
félisten
Hol találok olyan beállítást,hogy ne vehessenek fel csoportokba?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz attiati #15360 üzenetére
Szívesen!
1. Ha likolsz valamit és az nyilvános, akkor mindenkinél megjelenhet, ha követnek.
2. Az az ismerősöd láthatósági beállításától függ. Ha ez "nyilvános", akkor mindenki látja, ha csak "ismerősök", akkor értelemszerűen csak az ismerősök látják, ha "csak én" akkor csak ő látja.
3. Erre ugyanaz vonatkozik, ami a 2-re.Te azt tudod korlátozni, hogy az ismerőseidtől mit szeretnél látni, az ismerőseid pedig azt, hogy tőled mit szeretnének. Nem lenne értelemszerű ha én úgy tudnám az ismerősöm arcába tolni a tevékenységeimet, hogy ők azt ne tudják szabályozni. Tehát, nem tudod azt megoldani, hogy az ismerősöd mindent lásson rólad még akkor is, ha nem akarja.
Úgy tudsz "embereket letiltani a követésedről", ha listákat csinálsz, így megtudod úgy osztani a posztjaidat/képeidet, hogy csak bizonyos ismerőseidnek legyenek láthatóak.
Ha nem követnek, akkor nem látnak rólad semmit, és igen rád kell külön keresniük, ha látni akarják miket tevékenykedsz.
#15356 S.J.
Mivel visszatudtad szerezni a fiókodat a facebook így nem nagyon tud miben segíteni. De azért lehet érdemes lenne jelentened, bár nem hiszem, hogy bármi is fog történni. Ha még nem tetted meg változtasd meg a jelszavad. Nem gondolom, hogy történni fog bármi, ha bejelented a rendőrségen.
Lehet, az egyik haverod viccelt meg, mert rájött a jelszavadra, vagy elkotyogtad neki.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz krizmo_ #15351 üzenetére
köszönöm szépen!
csak a pontosítás kedvéért az alábbiak közül mi jelenik meg automatikusan az ismerőseim számára, ha követnek engem?
1. like-olok valamit (de nem osztom meg az oldalamon)
2. egyik ismerősöm egyik bejegyzéséhez hozzászólok (boldog születésnapot kívánok)
3. ismerősöm idővonalára bejegyzést írokTényleg semmilyen módon nem lehet megoldani?
a) áttenni másik felhasználói csoportba az ismerősömet?
b) Le sem lehet tiltani embereket a követésemről?ha nem követnek, akkor rá kell külön keresniük a tevékenységemre, hogy tudjanak róla vagy semmilyen módon nem értesülnek a tevékenységemről?
-
törölt tag
Majd itt a szakik megmondják mit tegyél, de mindenesetre fura, főleg, hogy elküldték a tesódnak a jelszót..... amivel be tudtál menni. Szerintem jelenthetted volna ezt a facénak, bár nem tudom ilyen esetben csinálnak e valamit. .
(persze, ha megvan a megfelelő angol tudásod, a facebook-al való kommunikáláshoz, )
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
sziasztok!
feltörék a fb-om, majd kitörölték az üzeneteim. majd elküldték a jelszót a testvéremnek, amivel vissza tudtam lépni. különös.. egy magyar és egy angol ip címet látok. esetleg letölthettek egy másolatot is a profilomról.. rendőrség foglalkozik ilyesmivel vagy hagyjam ennyiben?
-
MadGame
senior tag
Wááá, hogy tudom eltüntetni azokat az „ismerőseimet”, akik már nem is az ismerőseim???!!!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz attiati #15344 üzenetére
"ha hozzászólok valahol, akkor az megjelenik minden ismerősömnél?"
Akkor jelenik meg, ha egy oldalhoz szóltál hozzá vagy valamilyen nyilvános poszthoz/képhez."el lehet rejteni a hsz-eimet?"
Ha el akarod rejteni, akkor miért írtad meg, egyszerűen töröld?!"ha belépek egy csoportba (akár zárt, akár nyitott), az megjelenik valahol?"
Ha zárt akkor csak azoknál, akik benne van a csoportba, ha nyitott, akkor mindenkinél.#15345 pavicevic
Nem működik jól a chat, nem érdemes figyelembe venni, mit jelez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #15346 üzenetére
Ezt én is észrevettem, tudtam, hogy ismerősöm se telón se gépen se sehol biztosan nem aktív és mégis ki írta a rendszer hogy látta..... aztán mikor kérdőre vontam ugye, hogy miért nem válaszoltál mert feketén fehéren ott van, hogy láttad, akkor nem győzött szegény védekezni, hogy de higyjem el, hogy nem látta.... (nyílván hiába gondoltam, hogy nem aktív mégis ugye a rendszer írta, hogy látta, ebből lett 1 kis kellemetlenség)
[ Szerkesztve ]
-
-
pavicevic
tag
Sziasztok!
Írtam valakinek még a múltkoriban messengeren, és a következő a problémám: vegyük azt, hogy az üzenetet 21:30-kor küldtem el, ekkor a címzett biztosan nem volt aktív messengeren, ki is írta, hogy 25 perce volt elérhető a partner. Reggel viszont azt látom, hogy látta azt, amit írtam, egész pontosan 21:30-kor. Ez mitől lehet? Olvasta egyáltalán az üzenetet, vagy mi lehet ennek a hátterében? -
attiati
veterán
létezik valami FB adatkezelési leírás?
ha hozzászólok valahol, akkor az megjelenik minden ismerősömnél?
el lehet rejteni a hsz-eimet?
ha belépek egy csoportba (akár zárt, akár nyitott), az megjelenik valahol?
csoportban írt hsz-ek elrejthetőek? -
munky
őstag
Sziasztok!
Azokról az ismerőseimről, akiknek a tevékenységét a hírfolyamban leállítottam, van valahol egy összesített lista? Vagy csak egyesével kikeresve őket, a profiljukon tudom visszaállítani a követésüket?
Erre gondolok:
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Laca1212
őstag
Az csak nekem új,hogy ha valakit ismerősnek jelölök,de az elutasítja, akkor ha megnézem profilját már nem lehet újra jelölni. Csak üzenet küldés opció látható. Vagy ez már régóta ilyen?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
A Facebookon benne vagyok egy 30 fős csoportos beszélgetésbe, és gond az lenne hogy az ott küldött üzeneteket csak a Messengeren kapom meg. Ha felmegyek a sima böngészős Facebookra, akkor ott a legfrissebb üzenet is több héttel ezelőtti, pedig azóta már egy csomóan írtak. Telefonon a Messenger appba látok mindent.
Ez mégis hogy lehet?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsof Nokia #15327 üzenetére
Nekem kb 1 hete ott van .
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Víz Elek #15331 üzenetére
Igen, sima felhasználó is tud élő videót készíteni, azonban néhány feltételt teljesíteni kell:
"Az élő videód akkor jelenhet meg a Facebook Live Map térképen, ha élő közvetítésként állítottad be, és nyilvánosan megosztottad a helyszínedet. A helyszín nyilvános megosztásához helyszínt kell megadnod egy nyilvános közvetítéshez, vagy a helyeddel kapcsolatos információnak nyilvánosan elérhető módon szerepelnie kell a profilodon vagy az oldaladon."
#15330 Orionk
Ezt nem tudod beállítani.#15317 ted_mosby
A közös ismerősöket mindig mutatni fogja.[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
válasz zsof Nokia #15327 üzenetére
Én most vettem észre.
Akkor ez azt jelenti, hogy most már "sima" felhasználó is tud live-ot készíteni, nem csak olyanok, akik oldallal rendelkeznek?
Samsung S9
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A közeli ismerőseimet felvettem a Közeli Ismerősök listára.
Így valóban minden megosztásukról értesítést kapok és ha csak rájuk vagyok kíváncsi, akkor ezen a listán látom őket.Azt hogyan tudom beállítani, hogy ezen a listán azt is láthassam, hogy a Közeli Ismerőseim aznap miket lájkolgattak?
köszönöm
-
flash-
veterán
ha facebookon megosztok valamit és alapértelmezésként úgy állitottam be hogy a barátaim láthassák, aztán utána 1 másodpercre átkattintottam a nyilvánosra, majd egyből vissza arra hogy a barátok láthassák, akkor addig az 1 másodpercig nyilvános volt a videó és mindenkinek megjelent?
vagy van néhány perc átfutási idő? -
zsof Nokia
aktív tag
Ezt láttátok már
https://www.facebook.com/livemap/?ref=bookmarks
A lényeg lényegében lényegtelen
-
veterán
válasz Sanyi19 #15324 üzenetére
A probléma nem globális, engem és akivel beszéltem az előbb minden bizonnyal nem érint. De ettől független lehet, hogy többeknek van ilyen problémája, pl. azoknak, akik ugyanazon a szerveren vannak, mint te.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok. Jelenleg csak nálam vacakol a facebook üzenetküldés? Nem küldi el amit írok. Már csináltam teljes böngésző cache\előzmény törlést meg próbáltam másik böngészőből, telefonról stb...
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
MK VII
veterán
Srácok...
Pár napja kezdte a facebook, hogy a gépemen akadozik.. Nagyon akadozik. Az oldal sokszor megfagy 5-10 mp-re és az olyankor végzett műveletek (kattintás görgetés) nem működik, illetve 5-10 mp után egyszerre mindet végrehajtja.
Videók sötétek és töredezettek. Gifek sem indulnak el csak egy fekete kép..
Win 8.1 van a gépen és egy Samsung 850 Evo 250GB-os SSD-n van a rendszer. Kb. 1 hete telepítettem a windows-t..
Illetve azt vettem észre, ha a facebook ablak meg van nyitva akkor a többi másik oldalon is előjönnek ezek a hibák. Ha nincs megnyitva az FB ablak akkor semmi gond nincs...
Ötlet esetleg? -
vilmaboy
őstag
válasz enginev3.0 #15321 üzenetére
S2. 4.1.2 android. Par napja meg pittyegett. Az enyem szervizbe van. Z1c. Azzal nem volt gond
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
Van valakinek ötlete hogy miert nem jelzi a massanger ha üzenet jött? Értesitesek mindenhol bekapcsolva. Se info sávban üzi, se chatfej, sem hang...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Jakesz
addikt
Csak nálam csinálja azt, hogy az üzeneteknél sokszor megjeleníti a "látta" ikont, holott nem is látta az illető? A webes facebookon és messengeren is fennáll ez a probléma.
-
ted_mosby
senior tag
Sziasztok! Ha lesz egy uj ismerosom az ugye megjelenik hogy ismerosok lettunk, hogy tudnam megcsinalni hogy ez ne jelenjen meg ? Koszi elore is a segitseget!
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
bigdady
nagyúr
Hali
Tudom vhogy csak én-re állítani vagy törölni az összes múltbéli posztomat egyszerre?
-
MadGame
senior tag
válasz enginev3.0 #15303 üzenetére
Amúgy van valami előnye azzal szemben, mintha mobil chrome böngészőből lépnék be?
-
MadGame
senior tag
válasz enginev3.0 #15303 üzenetére
Köszi!
-
kispx
addikt
válasz Bjørgersson #15310 üzenetére
Én ma tudtam meg
és még nem volt a topikban. -
Bjørgersson
félisten
Hetek óta van már, de akár már hónapok is lehetnek.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kispx
addikt
Napi fun:
írjátok be a chatbe: @dailycute
Szerk.: Lassan már egy operációs rendszert is beleintegrálnak, csak hogy ne gördülékenyen fusson
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Mi alapján választja ki a facebook kliens a nyelvet? Ios-en egyik percrol a masikra ciril betus, es orosz nyelvu lett a kliens teljesen. Ha bongeszobol hasznalom, akkor magyar. Ismeretlen ip-rol, eszkozrop nem tortent belepes.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
flash-
veterán
az hogy van, hogy nyilvános dolgot like-olok facebookon, a tevékenyésgnaplómban is ott a like mellett a földgömb , az ismerőseimnek mégsem jelenik meg a kezdőlapon(és másutt sem) az, hogy like-oltam azt a nyilvános bejegyzést.
ötlet?[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz enginev3.0 #15301 üzenetére
Azt már megtaláltam. És hogy egyből a friss infókat mutassa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest