Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostanaban minden masok altal letrehozott bejegyzest duplan latok, mitol lehet ez?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Előfordulhat olyan eset, hogy úgy vagyok kitiltva egy csoportból, hogy az adminok nem is tudnak a róla, hogy ki vagyok onnan tiltva ?
Üdv.
Astra
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Egy ideje nem javasol senkit az fb app ismerősökre. Mit kapcsolhattamnki?
-
RAiN91
őstag
Ha törlöm a chat beszélgetéseket, akkor az a másiknak nem törlődik igaz?
-
btz
addikt
Nem fejlesztettek még ki olyan alkalmazást, ami ki tudja szűrni a Facebookból az adatokat, mint egy kereső?
Arra gondolok, hogy valaki publikus postot tesz közzé, mittudom én egy kutyáról, akkor a keresőbe beírva kidobja az összes olyan postot, amiben kutyákról írt valaki.
Látom, hogy a Facebook alkalmazásban már van erre utaló kezdetleges valami, de nem lehet finomítani a keresést, hogy mondjuk csak egy adott körzetben postoló csoport kutya tartalmú postjaira vagyok kíváncsi, vagy csak Magyarnyelvű emberek bejegyzéseire stb.Más.
Nem tudja valaki, hogy hová tünt az a funkció, hogy egy oldal nevében lehessen használni a facebookot? -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem nem.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak oldalakhoz tudsz hozzászólni az oldaladdal a személyes profilokhoz nem.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mostanában ha letekerek a bejegyzéseknél akkor a felső (kereső, ki-belépő sáv,stb) eltűnik és vissza kell teljesen a tetejére görgetnem, hogy pl ki tudjak lépni.
Ezt vissza lehet állítani valahogy? -
vadászcsiga
félisten
Van olyan lehetőség hogy mint oldal kommenteljek? Próbáltam regelni az oldal címével de mar nem engedi csak valódinak tűnő névvel. Illetve igen, de jól összekötötte a nevemmel es lett mégegy fiókom nicknevvel.
-
rokendrol
senior tag
Hogyan tudom letiltani hogy az oldalamra ne tudjanak írni?
-
Azt hol tudom megnézni, hogy kit töröltem az ismerősök közül? Mint ha a tevékenységnaplóban valahol lett volna, de most nem találom.
-
Gyuri27
félisten
Üdv.
Emberek a következő a problémám.
A hírfolyamomnál ha a legnépszerübbeket akarom megnézni nem tölt be semmit.
A legfrissebbek és minden más ok. De ezzel "homokórázik" kicsit oszt csók.
Win 7 64, chrome. CCleaner futtatva és a böngészési elözmények manuálisan törölve.
Ötletek? Ja és operánál is ez a helyzet. Thx. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, arra gondoltam, tévesen üzenőfalnak nevezik mifelénk, én is így szoktam meg.
-
aelod
veterán
Erre valaki esetleg?
-
RAiN91
őstag
Értem, köszi, azt hittem az ugyan az

Akkor ezt elrejteni nem lehet sehogyan, ugye? -
RAiN91
őstag
Megváltoztattam a borítóképemet, és azonnal rámentem, hogy "elrejtve az idővonalon", mégis napok múlva is lájkolja pár ember, akkor mit jelent az, hogy "elrejtve"?
-
btz
addikt
válasz
krizmo_
üzenetére
Szerintem tök mindegy, mert van egy olyan érzésem, hogy a falnak írtam azt is.
(16265) Criminal017
Ezt fogom tenni, bár azt nem értem, hogy egy ember bejelentése miért nem hiteles nekik, jó ne adjanak a szavamra, mert ki vagyok én (?), de ha csak arra veszik a fáradságot, hogy 2 másodpercre ránéznek arra az adatlapra, akkor maguk is látnák a nyilvánvalót. Ha nem is dobják a dev0-ba rögtön, legalább kötelezhetnék, hogy ismerje fel az ismerőseit. -
Üdv!
Egyik zárt csoportnak én vagyok az adminisztrátora, raktam is ki egy rögzített bejegyzést 2 napja. Na most raknék ki újat, de nem tudok. Ez miért van? Rögzítettem, nem tudom megszüntetni a rögzítést és másikat se tudok a helyére tenni

szerk.: látom nem vagyok egyedül, (#16262) Quasi_modo is ugyanezzel találja magát szembe.
-
Quasi_modo
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Face csoportom ahol adminisztrátor vagyok. Kitöröltem a rögzített bejegyzést a beszélgetés tetejéről, mert új bejegyzést akartam rögzíteni. Viszont akármit csinálok, a menüben nem jön elő a rögzítési lehetőség. Ahogy olvastam nem egyedi jelenség, de mi a megoldás? -
aelod
veterán
Hol tudom azt beállítani, hogy ha megjelölnek egy posztban és engedélyezem az idővonalamon, akkor azt egy adott ismerősöm ne láthassa? A ki láthatja a dolgaimat résznél hozzáadtam mint kivételt de nem szeretném csak azt, hogy adott bejegyzést ne lásson.
-
Laraxior
titán
Hello!
Bejelöltem valakit ismerősnek facebookon,írtam neki üzenetet, ugye nem igazán látja.
Namármost próbáltam a bejelölést visszavonni, de nincs ilyen funkció. Ez miért van?
Illetve, ha van, akkor hol találom meg. (Nem fogadta el, az üzenetet se olvasta)Látom van olyan funkció, hogy küldött jelölések megtekintése. Itt se látom

-
-
Dragon27
senior tag
Nehezen tudom megnyitni a Fénykép Albumokat: Sajnáljuk, valami hiba történt.....,.., csak nálam

Ha megakarom nyitni az albumot akkor,. vagy nem történik semmi,. vagy ha ráfrissítek akkor dob hibát,. Firefox használok, de kipróbáltam másik böngészőbe is de
egy 1-2 hetes albumhoz akartam képet hozzáadni, de nem tudom megnyitni
Mobilon gond nélkül -
törölt tag
Most 1 kicsit lehet, hogy amatőr dolgot kérdezek, de: valamiért a twitter minden belépésemnélküld 1 ímélt, hogy honnan érzékelték a belépést a fiókba, ezt mától kapom, nem tudom miért nagyon ritkán twitterezek a múlthéten bütyköltem a beállításokat, gondolom beállítottam hogy szóljon, NOS A KÉRDÉSEM: ezt érdemes a facebookon is? Az nem baj ha napi 6-7 szer váltakozok a gép és a telefon között? Mindig ki fogja küldeni az ímélt? ill ez nem lehet gyanús a facebook-nál hogy ennyi ki be lépésem van? Tudom amatőr kérdés de köszi ha valaki megvilágít! Twitteren max 1 hónapba belépek 3 szor az más ott talán ezért is kapcsoltam be az iméles figyelmeztetést, de facebookon ingadozom a gép, és a telefonos messenger között, ott nem is igazán a facéra lépek fel, csak a külön csetre.
Vagy a facebook nem fog értesíteni minden belépésnél, csak ha pl új böngészőt vagy IP címet észlel?

(mint írtam most a twitter minden egyes belépésnél küldi az imélt, kipróbáltam, nyílván ritkán használom ez nem zavar de facénál idegesítene ha minden belépésnél imélezne főleg hogy szeretek kb 2 fajta böngészőt használni, mikor melyikhez van kedvem. )
-
törölt tag
-
válasz
-secret-
üzenetére
1. Ha te függesztetted fel a fiókod, akkor nem törlődik, bármikor visszaállíthatod.
2. Ha a facebook függesztette fel a fiókod, akkor értesítettek róla, hogy meddig nem tudsz hozzáférni a fiókodhoz.
3. Ha törölést kértél, akkor ~90 napon belül várható a fiók végleges megszűnése. -
Ombi5
őstag
udv. EGyik ismerosom telefonja i5s minden fejjel lefelé postol facebookon. Talalkozott mar vki ilyesmivel?
-
Hello!
Mobilon hogy lehet kitorolni az idovonalrol boritokep valtoztatas bejegyzest?
Koszi!
-
Ha inaktiválnak egy fiókot mennyi idő után törlődik? Vagy az további manuális lépés?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Böngésző-bővítménnyel: Social Fixer
-
A Social Picket appról hallott már valaki?! Valós vagy kamu?!
-
Bjørgersson
félisten
Be lehet valahogy állítani, hogy a news feeden csak emberek és oldalak bejegyzéseit lássam, ne pedig 99%-ban azzal legyen tele, hogy ki mit lájkolt, mire kommentelt, mit osztott meg, stb?
-
kidnou
őstag
válasz
promagus00
üzenetére
A kaspersky okozza. Valamelyik topikban írták, nekem javitotta végleg:
chrome://flags/ -nél a Brotli-tartalomkódolás -t kell kikapcsolni -
válasz
promagus00
üzenetére
Tapasztalod még a problémát? Mert jelenleg normálisan működik...
-
promagus00
tag
Másnál is behalt az oldal?
Nekem ezt mutatja:
Ez mitől lehet?
Egyik pillanatról a másikra átdobta erre. -
törölt tag
Nektek már volt olyan, hogy eltünt a megírt kommentetek? Ma vettem észre, hogy az emberke kommentje alá írt hozzászólásom nincs ott, emlékeim szerint nem töröltem, ő azzal védekezik, hogy nem ő törölte, a rendszer neki is jelezte, hogy írtam de ő se látta,sima komment volt semmi olyat nem írtam ami törlendő lenne akár a face részéről akár az emberke részéről, ő egyébként azt mondja néha vele is megesik, hogy csak úgy eltűnik 1-1 kommentje ne foglalkozzak ezzel . Az ismerős esküszik rá, hogy ő nem törölte a kommentemet.
Valami facebook hiba?
-
Joker88
őstag
ha keresek egy személyt, ismerőst,rokont a Face-n,hol lehet lakhelyre leszűrni a találatokat ?
Pl. ha lenne egy Horváth Géza ( a név kitalált ! ) nevű ismerős, beütöm a keresőbe a nevét,és hát eléggé gyakori ez a név..
De ha le lehet bontani városra/megyére a személyeket,több esély lenne.. -
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Próbálom érthetően leírni.

A "közeli ismerősök" csoportban kiteszek egy képet, posztot.
Hozzászól egy olyan aki benne van a csoportban.
Az Ő ismerősei illetve a közös ismerőseink akik nincsenek benne a "közeli ismerősök" csoportban, azok fogják látni ezt? Vagy a hozzászóló beállításaitól függ, hogy kinek engedi látni a hozzászólásait?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Szívesen Gyakorlatilag az "új" rendszerük is vagy van vagy nincs, elvileg ugyanúgy eldughatja az ismeretlentől jövő üzenetet 1 mellékmappába mint régen.... (pont ez miatt vezették be az értesítést ha jól tudom, hogy az idegentől jövő üzenetről is értesülj, sokaknak ÉVEKIG csücsül az eldugott mappába az üzenet, saját tapasztalat ismerősnek megmondtam, hogy van ilyen és írta hogy 2 éves üzenetet is látott ott...)
-
törölt tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Nem találtam ilyen beállítást, 1 ideje elvileg az van, hogy ha nem ismerős ír rád akkor előbb a rendszer ezt jelzi és megkérdezi, hogy elolvasod e vagy ilyemi, nem emlékszem valami ilyet írt régen nekem, ha akarom elutasíthatom,. szóval elvileg ez van, hogy megkérdezi, hogy az "idegen" kapcsolatba léphet e veled. Ha nemet nyomsz elvileg többet nem írhat rád, de ezt nem tudom én fogadtam azt aki "idegenként" rám írt.
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Azt be tudom állítani ,hogy csak ismerősök tudjanak üzenetet írni?
Mintha lett volna ilyen korább ,de most nem találom. -
RAiN91
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
A régiek sem, vagy csak amit a jövőben írnak?
Köszi, sikerült, már csak egyetlen egy kép maradt, a profilképem az idővonalom, mondjuk ezt nem tudom hogyan tudom kirakni onnan

szerk2: ez egy rejtett kép, ami "csak én" típusú. Viszont a profilképem ebből van. Ha törlöm ezt, akkor a profilkép is eltűnne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mobilon gond nélkül