Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.486
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz #27441408 #15296 üzenetére
hát. kicsit gondolkodtam ezen, de mivel mindenki más be tud lépni azon a gépen a facebookjára, én pedig be tudok lépni bárhol máshol a saját facebookomra, ezért kizárásos alapon csak a facebook szopathat ezzel, nem valami vírus. felismeri, hogy én, azon a gépen csináltam valamit és ezt szeretné orvosolni ezzel a víruskereséssel. (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz #27441408 #15298 üzenetére
Orionk fórumtársnak volt hasonló problémája, megírta nekem a megoldást privátban, ami a chrome újratelepítése volt. nem kellett kitörölni belőle törléskor a jelszavakat, kedvenceket se, csak egy sima egyszerű újratelepítés kellett. köszönöm a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #27441408 #15402 üzenetére
Szívesen.
Ha még nem váltottatok üzenetet, akkor engedélykérés megy ki neki először.
#15405 btz
Ezt szerintem a rendőrségen tudakold meg, bár nem hiszem, hogy sikerrel jársz majd...
Plusz nem biztos, hogy megéri jogi útra terelni az ilyen jellegű dolgokat, bár ha van időd...pénzed ügyvédre...
Neked kell tudnod, hogy mennyire éri meg ez az egész ügy a vesződést.[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
válasz #27441408 #15438 üzenetére
Tudom.
Ennek ellenére sok ismerősömnek van, mert nem biztos, hogy minden tevékenységüket szeretnék publikussá tenni egy olyan profilon amin mondjuk ismerősök az üzleti partnerek is. És ez valóban a saját kockázat.De igazából nem az érdekelt, hogy mi a szabályzat, hanem hogy van -e megoldás.
Tehát ki be kell pl. telón lépegetni a fiókokból, vagy lehet alternatív progival is kapcsolódni és akkor az egyiken az egyik, a másikon a másik fiók van bejelentkezve az oldalra, chatra, stb. -
szabacsik
őstag
válasz #27441408 #15431 üzenetére
Lassan, egy hete, hogy zároltam a profilomat mert reggel/este/napközben, telefonon/laptopon azt görgettem mintha tök természetes lenne és hozzátartozna az életben maradáshoz . Azóta felfedeztem egy csomó mindent a környéken és a szobámban
Lehet csak én betegedtem bele ennyire, de mindenesetre nem hiányzik (még)(#15443) Dragon27 : Szerintem nem is ember hanem egy gép . cleverbot facebookon
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Feri1977
senior tag
válasz #27441408 #15448 üzenetére
Nincs se facebook appom se messengerem, mondom utálom mindkettőt, mert zabálja az aksit, mondatok maradnak le frissítések után messengeren, meg állandóan jelez idegesítő+akkumulátort is zabálja+én egy böngészőből mindent eltudok intézni üzenetet írni és facebookozni is! Nem kell a messenger, utálom és kész! És hiába régóta kötelető, most már agresszíven akar települni, ha üzenetet akarok olvasni egyből átirányít a rohadék a messenger telepítő oldalára a play áruházba!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz #27441408 #15458 üzenetére
Akkor használjatok külön facebook alkalmazást meg messengert, ami totál zabálja az aksit és kényelmetlen/értelmetlen! Én mindezt egy böngészőből megoldottam évelig és nekem és még sok millió embernek így jó! Én akkor sem fogom, és elmegyek a végsőkig! +Kit érdekel, hogy a nagy többségnek tetszik vagy nem? Itt arról van szó, hogy ne erőszakolják ránk a böngészőban a messenger telepítését, ha az üzeneteket megakarjuk nézni ott!!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
RAZR_v3
tag
válasz #27441408 #15477 üzenetére
Sajnos ezt is meg kell majd szoknunk, ahogy azt is, hogy egyes Youtube videókat nem lehet okostelefonon megtekinteni, csak számítógépen.
Én évek óta nem használtam a Messenger alkalmazást Androidon, fél nap után töröltem, és böngészős megoldásra váltottam, így nem emlékszem, hogy milyen beállítási lehetőségek vannak benne. Engem kifejezetten zavarna, ha elkezdene jelezni/rezegni a telefon, elővenném, és új SMS, vagy naptáresemény helyett csak annyit látnék, hogy Facebook üzenetem jött. Tudom, nem én vagyok a célközönség. Nem voltam, és nem is vagyok függő, úgyhogy okostelefonon kimarad számomra a Facebook chat, nem fogom telepíteni a Messengert. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz #27441408 #15492 üzenetére
Jelenteni annyival tudom, hogy megkérdezi én voltam-e az a belépés, mivel ugye nem jutott tovább, ugyanis a telefonomon csücsült a beengedő kód SMS-ben, így bekattintottam, hogy nem én voltam azonnal el is tűnt a térképen a jelölt hellyel és rögtön dobott a jelszó váltásra. Szinte biztos, hogy nem tud mit tenni... 90%, hogy az ilyenek TOR-on keresztül mennek stb.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Orionk
senior tag
válasz #27441408 #15522 üzenetére
Szia !
Ma én is telepítettem a Messengert, mert most már nem engedi böngészőből nézni az üzeneteket.
Nekem nagyon fogja a telefonomat. Kikapcsoltam mindent a messengerben, hogy semmilyen jelzést ne adjon, ha valaki ír. Majd, ha belépek, akkor látni fogom. Minden elérhetőségemet is levettem minimálisra, pl. kérte, hogy a telefonomon a címlistából vehesse be a címzettjeimet és adjam meg a telefonszámom, stb. Ezeknél nem adtam meg semmit.Így elindítva a messengert, kb. 30 másodpercet várok, mire beindul és beinduláskor a telefonomon a fentről lehúzható menüben megjelenik az Androidos ikon, hogy kevés a szabad terület.
Holott a beállításokban a telepített alkalmazásoknál minden, amit lehet át lett helyezve már az sd kártyára és mutatja, hogy az elérhető 416 MB ból 371 MB szabad.
Mindezek ellenére a messenger indításakor előjön a kevés lemezterület ikon és néha a LOW MEMORY jelzés is a jobb felső sarokban.Mégis kénytelen voltam telepíteni, mert pl. hogyan küldjek ismerőseimnek fotókat? Például ma édesanyámnak akartam 4 képet küldeni egy virágról Facebook üzenetben. Lefotóztam a telefonommal a virágot (nem volt fontos, hogy minőségi kép legyen, ezért a telefonommal) és ha nem telepítem a messengert, akkor nem tudtam volna elküldeni... Telefonomról mindig másolgassam át a képet a laptopomra, hogy el tudjam neki küldeni a képeket Facebook üzenetben a laptopról?
Szóval gáz...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #27441408 #15546 üzenetére
Talált süllyedt. Mivel a facebook egy aldomain-je (x.facebook.com) ezért vagy belépve, mert csak a megjelenítés módja változik az eredetihez képest. és mivel "mbasic" az M-ből kiindulva mobilmegjelenítési mód.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz #27441408 #15570 üzenetére
Nem tiszta a cikk számomra sem teljesen.
Nem tudom, hogy csak a privát megosztásokra vonatkozik vagy esetleg a privátban küldött üzenetekben levő képere is.
De valahol már mindegy is, ez már csak egy plusz hülyeség.
Ezért írtam, hogy ennyire nem fontos ez nekem, hogy még bajlódjak ezzel is.
Egy közösségi oldal kedvéért nem fogok facebook appot, messeger appot és Moments appot is telepíteni.
És még ki tudja mit találnak még ki, így a végén tényleg facebook mobil lesz a készülékekből. -
-
veterán
válasz #27441408 #15585 üzenetére
Ezért próbáltam ki saját magammal
Ugye van egy ideje ez kód szkenneléses partner felvétel, hát én beszkenneltem saját magam, megjelentem a listában és írni is tudok magamnak...[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz #27441408 #15627 üzenetére
Bocsi lejárt az idő, de most jutott eszembe, hogy megkérdezzem, pl az Angrybirds friends meg az említett vonatos játék is sok böngészőben akad, ha letöltöm ezt a bigyót , akkor előfordulhat, hogy akadás mentes lesz?
És persze adatvédelem szempontból van e komolyabb aggály, hogy feltegyem? köszi ha valaki segít
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest