Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MadGame #14897 üzenetére
Nekem mobilon még egyszer sem tűnt el csak úgy. Kivételt képez, amikor facebook.com-on vagy messenger.com-on már eltűnt és mobilon mondjuk törlöm az app adatait, hogy valakinek az új profilképének frissítését meggyorsítsam.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tothjozsi96
addikt
Véletlenül rámentem erre a facebook fordító dologra.
Ott az a hülye ikon, el lehet valahogy tüntetni ezt? -
kispx
addikt
Az ingyen iPhone esete a virtuális emberkereskedelemmel
érdekes cikk, bár semmi meglepő nincs benne.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Mostanság, ha üzenetet küldök valakinek, akkor annak az időpontnak, hogy mikor látta a címzett az üzenetem nem a valós időpontot adja meg.
Hanem ugyanazt az időt írja be, mint amikor elküldtem, pedig biztos, hogy nem akkor olvasta, hanem órákkal később.Ti találkoztatok ezzel? Mi lehet a megoldás?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Laca1212 #14890 üzenetére
Elvileg csak az ismerősöket mutatja, és azt sem jól. És sokaknál, akik feltették akadtak jelszólopási gondok.
Mióta használod?#14889 flash-
Nyugodtan mondhatod főnöködnek, hogy nem működik jól, mert nem állítasz vele valótlant. Mióta az új algoritmus van azóta zavarodott össze teljesen...[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz krizmo_ #14886 üzenetére
ha nem mutatja mindig jól, akkor ezt legalább tudom majd mondani a főnöknek, ha számonkérné..
bár nálunk(és gonodlom a legtöbb helyen sajnos) soha nem a fönök kezd el nyomozgatni ilyenek után, sose a főnököt zavarják az ilyen dolgok, hanem a kollegák kezdik az ember háta mögött ezeket addig susmorogni, mig a főnök már úgy érzi hogy mivel ezt sokan pletykálják hát biztos nem jó dolog, így ezután szól az alkalmazottnak hogy nem kéne ezt és ezt...
-
Laca1212
őstag
-
krizmo_
Topikgazda
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Az ismerős listával kapcsolatban van kérdésem. Azt befolyásolja valami, hogy a listában ki hova kerül a sorban. Pl. ha valakire sokszor ránézek, akkor előrébb kerül? De ami tényleg érdekelne, hogy ez fordítva is igaz-e? Ha valaki sokszor ránéz az idővonalamra, akkor az én listámban előrébb kerül?
Néha tényleg furcsa dolgokat művel a fb, valakinek a születésnapján ajánlja, hogy köszöntsem fel, pedig nem is tartjuk fb-n a kapcsolatot, csak ismerősöm, illetve egy-két üzenetváltás volt. Lehetséges, hogy ez azért van, mert sokszor látogatja a profilomat? Vagy csak paranoiás vagyok, és ekkora véletlenek tényleg léteznek? Vagy nyugodtan szidhatom Zuckerberget?
A válaszokat előre is köszönöm!
István
-
MadGame
senior tag
Igen?! Nálam nincs változás…
-
veterán
válasz enginev3.0 #14880 üzenetére
Ja, még kékebb lett
Bár jobban örülnék, ha a beállított színhez igazodna az isHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
enginev3.0
félisten
Új messenger kinézet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
flash-
veterán
ha mobilon lépek be facebookra akkor látszik hogy be vagyok lépve, illetve ha kiléptem mutatja hogy hány perce.
ez azért nem jó, mert igy a főnök látja ha facebookra lépek be.
hogy lehet azt megoldani hogy akkor se látszódjon mikor léptem be,mikor voltam utoljára aktív facebookon, ha mobilon lépek be facebookra?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gedeon31 #14872 üzenetére
Az asztali chat tényleg javításra szorul, mert nem működik a látta/seen, legalábbis, ha az időpontra vagyok kíváncsi... Illetve Messenger.com-on nem frissül automatikusan, hogy épp fent van-e vagy mikor volt fent utoljára.
Viszont az androidos messenger app szerintem csak jobb lett, lett sms funkció, plusz az új kékesebb dizájn nekem tetszik (bétát használok) Meg előtte bekerültek ugye a változtatható színek, emojik, nick nevek.Ez azért még nem Firefox/Chrome/Windows/Office, hogy az újabbat jogosan is lehet rosszabbnak mondani
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MadGame
senior tag
Was?
-
őstag
Ma olyan problémába ütköztem, hogy a FB olyan üzenetekről küld e-mail értesítést, amiket már elolvastam. Ez alapvetően úgy szokott működni, hogy ha nem olvasok el egy üzenetet, akkor küld róla kb. 15 perc múlva mail-t. De most attól függetlenül, hogy elolvastam-e vagy sem, küldi az értesítést.
És a legnagyobb probléma: Nem tudom kikapcsolni. Beállításokban egyszerűen nincs ilyen opcióm. Ismerősömnek rögtön a lista elején van egy 'messages'. Nekem nincs.
Valakinek van ötlete? Az értesítő e-mail-ekben sajnos nincs unsubscribe.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
MadGame
senior tag
Szerintetek lehet jelezni valahogy a főfejeseknek, hogy a chat hibákat mind messengeren, mind asztali verzióban javítsák ki?
-
zeus_2k14
senior tag
üdv.
a facebook-on hogy tom azt beáálítnai hogy mutassa a születésnapmot? Vagy mutatja csak én nem látom a saját születésnapomat?
-
Happi
tag
A bejelentkezést követem, nincs idegen eszközről belépés. A belépési jelszót is megváltoztattam már, pont ezek miatt, tegnap mégis előfordult.
-
Happi
tag
Sziasztok!
A az Fb. néhány hónapja azzal örvendeztet meg, hogy valaki vissza igazolta az ismerősnek jelölésemet. Ezek általában számomra vadidegen emberek. Tudtok erről valamit? -
bigdady
nagyúr
Hali
Miert van az hogy androidon az fb app chat reszebe a fenti kereso minden ismeros kozott keres ha hozza akarok adni vkit a kedvencekhez, iphonon meg csak a mar kedvencek kozott keres az app? Másnál is?
-
Kal-El
senior tag
Hello!
Srácok, hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy cégnek a híreit/promócióit láthassuk, de ezt ne ossza szét az ismerőseimnek is, se a kezdőlapomon ne látszódjon? Mert nem szeretném, hogy ezzel legyen teleszemetelve, épp elég lesz nekem is. Ugyanezt szeretném egy sportoló fb profiljával is megcsinálni, hogy csak nekem mutassa a kiírásokat, meg promóciókat.
Köszi! -
nicu71
addikt
Sziasztok!Az a problémám hogy nem kapom meg a facebook push értesítéseket se telefonon sem tableten csak az üzeneteket/azzal nincs baj/ /appokról van szó nem pedig böngészőből megnyitva/
Valószínű elállitottam valamit a webes felületen,de nem tudom mi lehet a ludas...
az eszközökön a facebook applikáció beállitásain minden értesítés bepipálva,minden engedélyezve mégsem akar jelezni...."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! Ezek az új like jelek csak nálam nincsenek még meg?
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
ToBeY
nagyúr
Másnál nem fagy ki a francba FB app androidon a legutóbbi update óta?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Dr. Romano #14849 üzenetére
Az ismerősöd ezt az űrlapot töltötte ki?
Csaló fiók jelentése, ha nincs facebookod -
Dr. Romano
veterán
Hát passz A jelentést a hamis fiókról már megtettük (több mint egy hete, a fiók még mindig ott van, most a többi kettőre is nyomtunk), azonban ez nagyon gáz ha ilyen egyszerűen bárkit fel lehet pakolni a facebookra akaratán kívül...
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
bb0t
senior tag
válasz Dr. Romano #14847 üzenetére
Ki ilyen beteg?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Dr. Romano
veterán
Egy ismerősöm nem szeretne fent lenni facebookon. Azonban valami jóakarója létrehozott neki egy profilt fényképestől.
Ezt hogy lehet töröltetni? Azóta írtunk a kamus profilnak egy üzenetet hogy nem kéne, erre még +2 profilt legyártott, így már három van.Mit lehet ez ellen tenni?
(esetleg valami mód kideríteni hogy ezeket ki hozta létre?)[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
DeathBat666
aktív tag
Már 1 napja csatlakoztam ehhez a zárt csoporthoz, de még mindig nem vettek fel.
Aki benne van, az megtudna hívni pls?
Privibe írjatok! -
veterán
-
bb0t
senior tag
Igazából most ismerkedem a facebook hirdetésekkel, próbálkozom több kevesebb sikerrel. Azt hallottam egy előadáson, hogy érdemes a már meglévő like-olókra ráhirdetni. (szép magyar szóval) Igazából nekem a fb hirdetéseken belül minden új azért is kérdeztem tudok-e olvasni a témában mert minden infó jól jön.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok! Itt facebook hirdetésekkel kapcsolatban is megy a diskurzus? Érdemes visszaolvasnom?
-
makoss
veterán
Nincs a böngészőben ilyen beállítás, a hiba továbbra is fennáll
Ha valaki tudja chrome alól vagy Facebookon belül ezt az ablakot hogyan lehet kikapcsolni, megköszönném!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
DeathBat666
aktív tag
biztos volt már a kérdés, de nem tudtam rákeresni, szóval ha csak az alkalmazást használom, akkor online-nak mutat engem másoknak? vagy csak kiírja, hogy 1 perce volt fennt, vagy egyáltalán nem jelzi ha csak az fb alkalmazást használom?
-
MadGame
senior tag
válasz Fecogame #14836 üzenetére
Néha a küldési időt jelzi ám ki olvasottként, csalóka… És közben nem kattintanak bele.
Kérdés: Ismerősöknél mi alapján jelzi, hogy ki mit lájkol? Cikkeket látom, hogy más lájkolja meg pl. anyám a közös ismerőseinket, közös csoportban képeket… Viszont ha ő a saját, nem közös ismerősénél lájkol valamit, azt ugye nem fogom látni? Semmi köze hozzá h nekem ő az ismerősöm és egy számomra idegen ember dolgait lájkolgatja?
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
Megoldható az, hogy a chat fülön a mikor voltam aktív részen ne látszódjon, hogy mikor voltam utoljára aktív?
-
veterán
Mostanában vettem észre, hogy hiába írok néhány ismerősömnek, ők látszólag megkapják a telefonjukra, sőt el is olvassák (!) mégsem válaszolnak, pedig biztosanazonnal írnának vissza. Valószínűsítem azért, mert valójában meg sem kapták. Másnál is előfordul ez a hiba? Androidos messengernél tapasztaltam ezt.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
krizmo_
Topikgazda
Felesleges ezen a témán lovagolnod... Van egy szabályzat, amit be kell tartani, nem tartottad be, utolért a szankció, ezen nem kell meglepődni... És csak azért, mert valakitől még nem szedték le a képet nem jelenti azt, hogy neki lehet és később sem fogják. Mivel olyan hangnemben írtál nekik, ahogy azt tetted, nem vettek komolyan... nem is csodálkozom rajta...
Egyébként, megvannak az olyan oldalak, ahova feltudsz tölteni ilyen jellegű képeket, és nem ütközik szabályzatba, érdemes ilyen helyeken próbálkoznod...
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Facebook chat-re van alternatív megoldás ami jelez is kikapcsolt kijelzővel stb rendesen?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
btz
addikt
Nem lehet nőket kirakni, mert azért bannolnak hetekre, na de a dugás az más. A dugott nő nem sérti az irányelveket
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
zeus_2k14
senior tag
üdv.
azt hogyan tudom beállítani, hogy amit irnak az üzenőfalamra az csak akkor jelenjen meg ha én engedélyezem és csak akkor lássák a közös ismerősök ha én azt engedélyeztem, semmivel sem elötte?
PL: Születésnapkor névnapkor raknak fel idióta képet, amit én nem akarok hogy publikus legyen, ezért én azt elösször látom és akkor utána engedélyezem hogy azt a ismerősök és a közös ismerősök lássák. Tehát ezután jelenjen meg a kép.
Lehetséges ezt beállítani?
-
buci30
addikt
A messenger van másnál is , hogy nem jelez üzenetnél semmit?
Olvastam a véleményeknel (AppStore) hogy a 25.ei frissítés óta van.
De felettem egy januári mentesbol és úgyse jó tehát ez érdekes pedig az tuti jó volt.
Valami megoldás ?
Vagy lehet várni míg javítják !? 😡iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
HI-FI
tag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy eltűnt a borítóképem.
És az albumban sincs ott a kép, ami be volt állítva.
Ez hogyan történhetett? Legalább egy éve ugyanaz volt a borítóm.
Aztán most meg értesítés nélkül eltűnt.
Lehetséges ez? -
verti1
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy csoporton belül nem tudok keresni. Eddig ha beírtam a vezetéknevemet vagy egy címszavat akkor kidobta az eddigi hozzászólásokat. Két napja hiába próbálom azt írja, hogy sajnos nem talál semmit. Pedig ha tevékenységnaplón keresztül próbálom vagy vissza görgetem akkor ott vannak a hozzászólások. Mi lehet a gond?
Köszi
-
MadGame
senior tag
válasz DeathBat666 #14818 üzenetére
Valószínű, hogy látni fogja, igen. Ha úgy van beállítva, hogy bárki vehet fel tagokat, akkor felvehet, ha csak admin, akkor rá kell várni. De attól szerintem a többi tag simán látja, hogy ki szeretne csatlakozni.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ez hogyan lehetne már eltüntetni? Állandóan bejön ez az ablak, minden bejelentkezéskor
[link][ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz DeathBat666 #14818 üzenetére
Ha van ismerősöd a csoportban, akkor kérd meg, hogy hívjon meg és akkor tagja lehetsz a csoportnak.
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
válasz MadGame #14813 üzenetére
úgy értettem, hogy pl van egy zárt csoport. beakarok lépni, és aki benne van ismerősom a csoportba az is elfogadhatja a belépési szándékomat, szóval látni fogja, nem?
mert még régebben nekem is kiírta, hogy xy csatlakozni szeretne az xy zárt csoportba és én is felvehettem, pedig nem voltam admin
-
MadGame
senior tag
válasz DeathBat666 #14812 üzenetére
Szia!
Ha zárt a csoport, nem látnak az ismerőseid semmit. Sem azt, hogy csatlakozol, sem a megosztásokat. Ha valaki rákeres a csoportra, annyit fog látni, hogy tag vagy és ennyi.
Másik: olvass fentebb, nálam is hasonló probléma uralkodik hónapok óta. És szintén összevesztem az illetővel… Azóta nem látom zöld pöttyösen, csak a perceket jelzi, hogy mikor van fenn (1 perc mindig, tehát sztem aktív), viszont, mikor olykor beszélünk, akkor zöld pöttyös lesz. Közös ismerősünk hol látja, hol nem. Egy másik meg állandóan látja.
De olyan is van egy másik emberrel, hogy beszélünk, és azt jelzi, hogy pl. 24 perce volt fenn, nem is zöld pöttyös, de érted, közben írunk egymásnak…Szóval továbbra is sz@r a FB chat, meglátásom szerint, igazán megcsinálhatnák már, mert rendkívül tud ez a jelenség irritálni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Ill. még egy kérdés, sry a dupláért.
Van egy lány akivel nemrég összevesztünk, és azóta sosincs kint a chat listámon, de ha rámegyek a beszélgetésünkre, akkor ott írja, hogy aktív, vagy 2 perce volt fennt legutoljára stb.
Ilyet belehet állítani vagy csak sima fb hiba?
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Ha facebook-on van egy zárt csoport és csatlakozni akarok, akkor azt látják az ismerőseim (akik bennt vannak a csoportba) hogy beakarok lépni vagy csak az adminak jelenik meg? -
B0V9B
tag
Sziasztok! Be tudok olyat valahogy állítani a facebook-on, hogy az ismerőseim ne láthassák azt hogy ki lett az új ismerősöm? Az már megvan hogy az ismerősöket el lehet rejteni.
Ha volt már ez a kérdés mostanában akkor bocsi.. -
chesterboy
aktív tag
Letöltöttem én is ezt az archivumot, de nekem semmi régi dolog nincs benne. Se üzenet, se képek.
-
krizmo_
Topikgazda
-
Orionk
senior tag
válasz bwin.party #14787 üzenetére
Szia !
Hogyan lehet ilyen archívumot letölteni?
kösz -
ginola
addikt
Sziasztok
Az megoldható facebookon, hogy ne látszódjon a chat ablakban, hogy mikor voltam aktív utoljára?
Ill. egy ismerősöm minden tevékenységét láto, pl. minden like-át?
Egy személy összes megosztását, like-ait hogy egyben lássam, hogyan tudom megnézni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest