- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
krizmo_
üzenetére
Amint írtam tudom, hogy az általad is linkelt helyen lehet beállítani az értesítéseket.
De, hol tudom kikapcsolni a korábban bekapcsolt értesítéseket? (pl: ismerősnek jelöltek, meghívtak egy eseményre stb.)Illetve a csoport értesítésekre vonatkozóan is hiába állítom be, hogy mindenről kérek. Csak a bejegyzésről kapok. Az ehhez érkező hozzászólásokról már nem. Csak, ha én manuálisan ott bekapcsolom.
-
galaxys80
veterán
Az értesítések/ asztali és mobil beállításoknál azt látom, hogy hogyan tudok bekapcsolni egy értesítést. De, hol tudom kikapcsolni a korábban bekapcsolt értesítéseket?
Illetve van még egy dolog amit nem értek. Ha egy csoportba valaki beír valamit arról megkapom az értesítést. De, ha ehhez még hozzászól valaki akkor arról már nem. Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy manuálisan bekapcsolom az eredeti hozzászólásnál az értesítéseket.
Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy mindenről értesítsen?
Természetesen a csoport beállításainál azt választottam, hogy mindenről kérek értesítést. -
tahepa
senior tag
A Facebook videók max hangerővel indulnak ami elég zavaró. Hol , milyen módon tudom az induláskori hangerőt alapértelmezetten halkabbra állítani? A rendszer hangerő beállításnál a Chrome böngésző hangbeállítása nem opció mivel akkor minden online videó halk lesz.
Köszönöm előre is a segítséget. -
buci30
addikt
Van arra megoldás, hogy ne lehessen tudni mikor voltam utoljára online?
Mert pl. valaki hív telefonon hiába mondom másnap, hogy már aludtam amikor a fb-on meg beszélgetnek mással stb de az meg jelzi, hogy xy órája meg online voltam 😁 tehát ugye nem aludtam 😂😁
-
Orionk
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
Szia !
-1- Tehát úgy is meg lehet ezt oldani, hogy pár percre kölcsönkérem haverom IPhone-ját és arra rámásolom a videót és onnan feltöltöm profilvideónak és kész? Majd későbbiekben nem használok IPhone eszközt.
-2- Profil videóról vissza lehet váltani azokra a profil képekre, amelyek addig fel voltak töltve, vagy a profilképek elvesznek?
köszi
-
Myrkky
csendes tag
válasz
Silverr
üzenetére
Akkor az is lehetséges, hogy ez történik. Van pár ember aki így járt még, a facebook súgóközpontban is rákérdeztem a dologra, de csak "sorstársak" akadnak, sajnos azt senki sem tudja mi ez a probléma.
Furcsa egyébként, a páromnak van ticker, viszont Ezen a napon alkalmazás nincs; utóbbi nekem van. -
-
Myrkky
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Köszönöm a tippet, de ezen már másfél hónapja túl vagyok, ezt írták, de semmi egyéb nem történt:
Válaszunk
2015. december 2.
Megkaptuk a bejelentést, és köszönjük a türelmet, amíg a Facebookon a technikai problémák elhárításán dolgozunk. Bár nem tudunk mindenkinek egyenként aktuális tájékoztatást adni, aki bejelentést küldött, a visszajelzést felhasználjuk arra, hogy a Facebookot mindenki számára jobban használhatóvá tegyük.
A nem technikai jellegű kérdésekben a Súgóközpont felkeresésével tudod felvenni velünk a kapcsolatot.
-
gaben1000
tag
Sziasztok!
A facebook messenger mire való? Nem teljesen tiszta, de jól gondolom, hogy arra jó, hogy nem kell mindig bejelentkezni facebookba telefonon ahhoz, hogy értesítést kapjak arról, ha üzenetet kaptam?
Ha így van, akkor csak feltelepítem, és mindig jelez a telefonom, ha üzenetet kaptam? A messengerbe azért be kell jelentkezni, vagy csak telepítem, és ennyi? -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Magyarországon mi tudunk-e már profilvideót beállítani a profilkép helyett? Ha igen, akkor hogyan?
köszönöm.
-
Myrkky
csendes tag
Sziasztok!
Visszagörgettem, keresgéltem.. Volt már előttem, aki feltette ezt a kérdést, de nem igazán volt rá válasz, hátha azóta valaki tapasztalt valamit
Szóval.. Nekem is eltűnt a ticker, még december elején-november végén. Nekem hiányzik, sok infóhoz jutottam onnan az ismerősökkel kapcsolatban, azóta hogyismondjam, olyan csend van a fecebookon. 244 ismerősöm van - valamikor a 100 ismerős volt a határ, az alatt nem volt ticker. Ha esetleg van valami tippetek, hogyan hozhatnám vissza, azt megköszönném! A nagyítós módszer nem jó, mert a menüben sincs benne, mellékelek egy képet is róla. És természetesen semmit sem állítottam el, egyik nap volt, másnap már nem...... :/
-
Buster17
addikt
Hali!
Ha valaki letilt akkor még látom a profilját és levelet is tudok írni neki, csak ő ezeket nem látja? -
Deck
titán
Sziasztok.
Olyat szeretnék, hogy amit beállítok profilképnek képet, azt csak az ismerőseim láthassák nagyban. Ezt hogy, tudnám megcsinálni?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most miután töröltem az adatokat,eljutottam oda hogy 10 perce pulzál FB logo

-
ToBeY
nagyúr
Hello
Esetleg más nem tapasztalt olyat a legutóbbi (4.0) Facebook app frissítése óta,hogy nem indul az applikáció?
Miután elindítom elfehéredik a képernyő és az egész lefagy a bánatba! Próbáltam már újratelepíteni,de ugyan az az eredmény! -
makoss
veterán
Üdv!
Facebookba Giffet hogyan kell betenni?
Köszönöm!
-
Egy tech-oldal, amit követek FB-n, elkezdett pár hete Live videókat nyomni, amikről mindig kapok értesítést. Ki lehet ezt kapcsolni valahol?!
-
Sziasztok!
Privat uzenetben hogyan tudok gifet elkuldeni, hogy rendesen mozogjon is es csak a gif latszodjon a link nem? Ha csak siman bemasolom a linket a valaszba, akkor latszik a link es a gif is.
Koszonom!
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: A face csoportomból páran kiléptek ezt honnét tudnám meg,hogy kik azok?
-
Nkboy
senior tag
-
MadGame
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Például akkor jelent ez problémát, ha várod a választ vagy épp volt egy kisebb konfliktusod valakivel és látod, hogy fenn van - igaz offline, de ugye mostanában azt is kijelzi, hogy hány perce volt fenn -, de b@szik rád. És nem tudni miért. Közben meg már lehet elolvasta, akceptálta. Ilyenkor nem tudod eldönteni, hogy mi is van: direkt nem olvas vagy olvas és bunkózik-e az illető. Aztán látod, hogy jéé, elolvasta, tök jó, aztán másnapra ez a sz@r leveszi, hogy mégsem látta. De ha nem kapod el azt a pillanatot, mikor kijelzi, hogy látta, akkor még mindig azt hiszed, hogy nem olvasta el…
Vagy lehet csak nekem van sok időm ezen agyalni… 
-
törölt tag
Most látom, hogy mekkora bénázás az asztali értesítő. Mikor megjelenik, hogy valaki írt üzenetet, rákatt és behozza az old school üzenetfalat. Jó lenne már egy egységes csevegő ami nem vezet meg. Amolyan csúszkás valami fajanszos külsővel. Anno volt imitt-amott új lookout. Az meg odalett. Persze a'se mindenkinek volt. A csőbe bele.

-
válasz
MadGame
üzenetére
Mindenkit idegesít... Korábban nem volt ilyen funkciója, mégsem volt baj, most van, de nem működik, tekintsetek rá úgy, mintha nem is lenne, ahogy ezelőtt... probléma megoldva... Nehogy ennyit idegeskedjetek már ezen...

Amúgy, nem mindegy, hogy mikor látta valaki az üzentet, majd ír, ha tud?! Miért számít ez?
-
Gedeon31
addikt
Hol lehet beállítani az ismerőseim ne látszódjanak? Régebben volt egy facebookom ott találtam ilyen lehetőséget ,de most már nem.
-
MadGame
senior tag
Mobilon is hol jelzi, hol nem. Ott sem pontos.
Messenger.com-on sem, mondjuk ott időpontot sem jelez.
Rájuk borítom az asztalt, ezt mi a rákért nem képesek kijavítani? Bezzeg azt, hogy ki mikor megy el sz@rni, aaazt látom. Még azt is, aki nem is ismerősöm. Eehh, na, bocs a kiakadásért, de engem tényleg rohadt mód idegesít.
-
MadGame
senior tag
Csak engem idegesít az üzenetek láthatóságának problémája? Nem lehetne szólni valakinek ezügyben?
Hol látja, hol nem, hol azt jelzi "látta"-ra, amikor küldtem, hol azt, amikor olvasta, van, hogy eltűnik ez az egész és a "látta" nincs már ott… Engem személy szerint nagyon felb@sz. Más is van így vele??!!

-
rokendrol
senior tag
sziasztok: A face csoportomból páran kiléptek ezt honnét tudnám meg,hogy kik azok?
-
Nkboy
senior tag
válasz
zozoka79
üzenetére
Az F.B. Purity tudja.
-
zozoka79
tag
Sziasztok.tud valaki alkamazást,plugint stb,ami figyeli ha ismerős kitöröl a fb ismerősei közül? régen volt,de nem emlékszem a nevére.
-
kispx
addikt
Egy kis eszmefuttatás:
Eltűnnek a FB üzeneteid? Ez lehet az oka(#14521) Robokutya
Magyar nincs, csak olcsó harmadik világbeli, akik törik az angolt
-
Edi77
őstag
Most már akkor is kiírja a chat részen, mikor voltam aktív, ha offline vagyok fent messenger nélkül gépről... ezt miért kell?
Eddig örültem, hogy nem látják, mikor voltam fent. -
Robokutya
senior tag
Srácok Magyar supportja vagy mi a szarja nincs a facebooknak?? Ahová konkrét felhasználói kérdésekkel lehet fordulni?
Van pár dolog amit nem vágom mit hogyan kéne. -
Robokutya
senior tag
válasz
Patesz1337
üzenetére
Azért is írtam mert csak barátok albumait tudja lelesni oldalakét csoportokét meg nem vagy csak ha támogatod nem tudom Mást meg nem tudok hogy volna.
Pedig nem volna rossz kísérlet nekem is jól jött volna a oldalak fényképeit le tudnám rántani vele.Azt hittem fejlesztik majd de nem.
Szerintem ha az az felhasználót felveszed barátba akkor már elvben látni fogja annak a cuccait is. -
Robokutya
senior tag
válasz
Patesz1337
üzenetére
http://www.picknzip.com/en/ De csak a barátok oldalait tudja letölteni más oldalt nagyon nem enged.
-
buci30
addikt
Akinek iPhone 6s van sikerült már feltennie live photo-t?
-
kpal
nagyúr
Nálatok sem látszik a kedvencek ..stb ? Csak akkor mikor a névjegyre kattintotok és lefele görgetitek ?
-
Patesz1337
tag
Estét.
Olyan progira lenne szükségem, amivel az albumokat egyben le tudom tölteni.
Köszi
-
STC Speed
őstag
Firefoxba belehet állítani,hogy csak a face előzményeket ne mentse? Hiába lépek ki,ha nyilvános cuccokat megjeleniti.....
-
Robokutya
senior tag
Mért nem tudom a saját egyéni listáimat amikben csak személyek találhatóak szűrni hogy milyen stílusú bejegyzések jelenjenek meg a listában szereplő személyektől ?Pl ha én csak a játékokkal kapcsolatos kéréseket akarom látni.
Ha jól emlékszem az oldalak esetében van lehetőség szűrni hogy milyen jellegű infó jöjjön pl kép meg hasonló De szerintem a személyes csoportban sokkal jobb haszna lenne.
-
takessz
senior tag
Erre valami probáltam írni a supportnak is de semmi válasz eddig Névjegy füll van de az kis ablak nincs ami régen volt valamiért

-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért lehet, hogy ha küldök egy üzenetet, akkor a webes, illetve mobilos felületen (messenger) más a "látta" időpont?

-
buci30
addikt
Ha én feltöltők valami úgy, hogy ismerőseim láthatják, és ezt egy ismerősöm megosztja de ő nyilvánosba.
Azt írja az fb, hogy nem változik akivel megosztottam én eredetileg.
Tehát akkor most az ő megosztását ki láthatja?
Ha jó sejtem akkor csak az én és ő közös ismerőseink!?
-
kpal
nagyúr
Kasza Tibi letiltott a like és HSZ írásról ,azért mert nyereményjáték posztja alatt megkérdeztem :"ki nyerte az előzőt játékot ".
De bezzeg semmi válasz csak így elintézi az embert és törli a HSZ-t . Szóltam havernak ő is kérdezze már meg ugyan azt és vele is ezt tette .

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kés topik
- Fotók, videók mobillal
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Steam topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hátha csak lassúak..

Messenger.com-on sem, mondjuk ott időpontot sem jelez.

Eddig örültem, hogy nem látják, mikor voltam fent.