Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Nálam is Chrome mellett van. Még semmi összeakadás nem volt. Pont olyan mintha asztali gépen lenne 3-4 böngésződ...nem zavarják egymást.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Ha Androidról vagy akkor a Dolphin böngőszben a Beállításokban, az Advanced résznél van egy olyan, hogy felhasználói ügynök (useragent) . Itt meg tudod adni, hogy a böngésző minek mutassa magát a webszerver felé. Ha itt kiválasztod az asztali opciót, akkor az asztali verzió fog megjelenni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
titán
válasz #27441408 #16892 üzenetére
Koszi!
Ma is allandoan dobalta es nem is tudtam sms-t irni, mert allandoan kerte, hogy erositsem meg a jelszavamat. Mondjuk nem tetszik ez az eroszakossag, hamar beleunok es kitorlom az egeszet mindenestol az eletembol.
Az asztali verzios face-t hogy tudom mobilon hasznalni? Hiaba irom be a cimet, mindig a mobil verziot tolti be.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nababika #16890 üzenetére
Esetleg még itt próbáld meg, hátha sikerül: Bejelentkezési probléma jelentése
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #27441408 #16887 üzenetére
Topikgazdaként kértelek meg számtalanszor... ha ezentúl szabályzatba ütköző dolgot látok tőled automatikusan törölni fogom (eddig is kellett volna, de mivel gyorsan érkezett értelmes reakció a hozzászólásodra, így nem tettem meg), és továbbviszem az ügyed, mert ez már kezd nagyon elszabadulni. És, köszönöm, de nem kérek több személyeskedő privátot sem, amíg én tisztelettel beszélek veled, addig próbálj meg te is. Köszönöm.
-
törölt tag
Elvileg a facebook tervbhe vette,hogy mindenkire ráerőlteti a letölthető messengert, nekem nincs bajom a programmal sőt szeretem is, csak ez megy a telómon a facebook app tiltva van, de ezért írta ki neked mert el akarják érni, hogy mindenki letöltse a messengert.
[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
válasz krizmo_ #16885 üzenetére
Koszonom. Megprobaltam, es ez az uzenet fogad amikor el akarom kuldeni az urlapot: Ez az e-mail cím nem tartozik letiltott fiókhoz
A megadott e-mail cím nem tartozik letiltott fiókhoz. Fiók letiltásával kapcsolatban csak ennek a kapcsolattartási űrlapnak a használatával élhetsz ellenvetéssel.
Ilyenkor mi a tok van? -
titán
Mobilon nem tudom olvasni az uzeneteimet, mert azt irja, hogy a messengerbe lett integralva es hogy telepitem-e. Ki lehet ezt kerulni valahogy? Engem nem erdekel a messengerjuk, lassan mar az egesz facebook sem.
-
törölt tag
Akkor legalább az én messengerem egyenlőre nem terhelődik....
krizmo_ nagyon kezdem ezt unni : a facebookhoz kapcsolódo dolog betettem és PONT,.
Giinos a sakk játék pl sikeres azt abban a sakkcsoportban is sokan játszák ahol én tag vagyok, ezt többektől hallottam, hogy a beépített sakk játékot szeretik.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Pont emiatt tettem offba a belinkelését... Már korábban megkértem rá, hogy ne linkeljen be minden cikket, ami szembe jön vele, csak azért mert szerepel benne a facebook szó...
Ha valami sorsfordító hír lát napvilágot a facebook-al kapcsolatban, akkor azt a jobb felső sarokba, a témához kapcsolódó anyagokhoz úgyis beteszem...[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nababika #16881 üzenetére
Üdv,
Neked is azt ajánlom, hogy itt próbáld meg:
Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, arra kérünk, add meg a következő adatokat, hogy ki tudjuk vizsgálni.
Azonosítsd magad nekik, és akkor még visszakaphatod a fiókod. -
veterán
válasz #27441408 #16876 üzenetére
"The 30 countries at launch are Austria, Australia, Belgium, Canada, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Great Britain, Hong Kong, Ireland, Israel, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, New Zealand, Netherlands, Norway, Puerto Rico, Russian Federation, Singapore, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, and United States."
ForrásHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #27441408 #16882 üzenetére
Miért is? Aki kimondottan üzenet váltásra használta annak totál felesleges funkció.
Elég sokan vagyunk így.
De tök mindegy , úgy is lenyomják az userek torkán.
Aztán majd pislogsz ha bekerül az IAP ezekbe. Meg tele lesz reklámmal...Úgy hogy max nekik lesz sikeres anyagilag.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #16880 üzenetére
Ez az ötletük pl még sikeres is lehet,
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Elbénáztam a bejelentkezest , a last passban rossz jelszó volt és nem vettem észre. Lényeg, hogy túl sokszor kértem visszaallitast és kitiltott. Konkrétan ezt írja "
Ideiglenesen le vagy tiltva
It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been blocked from using it.Learn more about blocks in the Help Center.
Ha szerinted csak tévedésből látod ezt, kérjük, tudasd velünk."
Mit lehet csinálni ez esetben? Vagy itt ért véget a fészbuk pályafutásom? -
rokendrol
senior tag
sziasztok: Van egy csoportom és azon belül nincs olyan funkció.hogy mutatja minden nap hogy kinek van a szülinapja ?
-
törölt tag
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Vangelis #16872 üzenetére
Sok minden miatt lehet jelenteni valakit, pl. ha olyan alapon jelentették, hogy nem a saját nevével regisztrált, vagy esetleg nem az övé a profil stb... el tudom képzelni, hogy letiltják már 1 bejelentés alapján is, amíg nem azonosítja magát. A tiltást nem mindig szokták indokolni. Azért gondolom, hogy nem csinált semmit, mert amint azonosította magát feloldották a tiltást, ha lett volna vaj a füle mögött, akkor valószínűleg valamennyi időre kitiltják, vagy eltiltják az üzenet küldéstől, ez attól függ, hogy mit "követett el". Valószínűleg csak egy félreértés áldozata lett.
Egyébként valóban érdekes, mert célszerű lett volna csak annyit kérni, hogy azonosítsa magát...valószínűleg ez most egy kivételes eset volt. -
törölt tag
válasz Vangelis #16872 üzenetére
Ez valóban érdekes, de nem lehet,hogy más miatt volt ez? Ezt nem tudom elképzelni, hogy a Facebook azonnal a lehető legszigorúbb intézkedést alkalmazná, ha csak tényleg nem indokolt....
krizmo_ És 1 darab jelentés elég??? Ezt nem hinném, mi van ha valaki csak rosszindulatból teszi, hogy jelentget,,, akkor is máris kitilt adott embert a facebook?
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz krizmo_ #16871 üzenetére
Elég , ha egy valaki jelenti? Erre rögtön kitiltják... érdekes hozzáállás..
Miért nem kérték először a személyit... vagy valami...Én azt hittem valami komolyabb dolog...
Persze nem írták meg, hogy miért tiltották le.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
krizmo_
Topikgazda
Vagy átmeneti hibáról van szó, és később helyrejön (legalábbis én bízom benne).
Nálam mindig ki van kapcsolva a chat, de ugye így is mutatja már, hogy mikor voltam ott, és persze adódott már ebből kellemetlenség (az is igaz, hogy sokszor rosszul mutatja). Hihetetlen, hogy a legtöbb ember ha ír, arra azonnali választ választ vár... Valamint azt is nehezményezem, hogy ha az oldal miatt lépek be intézkedni, akkor mutatja, hogy ott jártam 1 perce stb.... Ezt valahogy jó lenne, ha különszednék...Szerk.:
Amúgy, még nálam is a régi felület van, pedig a frissítéseket mindig hamar megkapom...[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
Látom senkit sem hozott lázba az hogy nem lehet kikapcsolni bizonyos emberek számára a csetet, ez az opció eltűnt a böngészős FB-ből. Pedig teszem azt mondjuk munkatársak számára nem akarok látható lenni munkán kívül, akkor mi van?!
De van egy másik kérdésem is, mégpedig az androidos messenger adathasználata miért olyan marha nagy? Hangulatjel, pár szövegváltás, és pár óra alatt 80MB (!!!). 1GB adatkorláttal ez igen vészes...
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
-
Shingen
addikt
風林火山
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy nincs-e valami lehetőség arra hogy 1 post alá több ezer kommentet nyomjak be válogatott szavakbol, szóval van egy txt file-ban nekem 10 000 szó, és azt kéne egyesével bekommentelni egy poszt alá. Nem spammolni akarok vagy valakit idegesíteni, ez egy verseny, hogy ki tud több szót benyomni a post alá, értékes nyereményeket lehet nyerni (tudom hogy ez hihetetlen, de már többször nyertem facebookon telefonokat meg egyéb szarságokat, szóval emiatt akarok ebben a versenyben is most részt venni)
-
törölt tag
válasz kaposznyak #16858 üzenetére
Ez esetben már passzolok, várj egy kicsit, talán tud itt neked segíteni valaki,hogy most még ilyenkor mit tehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kaposznyak #16856 üzenetére
Addig amég be nem jelent valaki akinek feltűnik a kamu név, vagy a facebook valahogy észre nem veszi, azt nem tudom,hogy hogyan szűrik a kamu profilt, a bejelentésen kívül mindenesetre a szabályzat szerint 1 profilod lehet, ha alább tekersz többen is írták, hogy ha 1 adott profilt szabályosan töröl az ember majd 1 újat hoz létre az elvileg szabályos..
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz #27441408 #16853 üzenetére
Szabályzat:
"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom)."Komolyan megkérlek rá, hogy ne kelljen többet szólnom, próbálj meg egy kicsit odafigyelni!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz erikke17 #16851 üzenetére
A google a találatokat priorizálja érdeklődés szerint, azokat a dolgokat amikre sokszor sokan keresnek rá előbb sorolja. A facebook ajánlása szerint minél teljesebb az oldal kitöltöttsége annál könnyebb lesz megtalálni és beazonosítani a felhasználóknak, mert a google a szöveges adatokat tudja kigyűjteni. Tehát, ha lesznek aktív keresések az oldaladra, és valaki rákattint a keresőből, az már segít ezen egy kicsit .
-
törölt tag
válasz kaposznyak #16852 üzenetére
OTT KÖVETTED EL A HIBÁT,HOGY TILOS KAMU NÉVVEL REGISZTRÁLNI!
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Készítettem egy profilt kamu névvel (egy horgász csoporthoz csatlakoztam) kb. 2 hete.
Most zaklat a Facebook, hogy igazoljam okmányokkal a kamu nevem.
Természetesen nem tudom és nem is akarom, csak érdekelne, hogyha pl. Kis István néven regelnék, akkor is kérne igazolást?
Ott követtem el a hibát, hogy szokatlan nevet találtam ki?
-
törölt tag
válasz krizmo_ #16847 üzenetére
- kapcsolatfelvétel másokkal zaklatás, hirdetés, promóció, társkeresés vagy egyéb nem megengedett magatartás céljából"
Az miért indok ha valaki ismerkedik?? Ennyi erővel rengeteg embert kitehetne a facebook, egy jópáran célzottan írogatnak idegenekre mert tetszik neki vagy csak ismerkedni szeretne stb,........ annó régen nekem is írt néha 1-2 idegen , hogy látta az érdeklődési körömet (pl a sakk-ot) , vagy csak szimpatikus vagyok , és gondolta rámír, hogy nem e ismerkedhetnénk, és még számtalan ilyen példát tudnék, én egyetlen 1szer csináltam amikor 1 fogorvosnőt láttam 1 rendelő honlapján, és ráleltem facén, illedelmesen írtam, hogy ha lehet szeretnék vele beszélgetni stb,,,, most ugye ezt nem mondod komolyan, hogy ez a rész okot ad a facénak arra,hogy valakit kitiltson? Főleg úgy hogy a legördülő menüben az adatvédelemnél ott van, hogy a zaklatókat a tiltás gombal kell leállítani .
a többi pont természetesen világos, de az ismerkedésért szerintem a fél facebook felhasználó bázist bannolhatnák....
Bár szerintem a figyelmeztetés nélküli törlést csak a legszigorúbb esetekben alkalmazzák.
Vangelis Nem lehet hogy zaklatott pár embert? Úgy értem, hogy megkérték, hogy ne irogasson privátot satöbbi és esetleg ez miatt lépett a facebook?? még mindig azt mondom szerintem tiltást tényleg csak súlyos indokolt esetben használják,anno olvastam, hogy előbb vannak enyhébb szankciók pl megvonhatják a felhasználótól a csetelést. Hogy megtehetik e nem tudom de anno ezt olvastam, ha valaki nem bír magával és indokolt akkor a csetet a facebook kilőheti.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Vangelis #16846 üzenetére
"Azokat a Facebook-fiókokat tiltjuk le, amelyek megsértik a Facebook használati feltételeit. Néhány példa:
- a Facebook használati feltételeinek nem megfelelő bejegyzések közzététele
- hamis név használata
- valakinek a személyazonosságával való visszaélés
- a Facebook közösségi alapelveit sértő, nem engedélyezett viselkedés folytatása
- kapcsolatfelvétel másokkal zaklatás, hirdetés, promóció, társkeresés vagy egyéb nem megengedett magatartás céljából"Ezek közül esetleg valamelyik jellemző lehet rá?
Szerk.:
Az is lehet, hogy csak valami tévedés történt. Sajnos, megtehetik, és meg is teszik, hogy figyelmeztetés nélkül letiltanak. Ha nagyon nincs más megoldás töltsétek ki az űrlapot, amik küldtem, hátha visszaengedik.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #16830 üzenetére
Közbe a face re install megoldotta a problémát.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Vangelis #16842 üzenetére
Üdv,
Van, hogy nem figyelmeztetnek, és ha súlyosan megszegte a szabályzatot nem is állítják vissza.
Érdemes itt próbálkozni:
"Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, arra kérünk, add meg a következő adatokat, hogy ki tudjuk vizsgálni." -
Vangelis
félisten
Üdv! Fórumtársak!
Olyan kérdésem volna, hogy após ma reggel nem tudott belépni FB-re.
Azt írja le van tiltva a fiók....
Mi a xar lehet? Semmi figyelmeztetés nélkül??
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Csináltam egy FB-s oldalt de valamiért nem jelenik meg google keresésekben. Semmi nincs korlátozva se ország se korhatár se semmi.
Mi lehet rosszul beállítva?
Az érdekes, hogy inkognitó lapon keresztül ha megnyitom linket simán bejön az oldal.
Az oldal: [link]
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Gedeon31
addikt
válasz enginev3.0 #16834 üzenetére
Köszönöm szépen sikerült
-
Gedeon31
addikt
Ennél a Facebook appnál hogy lehet ki kapcsolni a videókat automatikusan lejátssza? Köszönöm
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Mostanában több bejegyzésben is láttam, hogy az írást nagyméretű karakterekkel jeleníti meg a face .
Ma akartam írni valakinek egy szülinapi köszöntést, és az én írásomat is ló méretű karakterekkel jelenítette meg .
Hogy rohadna meg, inkább töröltem !
Betűméret választási lehetőséget nem találtam .
Van erre az idiótaságra valami megoldás ?
Üdv.
Astra
-
mikk2000
őstag
Reggeli meglepetés, hogy mintha kikerült volna az a lehetőség hogy le tudjam tiltani pár embernek a chat láthatóságomat. Na ezt most miért kellett?
-
WhiteWalker
nagyúr
Másnál a face a képeket hogy jeleníti még mobilon?
Nálam ahogy gorgetem a hírfolyamot a képekre razoomolva jeleníti még.
Ha raklikkelek akkor ki zoomol belőle, olyankor mutatja rendes méretben.
A hirdetések és egyéb oldalak képei rendben vannak. Csak a feltöltött kepeknel csinálja. -
dAnky
aktív tag
sziasztok!
SOS-ben lenne egy olyan kérdésem hogy vettünk tegnap páromnak egy iphone 7 plust. Minden tökéletes a telefonnal viszont van egy olyan problémám hogy mikor messengeren beszél valakivel és kihangosítja a telefont akkor recseg a hangszóró, csak messengernél csinálja vibernél nem illetve rendes hívásnál sem. Megoldottam annyival hogy letöröltem a messengert majd ujra fel és akkor megjavult. Ez volt tegnap, de ma ismét ezzel a problémával hívott fel hogy messenger kihangosított hívásnál recseg. Előtte az iphone 5s-e nem csinálta ezt és az én 6s pluszom se. Nem tudjátok mi lehet a gond? Mert sajnos elég sokat használja így mivel anyukájával így tud beszélni külföldön. 3 napos csere garancia van ugye rá a médiában vettük. Vagy esetleg hogyan orvosolhatnánk ezt a problémát? Ti is tapasztaltatok már ilyet?
Köszönöm előre is!!!
-
Shingen
addikt
Hali!
ha pl. névnapos köszöntéseknél egy listába bele tesznek arról kapok értésítést.
Meg lehet oldani, hogy ilyen gyűjtő köszöntéseket letiltanám?
csak amit az üzenőfalamra írnak az jelenjen meg!THX
風林火山
-
krizmo_
Topikgazda
válasz vadászcsiga #16823 üzenetére
Úgy látszik nagyon nem akarod megérteni, amit írok... Nem használnék személyes profillal oldalt, te nem értetted, hogy miért nem, és ezt próbáltam meg leírni, szemléltetni... Nyilván jelenleg nem aggódok az oldalam miatt, mivel rendestelészerűen használok mindent...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Freemailes címre nem lehet kérni helyreállító kódot, hogy új jelszót adjak meg?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
krizmo_
Topikgazda
válasz vadászcsiga #16819 üzenetére
Az a téma, hogy oldalként vagy személyes profilként működteti valaki az oldalát. Előbbi jó sok szempontból, amit le is írtam, utóbbi meg nem szabályszerű és nem is a legjobb erre a célra.
Mások nevében nem szólhatok, de én személy szerint, azért aggódom az oldalam miatt (oldal és nem személyes profil), mert évek munkája van benne, és nem szeretném újra felépíteni... Itt érem el a legtöbb embert... -
törölt tag
válasz vadászcsiga #16819 üzenetére
Nem aggódunk, egyszerűen nem értjük,hogy minek megszegni a szabályzatot, ami a regisztrációval el van fogadva.
-
Surda-
őstag
Valamiért a messenger leszinkronizálta a névjegyeimet és mindenki megjelenik a chat ablakban,aki benne van a telefonkönyvemben.
pedig nincs engedélyezve a névjegyek szinkronizálása a messengerrel.
Valami ötlet,hogy mégis hol tudom kikapcsolni azt,ami be sincs kapcsolva?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz vadászcsiga #16817 üzenetére
Másik oldalhoz tudok"kommentelni", személyes profilhoz meg minek?
Limitált az ismerősök száma, nem lehet átfogó statisztikákat megnézni, nem ajánlgatja az oldalad másoknak, ha személyes a profil... Egy oldalnál nem olyan fontos az, hogy személyes profilokra rámenjek, és ott irkáljak. Hiszen miért tennék ilyet? Nem ismerem az emberek, akik kedvelték az oldalam, nem akarom zaklatni őket.
Plusz, ugye bármikor törlésre kerülhet, ha oldalként használod a személyes profilod... ami nem igazán éri meg, legalábbis nekem nem érné meg újra felépíteni, azt amit már eddig elértem. -
krizmo_
Topikgazda
-
janos1988
addikt
Ha valakinél beállítom, hogy "Megjelenítés elsőként" akkor ő erről kap értesítést vagy valami ilyesmit?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
válasz krizmo_ #16811 üzenetére
Szerintem ez mindenkinek a saját rizikója stb,,,, mindenki maga tudja mi éri meg. Nekem biztos nem érné meg,hogy azon rizikózzak mikor veszik észre. (annó ezt nekem nyomatékosan elmondták, mikor új voltam a facén,hogyha valaki dupla profillal bukik le, még tájékoztatni sem köteles a facebook, csak törlik és kész, ha valakit elkapnak, azért szerintem ennél talán emberségesebbek és felajánlják a normális megoldást, xy lebukott szabályellenes, válasszon a profilok közül a többi repül))
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Quasi_modo #16810 üzenetére
Pedig mennyivel jobban járnának, ha a profiljuk alá csinálnának inkább oldalakat, és úgy még a törlés veszélye sem állna fent.
-
togvau
senior tag
nyilván nem adtam meg soha... különben nem kérdezném.
De közben utána kerestem. Mások megadják az email belépési adatokat, így a facebook látja a nekem küldött mailjeiket, és ha egyezik a FB regisztrációnál használt email címemmel, akkor már össze is köt.[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
Valaki el tudja mondani, hogy hogy látja a facebook az email fiókom kapcsolatait, ha az az email cím facebookhoz köze nincs szolgáltatónál van? (pl google-nél vagy a t-online-nál)
hitler, sztálin, micro usb
-
törölt tag
Veszélyben, aki fent van a Facebookon és Chrome-ot használ: jelszavakat és üzeneteket lop egy vírus
A felhasználói óvatlanság itt is tényező, tessék észnél lenni!
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
És ha ide próbálod meg behelyettesíteni a 2 profilt, akkor sem megy?: https://www.facebook.com/XXXXXXXXX?and=YYYYYYYYY
Szerk.:
Mondjuk ez csak a köztetek lévő tevékenységeket mutatja, de vissza tudod fejteni, hogy mióta vagytok ismerősök.
Ha rámész az illető adatlapjára, a borítókép jobb sarkában van egy legördülő menü, ott is rá tudsz menni erre, az ismeretségek megtekintésére kattintva.[ Szerkesztve ]
-
fu89
csendes tag
Sziasztok!
Egy régebbi hozzászólásban már leírták, hogy meg lehet nézni ki kivel mióta ismerős a következő képpen:
A két profil számot kell egy and szóval berakni a címsorba...
Példa...
http://www.facebook.com/profile.php?id=xxxxxxxxxxx&and=yyyyyy&Nekem sajnos nem működik, vagy valamit rosszul csinálok?
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség olyanra, hogy nem látnak a facebookon, de én látom és tudom használni a csoportjaimat?
Gondolom fiók felfüggesztésénél ez nem lehetséges. esetleg más mód nincs rá?Köszi
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Kube
senior tag
válasz krizmo_ #16800 üzenetére
Köszönöm, bár csak saccolni tudok egy neten talált adatnak köszönhetően, a többi profilon meg fals kép van. Az lenne jó, ha a feleslegesen regisztrált profilokat lehetne töröltetni legalább, engem nem zavar, ha az igazi fent van neki, de a többi ne legyen már ott.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest