Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz Gedeon31 #17099 üzenetére
Ha valaki letilt téged, akkor te mint letiltott személy nem kezdeményezhetsz ismerősi jelölést amíg ő fel nem oldja a tiltást. Gyakorlatilag ilyenkor a tiltó fél elérhetetlenné válik a tiltott számára...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Szeretnék egyszerre több embernek üzenetet küldeni. Lehet ezt úgy, hogy ne "csoportként" küldjem el, de ne kelljen mindenkinek külön bemásolni? Illetve a neveket nem lehetne egyszerűen kipipálgatni, ahelyett, hogy mindenkit elkezdenék beírni?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
krizmo_
Topikgazda
-
Shingen
addikt
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtársnak!
風林火山
-
törölt tag
Kedves gesztus a köszöntő facebook-tól.
Semmit nem tudsz se üzenni se semmit? Hol oldottad ki az emberkét messengeren vagy a webes oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gedeon31
addikt
Valakit le tiltottam majd szerettem volna neki később üzenetet írni ,de nem lehet mert fel oldás után nem engedi és már az is el tűnt egy idő után ismerősnek jelölhetem. Ez miért van vajon?
-
törölt tag
Mióta megjelent és mutatja a csevegő részen a "Nearby" ismerősöket, ott van a görgető csík alatt valami, amire nem lehet rájönni mi és nem is lehet rákattintani. Megpróbáltam és csak az "i" mint információs signora lehet rámenni. Kinek mi a tapasztalata? Van aki egyáltalán észrevette eddig?
-
krizmo_
Topikgazda
Elkezdődtek a karácsonyi jókívánságok, de ez egy szakmai topik, próbáljátok meg off topikokban intézni ezt.
[ Szerkesztve ]
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Miért csak Messengerbe lehet bárkinek az üzenetküldés funkciót letiltani, annak is aki nem az ismerősöm, asztali verzióba, meg hibaüzenetet dob fel. Ott csak ismerősöknél lehet ezt megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
A lényeg lényegében lényegtelen
-
dellfanboy
őstag
tagja vagyok fb-n tobb csoportnak (hivatkozasnak) telon a hirfolyamomba mindig omlesztve vannak a hirek.
laptopon be tudok lepni csak az egyik csoportba es vegigbongeszni mi tortent ott az elmult 1 napban.
telon meg nem jottem ra hogy kell. van erre tippetek?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Arcképgyáros
-
maestro87
őstag
Ilyen linket lehet valahogy készíteni facebook-on?
-
bigdady
nagyúr
válasz -secret- #17073 üzenetére
Persze be van. Jön is értesítés az iphonomra de csak jelvénnyel jelez hang nélkül és zárolt képernyőn sem jelzi. És értesítési központba sem értesít. Neked oda berakja? Illetve hang is van meg zárolt képernyős értesítés stb is? (Iosben minden on-ra van állitva!)
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz kenny123 #17070 üzenetére
Üdv,
Ezek a keresési lehetőségek vannak
Az oldal kedvelőit akkor tudod megnézni, ha tied az oldal, bár ott sem mindenkit mutat, csak azokat, akiknek nyilvánosra van beállítva, hogy miket kedveltek.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valahogy elő lehet meg hozni a részletes keresés funkciót? Keresek valakit, akivel nincs közös ismerősöm.
Illetve, esetleg valahol egy oldalon meg lehet nézni, hogy kik az adott oldal kedvelői?Köszi,
Mátéyo
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Hogy állíthatom be, hogy az ismerőseim ne láthassák automatikusan a saját hírfolyamukban, ha én egy adott oldalon bejegyzést teszek közzé vagy válaszolok ottani bejegyzésre?
Mondok egy példát: van mondjuk egy vállalkozásnak FB oldala, és én oda beírok nekik egy kérdést vagy egy kritikát vagy akármit. Ezt én olyan szinten nyilvánosnak szánom, hogy az adott vállalkozás oldalát megnéző emberek láthassák, de azt nem akarom, hogy minden ismerősöm egyből megtudja, hogy én hová és mit írogatok.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz RAiN91 #17064 üzenetére
Ha nyilvános csoportba írsz, akkor azt mindenki láthatja, még az az ismerősöd is, aki nem tagja a csoportnak, mert előfordulhat, hogy bedobja a hírfolyamába.
#17059 RAiN91
Ez attól függ, hogy a posztnak milyen a láthatósági beállítása, amihez hozzászóltatok.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz zsolti72837 #17060 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Hogy eddig milyen bejegyzéshez szóltam hozzá, és mit kedveltem valahol meg tudom nézni, mint instán?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
RAiN91
őstag
Ha hozzászólok egy ismerősöm hozzászólásához, azt az én ismerőseim látják, vagy csak a másik ismerősei? (akik nem ismerik azt akinek a hozzászólásához hozzászóltam). Kicsit bonyolult, de talán követhező.
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #17054 üzenetére
Há' azon van is mit. A Facebook app sem jobb, de ezt már többször legyaláztam.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
A messenger-be nem tudom megváltoztatni a képem!? 😡
Töröltem és újra leszedtem meg is változott de amikor/ahol írok valakinek ott még mindig a régi van 😡
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez a FB egyre sz@rabb és sza@rabb. Normális funkciók eltűnnek, helyettük hülyébbnél hülyébb funkciók kerülnek be. Kinek jó ez?
valami
-
bigdady
nagyúr
Hali
Iphonon ios10-en nem megy csak a jelvény értesítés mindent kipróbáltam
Valahogy vissza lehet állitani a netes összes beállitast gyárira? Mert lehet ott van valami elvseszve. -
Robokutya
senior tag
válasz RAiN91 #17037 üzenetére
Ha csoportba írsz a bejegyzésednél a kis lenyíló nyilacska alatt van egy bejegyzést figyelő alkalmazás ha azt beaktiválod hogy bejegyzésekről kérsz értesítést akkor minden beírásról kapsz egy figyelmeztetőt azt viszont tényleg nem vágom hogy hogy a búsba működik az egyéni cset figyelmeztetés.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Adok-veszek csoportban hirdetek, és van, hogy valaki a hirdetéshez oda írta, hogy "írtam privátot". Persze én nem kaptam semmit, és az engedélykéréseknél sincsen. Viszont rámentem a profiljára, rámentem, hogy üzenet, bejön a chat, és ott tényleg látom, hogy írt. Ezt többször is előfordult.
Ebből kiindulva nem is tudom egyáltalán, hogy ki írt, ha nem jelzi hozzászólásnál, hogy írt.
Ez néhány hete van, előtte az engedélykérésekhez rakta az ilyeneket. -
Predator2
addikt
Helló
1, Androidon, másnál is szórakozik fb? Nálam úgy van beállítva a idővonal, hogy a fontos eseményeket jeleníti meg, de ha megnyitok egy cikket, akkor visszalép rögtön az elejére, és így miután elolvastam ami érdekel nem tudok tovább böngészni. Csak ha megint visszagörgetek oda.
Lehet ezzel kezdeni valamit, mert baromira idegesítő?!
2, Illetve szeretném ha chat szempontjából teljesen láthatatlan lennék mások számára. Ki kapcsoltam, de amint belépek fb-ra látják, hogy fent vagyok.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
btz
addikt
A Facebook aplikáció összeomlik, ha egy postot keresek szöveg alapján. Először kidobja, hogy a találatokat nem sikerült betölteni majd, ha rákattintok hogy berek oldalak vagy csoportok, akkor leál az applkáció, egyedül a fényképeknél jön be a keresésre pár kép, de aztán ott is összeomlik
ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
Ezek nem normálisak..... vajon a cégnél elolvassák mit akarnak a felhasználók akikből élnek?!! most épp oldalt a játékaimat nem rendezhetem ahogy szeretném.....
-
Robokutya
senior tag
Skacok saját magam által kreált csoportot ki tudok tenni vaélahogy a kedvencek oldasó menüjébe.
Kezd kurvára elegem lenni ebből.
Adják már ki az oldal forráskódját rendes scriptíró bandának ha már a fejlesztőbandájuk ennyire szerencsétlen. -
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Viszlát, normális üzenőfal! – kinyírták a Facebook egyik leghasznosabb funkcióját
Hát, sajnos ez van... nekem is eltűntek...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok,
Mi a jo fenet csinalnak ezek a szerencsetlenek mar megint???
Volt egy listam ami ki volt rakva favouritesbe, kb. egy hete eltunt onnan, egyszeruen nem is talaltam meg sehol.
Nagy nehezen eszembe jutott hol lehet listat csinalni, letrehoztam egy masikat, most megint eltunt, de az egesz favourites szekcio.
Hogy a jo eletbe lehet fixen a bal oldali listaba kiszenvedni egy custom listat jelenleg?
Hihetetlen komolyan, hogy ezek esz nelkul elbasznak mindent, persze nulla tajekoztatas mellett... -
krizmo_
Topikgazda
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet Facebook-on megkeresni egy adott személyt?
Pontosabban arra gondolok, hogy hol vannak a részletesebb keresési beállítások mostanság? Mert Én most csak azt találom, hogy a személynek csak a nevére tudok keresni és nem lehet más részleteket megadni, mint pl. város, egyetem, stb.köszönöm
-
Enton
addikt
Mióta szedi a reklámozandó anyagokat a üzenetekben küldök infók alapján???
Egy pár hete kezdtem el észrevenni."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
veterán
válasz janos1988 #17016 üzenetére
Igen, előfordulhat, hogy megjelenik náluk a hírfolyamban vagy az oldalsávban, hogy lájkoltad azt a nyilvános posztot. Illetve ha ők is megtalálják azt a bejegyzést, akkor látni fogják a neved a kedvelők között.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
janos1988
addikt
Ha én egy olyan nyilvános képet/posztot lájkolok és kommentelek akit nem követek/nem ismerős azt látják az ismerőseim? Ők sem követik/se nem ismerősei annak a személynek/akárminek. Asszem érthető.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
8th
addikt
Azt hogyan tudom megoldani, hogy ez a nyomorék facebook ne kövessen mindenhová? A ne legyek fent nem opció. Délelőtt lamettát kerestem a karácsonyfára erre belépek facebookra és... [link]
Baromi idegesítő, hogy ez a trágya közösségi oldal is meg a google is folyamatosan adatokat gyűjt és tárol az emberről.
Amit FF-ban és adblock plus-ban be lehet állítani azt mindent beállítottam (követés tiltása, közösségi oldalak gombajainak tiltása), most hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!"
-
-
törölt tag
Megint változás van tegye fel a kezét aki érzékelte! Nekem nem tetszik, bár a csoportokat ahol tag vagyok betette a kedvencekhez ez jó.
Eltüntette végre azt a moments-es baromságot.... (a lehetőségekhez rakta)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Orionk #17004 üzenetére
Maximum a profilodon belül a beállításokban, de nem hinném, hogy létezik erre fix megoldás. A Facebook, közben változtatásokat végez különböző területeken, ha eddig nem úgy volt akkor ezentúl úgy fogod látni. Amúgy az outlook - nem a levelező kliensre értem -, böngészőtől eltérően más. Van aki megalapozatlannak tartja az állításomat, de akkor hosszabb megfigyelés után tegyen jelentést. Apropó a nyelvi beállítás is befolyásolja a külcsínt és nem csak abban, hogy kínai vagy cirill betűkkel olvashatjuk a tartalmakat, hanem például megváltoznak az ikonok. Szóval kalandra fel.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
S.O.S.
Nálatok is megváltozott a Facebook bal oldali sávja, amikor számítógépen böngészővel beléptek?Összevont sok csoportomat, pontosabban csak 4 látszódik és külön kattintani kell, ha a többit is látni szeretném.
Illetve eltűnt a Közeli ismerősök helyem, ahol a közeli haverjaim voltak és láttam tőlük mindent. Illetve egy másik csoportom is eltűnt, ahol a távoli ismerősök voltak, stb.Ezeket vissza lehet hozni valahogy?
köszönöm
-
törölt tag
válasz #27441408 #17000 üzenetére
Na utolsó off - annyira nem is off, de mindegy -, és ezzel lezártam. A témaösszefoglaló vagány és hasznos és kopp a fejére annak aki szánt szándékkal nem használja akár mennyire szembetűnő, de elég rosszul állunk ha a közösségi oldal, támogató és segítő összefoglalójának "ollózott" verzióját betűzhetjük itt is. Ez azt ábrázolja, hogy sokan nem tudják, hogy például ami itt van a témaösszefoglalóban az megtalálható a Facebook oldalán is, szóval igazából újat nem lehet mondani. Ezután az már fejet falba döngölős, mikor még itt sem olvassák el.
Ne legyen félreértés krizmo_ ez nem neked szól.
Apropó. I need coockies. Space coockies.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz #27441408 #17000 üzenetére
Ezt sem gondoltad végig. Rengeteg olyan topik van aminek az összefoglalója annyira hosszú (teljesen indokoltan), hogy kifejezetten kényelmetlen lenne a legörgetése. Nem véletlenül van összecsukva. Általában kezdő felhasználó ha betéved egy új topikba akkor azt kell elsőnek elolvasnia. Tehát jó esetben 1 alkalommal vagy utána nagyon ritkán kell visszanézni rá. Teljesen értelmetlen és felesleges az amit mondtál.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Politika
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest