Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
Sziasztok hova lett a idővonalról a névjegy eltűnt és vissza se lehet állítani ez valami új fajta hülyeség??
-
ToBeY
nagyúr
Van egy játék amivel régebben játszottam FB-on,de egy jó ideje már nem.Viszont állandóan küld email értesítőt,hogy játsszak.Hogyan lehetne törölni a játékot?
-
Robokutya
senior tag
Srácok a Játék Hírek menüt hogy tudom értelmesen használni mert kb csak két emberkének a játékhírei esnek be a többi ismerősömé meg szanaszét vannak?

-
Orionk
senior tag
Egy sportklubnak kezelem a Facebook oldalát.
Mitől lehet az, hogy ha feltöltök egy képet, akkor előfordul, hogy csak pl. 200 ember nézi meg, de néha meg b. 600 ?
Mindkét képet 2-2 további ember osztja meg.köszönöm
-
válasz
krizmo_
üzenetére
"Ha tényleg törölted a fiókot, akkor az törlődött is, és ennyi idő után már nem jelenhet meg."
Nem értem, h mi nem érthető abból, amit leírtam?

Töröltük a FB-fiókot, hiszen ha csak felfüggesztettük volna, akkor be tudtunk volna lépni, de nem tudtunk.
Kovács István rokonomnak megszűnt a FB-fiókja. De a kovacsistvan@gmail.com e-mail címet, amivel regisztrált anno a FB-ra, használja azóta is. Na erre az kovacsistvan@gmail.com e-mail címre egy ideje jönnek FB értesítések, amikben Szabó Sándor-nak szólítják Kovács István rokonomat. Tehát valaki regisztrált FB-ra Szabó Sándor néven a kovacsistvan@gmail.com címről. Ezt pedig csak valószínűleg úgy tehette meg, ha valamilyen úton-módon be tudott lépni a kovacsistvan@gmail.com címre, hiszen regisztrációkor valószínűleg kellett visszaigazolást csinálni.
Szóval ez a történet

-
válasz
Robokutya
üzenetére
Ha felfüggeszted a fiókodat, akkor tudod visszaállítani, ha töröld akkor nem.
Miután kéred a fiókod törlését várnak néhány napot, hátha meggondolod magad, de ha nem lépsz be és nem állítod le a folyamatban lévő törlés kérését, akkor nyomtalanul eltűnik.(#14479) tylerddd
Ha tényleg törölted a fiókot, akkor az törlődött is, és ennyi idő után már nem jelenhet meg. -
válasz
Robokutya
üzenetére
Elméletileg lehet kezdeményezni a fiók törlését ezen a linken.
Ez egy teljesen új FB fiók, más néven hozta valaki létre, de a rokon e-mail címét felhasználva. Persze kérdés, h miként tudta a regisztrációkor visszaigazolni az e-mail címét?! Ezért gondolom, h valaki hozzáférhetett a gmail fiókhoz.
-
Robokutya
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Ezt mondtuk a facebookról senki se tudja törölni magát ismerősödnek most csak azt teheti hogy blokkolja a facebook címeket a levelezésében.
Ha "törölsz" egy facebok fiókot azt csak jegelni tudod igazából mindig aktív marad Célszerű törlés előtt minden személyes adatot bankkártyát címet nevet mailcímet átírni vagy törölni és akkor tényleg nem látod viszont a régi fiókodat de csak talán.Elvileg vissza lehet állítattni valahogy a hozzáférést és ezeket amit írtam megcsinálod rajta és akkor nem jönnek levelek.Viszont nem tudom létezik e a facen elévülési idő és akkor tényleg törlik a fake és elhagyott fiókokat. -
Rokonom már kb. 1 éve töröltette velem magát FB-ról, viszont arra a mail címre, amivel anno regisztrált folyamatosan jönnek értesítő mailek FB-ról (keresd meg az ismerőseid, kit ismerhetsz stb.), ami egy tök ismeretlen névhez tartozik. Ezt én megkerestem a saját fiókomból és egyetlen ismerőse sincs az illetőnek.
Ez mi a franc lehet? Valaki lenyúlta a gmail-es e-mail fiók jelszavát és létrehozott egy accountot a FB-on?
-
törölt tag
válasz
bigdady
üzenetére
igen, maradt az a megoldás, hogy egyesével kilövöm a követéseket... sose értettem egyébként, hogy mi alapján válogatta ki, hogy kiknek lássam az aktivitását. arányait tekintve sokkal több olyan ember tevékenysége jelent meg a falamon, akik egyáltalán nem vagy ennyire nem érdekelnek.
-
MadGame
senior tag
krizmo_: Remélem, igazad van. Köszi!

-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Azt mondja meg valaki, hogy:
Írok valakinek 6 üzenetet, olvassa az illető, az első háromig eljut, aztán az utolsókat már nem olvasta el. Ez messenger.com-on is látszik: első háromnál ott a kis feje, utolsó háromnál már csak kézbesítve jelzés. Aztán másnapra már az előzőleg olvasott 3-ra is azt jelzi, hogy nem olvasta el. Na, most ezt hogy csinálta?Akárhogy próbálkoztam, nem tudtam visszamenőleg olvasatlannak jelölni üzeneteket. Ezt így hogy?!
Meg mi értelme?! Ha nem is fog válaszolni, valószínűleg…Közi!
-
Robokutya
senior tag
Srácok tudtok valami olyan oldalt ami a játékkéréseket gyűjti össze és lájkolja?
Valami hasonló oldalra gondolok: gameskip.com vagy ha más nincs ez pontosan hogy működik tudja e valaki? -
törölt tag
válasz
Con Troll
üzenetére
szia
érdeklődnék, hogy találtál bármilyen megoldást a dologra?
lassan én is agyf*szt kapok, hogy az egész falam nem áll másból mint olyan emberek "lájkjaiból", akik marhára nem érdekelnek és kifolyik a monitoron a sok cuki csecsemő, meg épp aktuális eljegyzés. mindez megspékelva pár idézettel, amin kötelező jelleggel ott virít egy "minyon".
-
MaciG
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Amit írtál nem teljesen értem. Barátnőm jelölget meg mindenféle "csöpögős" dolgokon, ha megkérem ne akkor durci, így egyszerűbbnek látnám az beállítani ,hogy bár embert (őt és bár nagyon jó barátját) berakni egy csoportba , és akkor ők ezeket látják, de a többiek meg nem. És akkor ő is meg én is nyugodtan alszunk.

-
MaciG
addikt
Azt be lehet-e valahogy állítani, hogy egy postot (ami megjelenik az üzenőfalamon, mert pl. megjelöltek rajta) azt csak bizonyos személyek (csoportok) láthassák?
-
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
és tényleg

-
Jamby18
senior tag
Sziasztok
Egy gyors segítség kellene nekem, kitettem egy lépet, aztán írták, hogy szerkesszem vagy csináljak már vele valamit, mert a szárítón ott egy bugyi
(tegnapi szilveszteri kép)
Ha letörlöm a képet vagy tennék rá egy hatást telefonon, hogy ne látszódjon. De, hogy tudom azt megcsinálni hogy a képet törlés nélkül átszerkesztem? Elrejtem az idővonalról, törlöm a képet, majd felteszem már jól, és engedélyezem az idővonalon és megmarad minden, lájk, hozzászólás?
Hogy kéne megoldanom, lehetőségeknél semmi képszerkesztés nincs. Lényeg az lenne, hogy szeretném megmaradjon minden hozzászólás.
KösziMondjuk most nézem, hogy van olyan ha hozzá akarok szólni, hogy kép feltöltése. Mi lenne ha feltölteném a jót a mostani mellé, az eredetit meg törlöm? Még mielőtt megpróbálom inkább megkérdezem.
-
Melack
veterán
Sziasztok! Arra van lehetőség, ha feltöltök egy képet, akkor azt ne lehessen másnak megosztani? Albumos megoldást találtam, de simán a falra feltöltött képeknél nincs ilyen? Elvileg csak az ismerőseim láthatják, de én nem akarom, hogy ha vmelyikük megosztja, akkor az ő ismerősei is láthassák. Remélem érthető voltam. Köszönöm!
-
Shingen
addikt
Boldog Új Évet!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Hogyan tudom ismét kitenni egy régebbi profilképemet, hogy az legyen a jelenlegi? (anélkül, hogy feltölteném még 1x)
-
Sanyi19
őstag
Majd csinálok már tesztet, hogy pingelem az fb-t meg valami mást, hogy arról leszakadok-e vagy mi van. Olyan netnél ami szakadozik, jelzi is az fb, hogy megszakadt a kapcsolat, chat újracsatlakozása stb. Legalábbis eddig így volt....Meg újraküldés után jó, most viszont nem. Csak ha bezárom a lapot/ablakot és megnyitom egy másikon. Olyan mintha befagyna. És csak kimenő nincs befele jön a "friss" üzenet.
-
MadGame
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Nálam ezt csak akkor írta ki, ha szakadozott a net. Nálam az az idegesítő gépen is és mobilos messengeren is, hogy hol kiírja, hogy látta az üzenetet, hol nem. Azt se tudom már, hogy ki olvas, mit. Egy ismerősömnél két hét után azt jelezte, hogy el sem olvasta, pedig elolvasta még abban a percben, mikor írtam neki. Messengeren meg be sem tölti olykor az üziket… Szar az egész. Remélem, csinálnak vele valamit.
-
Gedeon31
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam Firefox alatt is csinálta.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség finomhangolni picit a "fő falat"?
Egy jó ideje csak azzal van tele, hogy X ismerősöm lájkolt valamit Y embernél, aki nekem tök ismeretlen, így kb. baromira nem érdekel, hogy éppen eljegyzés volt vele, vagy, hogy milyen a karácsonyfája. Mobilon még katasztrofálisabb a helyzet, rendszeres az olyan "hír", hogy X ismerősöm lájkolta Y ember megosztását, aki Z ember státuszát oszotta meg. WTF?? Ki kiváncsi erre? (Y és Z persze itt is totál ismeretlen személy).Na, szóval valahogy szeretném visszakapni a régi falat, ahol csak az ismerőseimmel kapcsolatos dolgokat (=amit ők posztolnak ki, nem pedig, hogy mit lájkoltak kinél) látom. Ez valahogy kivitelezhető?

-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Mostanában elég sokszor tapasztalom ezt (óránként 1-2) :

Nem küldi el az üzenetet akkor sem, ha újra küldöm. Ilyenkor az a megoldás, hogy bezárom a lapot megnyitok egy újat és megnyitom rajta újra a face-t.
Chrome-ot használok. Kb. 1 hete csinálja. Magát a programot már újratelepítettem. A következő a windows lesz. Netem nem szakad.
Avast-om van. +havonta lefuttatok egy Malwarebytes-t.Másnak is csinálja? Ötlet?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
-
Nkboy
senior tag
válasz
Remekelek28
üzenetére
De hányan hisznek benne.
Néha nem értem az embereket. -
Remekelek28
őstag
Mi a véleményetek a megosztós nyerős kamu oldalakról?
[link] Ha lehet jelentsétek.... Azok a helyesirási hibák
OLDALAT -
törölt tag
Jobb reggelt. Mi van a Fb-al? A böngésző nem tölti be az oldalt. Mást igen, ezt nem. Ki hogy van ezzel?

-
saelin
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősöm facebookja már másodjára jelezte, hogy másik böngészőböl léptek be a fiókjába és hogy ellenőrizze le, hogy ő volt-e az. Megnéztem a "gyanús" ip címet, de ugyan az, mint ami gépről használva is van a facebook. Nem tudom számít-e, de google chrome-ot használ. Ajánlottam neki egy jelszó cserét, mert több ötletem nem volt.
-
Dinter
addikt
Telefonon miért késnek az értesítések? Hívást se jelezte, csak háromnegyed órával később..
-
Ha létrehozok egy oldalt FB-on, pl. "Cicakedvelő motorosok" néven, akkor azt látni fogják valahol, h ki hozta létre?!
-
törölt tag
Sziasztok,
Lehet olyat beállítani, hogy kapjak értesítést, hogy ha egy bizonyos személy lájkol vagy hozzászól valamihez? Jelenleg csak azt látom, ha valamit megoszt. Nem lehet olyat, hogy pl. ezeken a "selejt lájkgyűjtős" oldalakon lájkolt dolgokat lássam én is, ha ő belájkolta?

Mennyi "lájk".

Ja, és boldog karit...

-

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Számomra a Facebook jó ideje nem fejlődik sehova. Olyan nagyobb újítás nem is nagyon volt az idővonal bevezetése óta, csak néhány apró dolgot változtatnak, de rendszerint olyan irányba, hogy csak az idővonalat/adatlapot elnézve kevésbé legyen informatív az emberekről, a fb-os aktivitásukról. Tehát egyre kevésbé kelt "élő" benyomást egy adatlap. Főleg annak, aki nem tölt órákat cseten fb-on nap mint nap, mert van egyéb dolga is, de időnként ránézne egy-egy ismerőse adatlapjára, ahonnan azonban nem igazán derül ki semmi lassan, amit régen automatikusan rátett az adatlapra, pl. hogy kivel kötött ismeretséget.
-
Ezt az "X éve vagy akárki ismerőse" csodálatosságot ki lehet-e kapcsolni valahol?!

-
Dinter
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Ennek a videónak hol találom az eredetijét?
-
YM
senior tag
Telefonos instagram meg tudja mondani, hogy melyik ismerősök használnak szintén instát. Meg lehet ugyaezt csinálni browser pluginnal?
-
Nem lehet azt valahol állítani, h a FB-ra feltöltött videók ne full hangerőn induljanak?!
-
Dinter
addikt
PC-n hogy lehet Emoji-t írni? Van valami jobb megoldás az másolgatásnál?

-
bigdady
nagyúr
Ho lehet kikapcsolni az ertesiteseket hogy ha egy ismerosom erdeklodik a kozelemben egy esemeny irant? Bp-en...
-
bigdady
nagyúr
Na már profilképhez videot is be lehet állitani. Szuper
Legalabbis iphoneon a legujabb fb app-al
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

OLDALAT