Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A dilemma
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Alfa, inkább omega az...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nagyon kezd a tököm tele lenni a magyar kontaktokkal fb-n..
jön valami fasz körlevél, és már ontják körbe. most épp ez az i like it the table kampány megy, és orrvérzésig nyomják. aztán ma megjelent valami rákos megemlékezés körlevél is, mert valaki ökör kitalálta. és 100 helyről nyomják..
kibaszott idegesítő. és csak és kizárólag a magyarok csinálják ezt. ahogy csak és kizárolag csak a magyarok nyomják a nyerj szifont, meg tévét, meg egyél féláron etc etc etc reklámokat. hihetetlen, komolyan....
egyetlen más országból származó ismerősöm soha egyetlen ilyet nem küldött vagy másolt be news feed-be soha a 4 év alatt..
egyszerűen nincsen kultúrája fb használatnak sem mo-n, miért nem marad az ilyen iwiw-en... vagy myvipezzen. mennek ignore listre, faszom.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ice!?
őstag
ha a fb mobilnál telefonszám beírásánál lelimitál a rendszer, akkor mikor próbálkozhatok újra, legközelebb? 1h?
2x v 3x rossz formátumban adtam meg a számomat. -
Integra
titán
válasz samfishR #305 üzenetére
most ez a legújabb
mindent tud. 8 évesen: Anya sok mindent tud. 12 évesen: Anya nem is
igazán tud mindent. 14 évesen: Anya nem is tud semmit. 16 évesen: Anya
nem is létezik. 18 évesen: Anya ódivatú. 22 évesen: Anya ért ehhez!35
évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg anyát. 55 évesen: Bárcsak
...ittlenne anya… 75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA.
Teddki ezt, ha Neked van a világ legjobb anyukája!vicc...
-
KisBundi
őstag
Nem tudja vki, hogy hogyan tudnám a phrases alkalmázást visszatenni a helyére, mert eltünt de sehogy nem tudom visszatenni?
-
ChuckyOsb
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz ChuckyOsb #296 üzenetére
default látod mindenkiét tudtommal.
ha valakiét meg nem, csak az adatlapján, az azért lehet, mert véletlen hide-oltad.
nézd meg a listában, hogy nem tetted e láthatatlanná.
a hozzászólásoknál jobb oldalt megjelenik egy x és ha arra klikkelsz akkor több opciót hoz fel. vagy a személyt tudod hide-olni, vagy magát az alkalmazást, vagy spam-ként jelenteni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gergő_
őstag
Ha likeoltam valamit véletlenül, mert valami mcdonalds-al kapcsolatos 'vírus' volt, azaz lájkolodott magától, mivel csak egy linkre kattintottam. szóval ezeket a like-okat hol lehet külön eltűntetni a like-listából? (Egyelőre beállítottam hogy csak én lássam a like-jaimat, de jó lenne valahogy rendberakni.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
Szóval úgy szoktam megnézni az összes kiírást amit ismerősök kiraknak, hogy a baloldalon rá kattintok az ismerősök opcióra és azon belül az állapot frissítésre. Ekkor látom mindenkiét, amúgy nem minden ismerősömét mutatja a fő oldalon, de nem ikszeltem ki senkit.
-
zsolesz010
senior tag
Adatalpod - adatok fül - Érdeklődési kör kategória jobb felső sarkában Szerkeszt - kijelölöd a mocskot (Szerk.: Vagy ha az Egyéb oldalak menüpont alatt van, akkor Oldal törlése) - jobb oldalon eltávolítás
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Gergő_
őstag
válasz zsolesz010 #316 üzenetére
köszönöm.
Az Egyéb oldalak menüpontban lehetett kitakarítani. -
Ice!?
őstag
ha van pénz a kártyámon, ingyenes továbbra is a face, vagy von le pénzt érte?
-
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Arra van lehetőség, hogy ha vki offline a chaten és lenttről is ki x-eltem, de beszéltem vele, vhogy megnézhessem a beszélgetéseket?
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Nem vagyok fenn a facebook-on, nem is voltam fenn.
Nem is akarok.
De.
Többször előfordult, hogy vki a mail címemre facebook meghívót küldött, hogy regisztráljak (nem fogok).
Azonban ezen levelek alján ott vannak olyan emberek, akik már fenn vannak, és akiket a leírás szerint ISMERHETEK.
És a furcsa: ezeket az embereket tényleg ismerem!
De hogyan jelölhet ki nekem a facebook olyanokat akiket tényleg ismerek, ha egyszer még sose voltam fenn és semmit se tud rólam?
Tipp?Köszönöm
-
PazsitZ
addikt
A legtöbb közösségi oldalon megvan ez a funkció, a kérdés csak annyi, hogy megengeded-e, hogy lekérje a címlistádat. A dolog opciónális, szóval az erőszakosság relatív. Én inkább abból a szemszögből nézném a kérdést, hogy a te ismerőseid úgy tűnik simán kiadják a saját mail acc. adataikat.
- http://pazsitz.hu -
-
R
senior tag
profilom lűtogatóit kijelzi már valami alkalmazás?
Facebookon van olyan szarság mint Myvipen, hogyha rá keresek valakire akkor neki megjelenik hogy megnéztem az adatlapját. Van ilyen baromság?:S[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
Hogy lehet üzenőfalon egy ismerősöm nevét kiírni, úgy, hogy más egyből rá tud kattintani, mint egy direkt link itt a pron pl.?
-
Integra
titán
-
HardSanyeee
őstag
-
Psychonaut
veterán
válasz HardSanyeee #333 üzenetére
...egy év alatt megduplázta a magyar látogatottságát, és utolérte a sokáig verhetetlennek tartott Iwiwet.
Vagyis a látogatottságban érte utol az iWiW-et, nem a felhasználók számában.
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
válasz Psychonaut #334 üzenetére
Akkor ezt benéztem, elnézést Ezért nem stimmeltek a dolgok.
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Psychonaut #330 üzenetére
Köszönöm.
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ha a face üzemeltetőinek/fejlesztőinek szeretnék írni vagy szeretnék velük felvenni a kapcsolatot, ezt hol tudom megtenni?
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
ChuckyOsb
aktív tag
Valakinek az adatlapján láttam, hasonló skint, mint a myspace adatlapokon is ami van. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak én magam lássam a skint a gépemen,(mert
ez már sikerült régen) hanem akkor is látható legyen, ha valaki nézi az adatlapomat? -
adam_
senior tag
Volt egy ismim, facebookról törölt, majd újra felvett, vagyis én ismerősnek jelöltem, a kezdőlapon már látom, hogy miket csinál, holott még úgy van beállítva, hogy nem az ismerősöm, ismerősnek jelöltem státusza van, akkor most mivan?!
-
Klemens
őstag
válasz bluespirit #342 üzenetére
Köszönöm, de időközben kiderült, hogy mégsem kell ilyenhez folyamodnom.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
MaciG
addikt
Valahogy be lehet azt állítani, hogy bizonyos ember üzeneteit, linkjeit ne lásd az üzenőfalon?
Illetve, h lehet olyan ember állapotához hozzászólni aki nem ismerősöd?
BANZAII
-
biatomi
csendes tag
Helló !!!!
mit lehet tenni akkor ha eltűnnek az ismerőseim?
tegnap megvolt az összes ma meg nincs egy sem (Farmville)
ha valaki tud segíteni akkor írjon!!!! Köszi !!!! -
veterán
"Kérlek, ellenőrizd az e-mail címed
Rendszerünk azt érzékelte, hogy a : ×××××@gamil.com e-mail cím már nem érvényes. A Facebook használatához legalább egy aktív e-mail cím szükséges. Kérlek, lentebb adj és erősíts meg egy kapcsolatfelvételre szolgáló címet:New Email: ..................................
Ha úgy gondolod, hogy valami hiba folytán kaptad ezt az üzenetet, kérlek erősítsd meg újra a jelenlegi e-mail címedet."
Ezt írja a fácsén a kezdőoldalam.
De nekem él a gmailes címem. Nem értem.
Rámegyek folyton arra, hogy hiba folytán kaptam
erre azt írja, hogy rendben
és aztán semmi
folyamatosan megjelenik ez az üzenetMijez?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- (AKCIÓ) ELADÓ LG 32GS95UE-B !!!
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest