Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet kiirtani a beszolas.hu alkalmazást? Egyszer rákattintottam valakinek az oldalán, erre azóta üzeneteket tesz ki az üzenőfalamra, mintha én írnám... Idegesítő... Találkoztatok már ezzel?
-
MaciG
addikt
Ha valaki facebookon megjelöl egy képen, és az a kép kikerül az adatlapomra a képek közé, akkor azt onnan ,hogy lehet kitörölni?
BANZAII
-
max8541
csendes tag
üdv
valaki tudja, ha facebookon igénylek magamnak egy egyedi urlt a profilomnak (pl. facebook.com/valami), és ha véglegesen törlöm a fiókomat, akkor újra lehet igényelni valakinek azt az urlt, amit én használtam, vagy azt már soha többet nem lehet hiába van törölve a profilom?
természetesen a 14 nap letelte után gondoltam, mert ha kezdeményezem a törlést, először csak deaktiválnak majd 2 hét mulva véglegesen eltakarítják a profilt
-
ChromeX
addikt
sziasztok délután óta iylen hibaüzim van: nemtom ezzel mit csinaljak ötlet?
Account temp unavailble
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van egy elég idegesítő facebook hiba nálam mostan pár napja: valami rejtélyes oknál fogva (a már pár napja teljes egészében letörölt) régi profilképem jelenik meg (és ezzel együtt az adatlapom is régi "fényében" tündököl, hiába módosítottam) mások számára (nekem a frisset jelzi ki), már többször is próbáltam frissíteni, letörölni, újrafeltölteni, még a fiók deaktiválását is próbáltam, de az sem sikerült.
Időnként mutatja az új profilképet (ill. deaktiválásnál nem jeleníti meg a profilom), illetve ezáltal az adatlapomat friss állapotában, de alapvetően ragaszkodik a régihez.De nem csak én járok hasonló cipőben, látom, hogy más hol van, hol nincs facebook-on, kb. 5 percenként váltakozva, feltételezem deaktivált, és ezt produkálja.
-
gabor85
őstag
Milyen érdekes: régi msn címemmel jelentkeztem be régen FB-ba, persze más jelszóval.
Azóta váltottam, és egy teljesen más mailcímet állítottam be, de ma kipróbáltam, a régivel ugyanúgy beenged... -
laszlo45
csendes tag
Mi a franc ez?
"Ez a tartalom jelenleg nem elérhető
A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni. "Ezt írja ki ha adatlapomra rákattintanak. Adatvédelemnél minden "mindenki"-re van rakva... mi a pics@ért írja ezt ki, én nem értem.
Frissen regelt fb adatlap... Múlthéten regeltem, de aztán töröltem is, megvárom míg letelik a 14 nap és újraregelek hátha akkor jó lesz mert nem tudom mit kezdjek már ezzel. Aztán ha akkor sem jó, akkor mehet a fenébe ezt a fészbúk.
Amúgy arra én is kíváncsi lennék, ha törlöm magam akkor felszabadul-e az egyedi profilurlom mert igényeltem én is és ha regisztráltok újra akkor újra igényelni akarom majd.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Létezik, hogy a FB-om magától vesz fel ismerősöket?
Két ismerősöm is elfogadta a felkérést (amit én nem küldtem!) hogy az ismerőseim legyenek 3 perc különbséggel. Hogy lehet ez?/\____/\
-
szabacsik
őstag
De ők már tagok voltak csak nem vettem fel őket. Az email listához is az engedélyem kellene nem? Ezért nem értem, hogy mi ez a nagy önállósodás
/\____/\
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz szabacsik #768 üzenetére
Az email cím lista úgy működik, hogy van egy doboz ahol a regisztrált email címedet jeleníti meg és alatta kéri a jelszót hozzá. Aki ezt megadja annak az email címei közt mindenkinek küld egy linket amivel a Te adatlapod érhető el.
A válaszod alapján úgy gondolom akkor ezt nem is használtad, szóval nem értem.
Kérdésem: nekem van egy FB oldalam és szeretném törölni, a rajongókat már eltávolítottam. A végleges oldal törlésre kattintottam és azt írja, hogy nincs engedélyem a törlésre. Más adminisztrátor nincs. Gondoltam ha ez nem megy akkor eltávolítom az adminisztrátort, már mint magamat. Jelszót kér, megadom, mentés de semmi változás. Hogyan tudom akkor az oldalt törölni?
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! lenne egy kérdésem!
az én üzenőfalamon nem jelenik meg az, ha egy ismerősöm kedveli valakinek a fényképét.
ellenben ha én kedvelem valakinek a képét az megjelenik az ismerőseim üzenőfalán
na most ezt én pont fordítva szeretném, szóval jó lenne, ha az én ismerőseim nem látnák, ha én kedvelem valakinek a képét, viszont én szeretném, hogy ha valamelyik ismerősöm képet kedvel, de az istennek sem találom, hogy hol lehet ezt belőni! ha valaki segítene megköszönném
-
B1T3
addikt
Én azt nem értem, miért szeszélyes ennyire a FaceBook. Hiába van értesítés, néha nem érhető el, gyakran kb. fél órával ezelőtti állapot jelenik meg, nem igazán frissülnek az adatok. Az üzenetek, illetve események megtekintése után is csupán egy frissítés, és ugyanúgy jelzi, pedig nem kéne.
-
adyh
tag
Sziasztok!
Hogy lehet törölni a fiókot?
Olyat találok csak, hogy felfüggesztés. Az pedig nem az. Ha újra belép a fiókba megint aktiválódik.
Szóval, teljesen törölni?"Az akaraterő megteremti az utat"
-
zsoltinnó
aktív tag
Sziasztok!Miért van az hogy bejelentkezek a facebookra és nem látnak a cheten?
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
HatakeKakasi
tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Az érdekelne, hogy mi lehet a gond, vagy pedig milyen beállítás hiányzik, ha... :
Ha rámegyek az adatlapomra az infókat hozza be rögtön, nekem is és másoknak is ha engem néznek meg.
Én azt szeretném, hogy mint másoknak, nekem is az üzenőfal jöjjön be rögtön.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...
-
rii
nagyúr
csáó
tud olyat a face, hogy azok ne is lássák az adatlapom, akik még az ismerőseimet se ismerik?
de mondjuk aki havernak az "ismerőse" a face-n, az láthatná
előre is köszi!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
napocska2
senior tag
Szia!
Szerintem csak annyit tudsz az adatvédelmi beállításoknál finomítani, hogy ha teljesen ismeretlen kattint az adatlapodra, akkor a nevedet és esetleg a profilképedet láthatja, de semmi más infó nem jelenik meg.
Minden esetre érdemes végigpróbálgatni, meg is mutatja, hogy az adott beállításokkal mint fedsz fel magadról az ismeretlenek előtt. -
Agostino
addikt
Üdv.
Fentebb már felmerült a kérdés, de engem is érdekelne. Miért nem látom mostanában, ha valaki "like"-ol valamit? Eddig megjelent az adatlapján, most már nem látom az utóbbi pár hónapban - azt hiszem, annyira nem figyelem.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
szia
köszi a tippet de sajnos nem nyert kismacskát. ez a megoldás nekem csak a hírfolyamra hat ki. ha megnézem egy ismerősöm wall-ját, ott nem látszódnak a "like"ok, pedig tudom, hogy "like"-olt valamit. szóval nem értem ezt. az is furcsa volt, amikor nekem tetszett valami, like és kommenteltem is, mégsem jelent meg a falamon
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
őstag
Remek ez a facebook.
Csak nehany, na'lam tapasztalhato' bug:
- Jon e-mail, hogy xy bejelolt ismerosnek, az oldalon nem latszik semmi. Random nehany / sok frissites utan latszik (ertsd: par perc, vagy par ora mulva..), akkor se minden esetbe engedi eloszor elfogadni a jelolest.
- Beallitottam lakhelyem egyik nap, masnap kiirta adatlapra es uzenofalamra, hogy beallitva, majd spontan eltunt.
- Atallitottam nyelvet angolra, azota random valtogat angol es magyar kozott
- Profil szerkesztes utan "profil megtekintese" gomb lenyomasaval visszakerulok a profilom egy korabbi verziojaba (nincsenek ott az uj beallitasaim) majd random visszaall.
- MSN cimem abszolut nem tudom beallitani.Igy hirtelen ennyi. En azt hittem, ez egy letisztult, atlathato, jol mukodo website (nem ugy mint iwiw es myvip) de csunyan csalodtam. Ilyen bugos sz@rt me'g nem la'ttam. (Olvastam, hogy bizonyos bugok csak nehany felhasznalonal fordulnak elo. Na de ennyi?)
Ja es persze tobb bongeszovel (FF 4, Chrome) probaltam.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
RedSign
tag
válasz proradeon #785 üzenetére
A kérdéseidre a választ az egész mögött megbúvó kiforrás alatt lévő technológia rejti...
http://www.redsign.hu
-
törölt tag
válasz proradeon #785 üzenetére
- Profil szerkesztes utan "profil megtekintese" gomb lenyomasaval visszakerulok a profilom egy korabbi verziojaba (nincsenek ott az uj beallitasaim) majd random visszaall.
Ezzel nem vagy egyedül, nekem is már egy hete hol ilyen, hol olyan a profilom (egy konkrét régebbi meg az aktuális állapot között ingadozik ide-oda), pedig már rég nincs fenn a régi képem elvileg, mégis azt mutogatja randomba. Na meg ezzel együtt azok az adataim is kint vannak, amiket azóta már elrejtettem. Volna, ha a fb nem b*szakodna. Szóval nagyon jól működik a dolog. Kb. ugyanaz, mint iwiw-en tán 1 éve a klubból való kilépés, az is hasonlóan ment. Wiw-en már lassan egy éve fent sem vagyok, mert bosszantottak az állandósult bugok, erre most fb-on is.
-
veterán
Figyelem!
Az üzenőfalon mostanában nagyon sokszor láthatod ezeket a linkeket:
tetszik.bl*g.hu
j*shitest.hu
megm*ndtam.comNE kattintsatok rá! Ugyanígy lesz a Ti üzenőfalatokon is egy ilyen link!
Köszönöm a figyelmet
Szerk.: Direkt csillagoztam ki a linkeket
[ Szerkesztve ]
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
bbchris
senior tag
Az "Are you Interessed" alkalmazásból hogyan tudom letörölni a már meglevő Match csajokat ? Mélységesen felháborított egy csaj hogy előszőr valami jó képpel bejelöl amit el is fogadtam és utána meg azt veszem észre hogy egy igencsak nagyobbacska képet tett fel és most ki akarom lőni ebből a listából .
-
chicken
senior tag
Hogyan tudom egy bizonyos személy elől - vagy akár bárki elől - blokkolni, hogy épp kivel lettem "barát"?
Magyarán hogy lehet letiltani az efféle status upate-eket.mens sana in campari soda
-
legiaap
félisten
Az adatlapon mi alapján válogatja ki azt az 5 db képet a facebook?
Be lehet valahogy állítani, hogy azt tegye oda ki és olyan sorrendben ahogy én akarom?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
B1T3
addikt
Az lehet véletlen, hogy az utóbbi időben bármikor kirakok a blogomon egy-egy bejegyzésemhez egy „like buttont”, pár másodperc elteltével már „egy embernek tetszik”?
-
B1T3
addikt
válasz Fecogame #794 üzenetére
Fogalmam sincs. A képeket nem jelenítem meg a like button alatt, mert az szerintem egy kis like-ot hozó bejegyzésnél inkább némileg eltántorító tényező. Próbáltam úgy, hogy utólag ugyanannál a bejegyzésnél kirakom képekkel, hogy kiderüljön, de ez esetben nem jelentek meg a képek.
-
vviktor1
aktív tag
Ne dudálj, küzdj !
-
Red_Bull
aktív tag
Tegnap átállítottam, hogy a nevemre mutató hosszú link helyett facebook.com/keresztnév.vezeteknév legyen a link ami az adatlapomra mutat, de most meg nem tudok rámenni az adatlapomra(kb, 10-ből 2x sikerül) mert ezt írja ki: "A link, amire kattintottál, valószínűleg régi vagy félregépelted. Néhány webcím érzékeny lehet a kis- és nagybetűkre"
Ez meg fog még szerintetek javulni, vagy regisztrálhatom be magam újra? -
CHIPman
nagyúr
A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
A fiókod pillanatnyilag nem elérhető az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.
Másnak is van?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, Thrustmaster TCA X-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háború Izraelben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjolv IR kam gar