Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Segítsetek, légyszi.
Ezzel van problémám: LINK
Megkért a barátnőm, hogy egy-két együttesnek küldjem el neki az összes yt-os klipjét. Küldtem neki kb. 25-30-at, aztán ez az üzenet fogadott. De ez is csak 1 mp-re jelent meg, csak PrSc-el tudtam kiszedni, hogy mi is van rá írva... A Gyik-re rá se tudok kattintani, olyan gyorsan eltűnik.
Mit tudok csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Kérdés: Az Fbanners.com oldal segítségével készítettem bannert természetesen. Jó is lett csak, lett egy mappa amiben benne vannak a kép darabok ez oké. Viszon a kép mappákon kívül is ott vannak. Ha ezeket törlöm, akkor eltűnik a banner?
És miért szerepelnek a kép darabok duplán?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
-Mike-
addikt
Egy ismerősnek bejelölt emberről hogy lehet levenni a jelölést, amíg ő nem igazolt vissza?
-
adyz.
aktív tag
üdv.
csak nekem van teljesen meghülyülve az oldal? több napos értesítésekkel bombáz, nem rak ki dolgokat a falamra, eltűnnek hozzászólások...
-
z0d1AK
nagyúr
Milyen módszert ajánlotok arra, hogy egy céges facebook oldalra automatikusan kerüljenek ki a hírek?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
szőröscica
addikt
Ki lehet kapcsolni az eseményekre meghívást. A tököm tele van, hogy egy csomó baromságra meghívnak, ma is tüntessünk az üzemanyagárak ellen, meg nem kérem nyomtatva az új alkotmányt, és még ki tudja mire hívtak meg.
-
samfishR
senior tag
válasz szőröscica #867 üzenetére
Click on Settings -> Privacy Settings
Under Block Lists, click on Edit Your Lists
Under Block Event Invites, add the names of your spammer friendsadyz.: ya, nekem is csinálta, általában estefelé mikor (szerintem) terheltebb az oldal. akkor volt hogy 20perceket is késett a comment/link stb.
-
roksztár
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a saját lapjáról törölhetett poszttal? Ugye ott a kis x amivel törölni lehet. Ismerősnek jelöltem valakit, amit visszaigazolt és ez automatikusan megjelent a lapomon. Szeretném törölni ezt kis bejegyzést. Törlöm is, eltűnik, majd később megint visszaíródik. De van, hogy csak frissítek egyet és máris újra ott a bejegyzés. Már tegnap óta. Idáig ilyen nem volt, miden hasonlót gond nélkül töröltem.
Szerintetek mért lehet ez most? És mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
(#865) adyz.: Nem csak nálad ilyen
(#867) joamilestoné: samfishR által említett módszerrel, és azokat zárd ki, akik leggyakrabban küldenek. Gondolom nem mind a 200 ismerősöd bombáz ilyenekkel
(#870) roksztár: Ideiglenes bug, el ellene tűnnie.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
titán
Ha elfogadok egy jatekfelkerest es nem tetszik, azt ki tudom szedni kesobb? Egyebkent ezek nem karos jelensegek?
-
sti10p
senior tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ha valakit eltávolítok az ismerőseim közül, akkor ő kapni fog erről valami üzenetet?
A másik ugyan így, ha egy ismerősömnek letíltom, hogy láthassa a többi ismerőseimet, arról kap üzenetet?XY
-
eaglesas
tag
A következőben szeretnék segítséget kérni:
Ha a Facebook-on valakinek kilistázom az ismerőseit, akkor feljön egy hosszú, akár ezres lista. Egy személyt keresek. Ha a listán felmegyek valakinek az adatlapjára, aki valahol a lista közepén vagy végén volt, és nem ő a keresett személy, akkor a visszanyíllal újból felhozom a listát.
Azonban az a baj, hogy a Facebook előlről kezdi az ismerősök listázását, ezért egyrész várni kell, másrészt újból meg kell keresni, hogy hol hagytam abba a lista átnézését.
Valamilyen olyan megoldás kellene, mint az iWiW-en van, hogy a lista oldalakra van felosztva, egy-egy oldalon csak kb. húsz személy található, és a visszanyíllal az éppen aktuális oldalra jutok vissza.
Abban kérném a segítséget, hogy valamilyen hasonló megoldás létezik-e, mert így az ezres listákat mindig előlről átnézni nagyon lassú.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz eaglesas #875 üzenetére
"Ha a Facebook-on valakinek kilistázom az ismerőseit, akkor feljön egy hosszú, akár ezres lista. Egy személyt keresek."
Meg egy nagy, üres keresőmező, ahova elkezdheted begépelni a nevének akár csak egy töredékét, és a fészbúk már ritkítja is a listát a találatoknak megfelelően."Ha a listán felmegyek valakinek az adatlapjára, aki valahol a lista közepén vagy végén volt, és nem ő a keresett személy, akkor a visszanyíllal újból felhozom a listát."
Ha valamiért nem tudsz a keresővel keresni, miért nem nyitod meg a böngészőben egy új fülön azt az adatlapot, amit épp meg akarsz nézni? Ha nem a keresett személy, egyszerűen bezárod az új fület, a régin meg ugyanúgy ott a lista, ugyanabban a pozícióban.[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
eaglesas
tag
válasz zsolesz010 #876 üzenetére
A keresett személy nevét nem ismerem, csak látásból ismerem a nőt. Éppen a nevét szeretném megtudni.
Az új füles megoldást megpróbálom. Csak az a baj vele, hogy időnként sok ugyanolyan nevű van.
-
No-kia
addikt
hello!
az új üzenetkezelő rendszert hoyg lehet aktiválni?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
MODERÁTOR
ezt a csodálatos új funkciót (kérdés) sikerült már valakinek letiltania?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
titán
Hogy tudok ugy hozzaszolni kephez, hogy a valaszomhoz en is csatolok kis kepet?
-
Sub_zero
csendes tag
A facebook kéri a mobilszámom, hogy megerősítő kódot küldjön. kb. 3 hete regeltem facebook-on. Biztonságos telszámot megadni ott? nem élnek vele vissza?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest