Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Egy lány ismerősöm keresett fel egy nagyon egyedi problémával. Sehol sem találok rá megoldást. Karácsonyra az volt az ajándéka pár emberkének, hogy regisztrál a facebookra, már kezdte is megkedvelni a dolgot, ám rájött, hogy az üzenőfaláról tünnek el a dolgok 4-5 nap után, és nincs Korábbi bejegyzések nevű gomb, amivel visszanézhetné. Ilyen beállítást nem találtam, sőt ő se bütykölt semmit rajta mióta fent van az oldalon, mégis tünnek el a bejegyzései magától. Hallottatok már erről valamit, vagy esetleg hogy lehetne megoldani hogy archiválja neki is mint MINDENKI másnak alapból? Nagyon bosszantja őt, szeretnék neki segíteni. Köszönöm előre is a nevében!...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
kerjani
aktív tag
Miért van az, hogy amióta ez az új profile van, hiába állítom be, hogy csak én lássam hogy miket like-olok, és hova kommentelek, mégsem menti el ezeket a beállításokat?
A siker 2 alapszabálya: 1. soha ne mondj el mindent, amit tudsz! ...
-
dnelb
veterán
Sziasztok.
Elég fura gondunk van. Van egy ismerősöm, felvagyunk egymásnak véve msnen is meg fb-n is. Neki össze van kötve msn fbvel, nekem nincs. Na most , amit én írok neki msnen azt megkapja, viszont amit ő ír nekem msnen, én fb-n(!) kapom meg, msnen nem. Pedig elérhetőnek írja msnen is,de mégse kapom meg csak fbn. Mi lehet ez? -
bAtt001
addikt
engem az érdekelne valaki tudja-e miért változik meg a facebook betűtípusa ha telepítek a windows-ba egy új típust. már többször előfordult és már valami otromba ultra félkövér stílusú az egész oldal
-
petike84
csendes tag
Egy cikk a magyar ADSL internet szereplők Facebook jelenlétéről.
http://adslvaltas.blog.hu/2011/01/06/adsl_a_facebookon -
Chris16
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában megjelenik a felirat, hogy xy elfogadta a felkérésemet, hogy ismerősöm legyen. A probléma az, hogy nem jelöltem be, de mégis az ismerősöm lesz...Gondolom valaki ajánlotta a profilomat...Nem találom sehol,de tudnátok segíteni, hogy hogy lehet letiltani, hogy senki se tudjon beajánlani engem ismerősnek?
Chris
-
AXisBOLD
addikt
miért nem megy rendesen Chrome alatt? 2-3x kell kattintanom mire reagál valamire is.
Aurea mediocritas
-
veterán
Új hülyeség:
Lenne nálam esélyed? írj egy számot levélbe, és kiírom az üzenőfalamra a számot és a választ. :$. !
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
veterán
Az hogy lehet, h ezt az oldalt lájkoltam 4 órával ezelőtt:
http://erotika.indavideo.hu/video/Cam4_-_sexymom24-_24_female_USA_-Dec20-2010Azonban 4 órával ezelőtt még a szgépem közelében sem voltam meg ilyen oldalt nem is lájkolnék.
Indavideon nem is vagyok fent egyáltalán; és ha az internet bugyraiban adult oldalakat sasolok, akkor sem láttam még ezt az oldalt. Meg ilyen erotikásasos indavideo oldalakat egyáltalán nem is tudtam, h van egyáltalán ilyen oldal.
Átnéztem az emailemet, de lájkolásról nem jön üzi, így nem tudom, pontosan hány órakor "lájkoltam".
Valaki belépett az adataimmal, és lájkolta? (De minek) Vagy mi a csuda ez?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
dupla..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Thunderzolee #513 üzenetére
FaceBook bug, rengeteget találok mostanában
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
veterán
-
veterán
höhhöhh.. megint felröppent..
http://pcworld.hu/marcius-15-en-nem-all-le-a-facebook-20110110.html
-
Integra
titán
mint az várható volt..
A demokrácia...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
JamesHolden
aktív tag
van faszbukon olyan alkalmazás ami megmondja ki nézte meg legtöbbször az adatlapomat?
-
bAtt001
addikt
válasz JamesHolden #522 üzenetére
olyan hogy ki nézte meg az adatlapodat nincs, szóval szerintem olyan sincs amit te kérdeztél, valahol olvastam hogy a facebook nem ad ki olyan adatokat hogy ki milyen adatlapot nézett meg és hogy azok az alkalmazások amik ezt ígérik mind vírusok.
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
Integra
titán
nincsen és nem is lesz.
mit érdekel, hogy ki nézi? nem véletlenül nincsen..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
Ha járnál velem küldj egy ♥-et üzenetben.
-
-
veterán
még szerencse hogy van határ
Egyik ismerősöm bejelölte magát 3X évesnek, közben csak 13 éves. Mindenki az adott napon "Boldog Szülinapot!", ő meg: Nem ma van a szülinapom, csak így engedett be a rendszer
-
veterán
Átváltott az adatlapom erre az új típusúra.
Eddig nem váltottam rá, most is csak kiikszeltem, de most vettem észre, h hiába, mert mindenképp átváltott rá.
Na mindegy
De nem tudja valaki megmondani, h az eddig általam feltöltött hivatkozások hová lettek?
Eddig volt egy menüpont fent, h hivatkozások, és ott volt minden amit feltöltögettem eddig linkek formájában.
Hol tudom ezután megnézni ezeket?
Az istennek se találom sehol.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
bAtt001
addikt
válasz Thunderzolee #531 üzenetére
akkor most van az amit egy ideje tudunk hogy ráerőlteti mindenkire az új profilt a facebook
a hivatkozásra pedig azthiszem nincs megoldás, én sem találta ilyen opciót pedig hasznos lenne nekem is :S -
veterán
De ugye nem szűnik meg?
Ezentúl majd nem tudom megnézni, miket linkeltem eddig?Hát ez ×××××..
Direkt azért linkelgettem mindenfélét, mert az egy jó tárhely volt, onnét vissza tudtam keresni amit már egyszer linkeltem.
Legalább előre szóltak volna, h figyu h×lyegyerek, mentsd el a linkjeidet, mert megszüntetjük a hivatkozások menüpontot.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
törölt tag
Üdv!
Ha törlök valakit az ismerősök közül, ő ezt mennyire veszi észre?
Felbukkan nála 100 ablak és kap 20 e-mailt, vagy nem történik semmi figyelmeztetés? -
MODERÁTOR
válasz Thunderzolee #533 üzenetére
Bal oldalt, ahol az alkalmazásaid fel vannak sorolva, van egy olyan, hogy hivatkozások, azon belül pedig az én hivatkozásaim
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
zoli03
őstag
Meg tudom nézni valahol, hogy mikor regisztráltam Facebookra?
-
MODERÁTOR
Csak egy alternatív megoldás: görgess le az üzenőfal legaljára Ez eltarthat egy darabig, ha aktív életet élsz fent Máshol még nem találtam, bár nem is kerestem ezt.
CséZé: klikk fent a függő kapcsolatokra, majd mutasd az összes felkérést, ott lesz.
A rejtett bejelölés az, amikor valakit nem igazoltál vissza, csak "függőben" hagytad.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
CséZé
őstag
hi!
bejelölt most valaki, aztán láttam h van olyan h 3 rejtett bejelölés. ez mi lenne?
hogy tudom megint megnézni? véletlen elkattintottam onnan.köszönöm, azóta már meg is lett.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mukibuci #536 üzenetére
Bocsi, de nincs ott.
Neked akkor még a régi felhasználói felületed van, ugye?
Nekem már átváltott az újra. Nem, nem én akartam, a nemre kattintottam, de mégis átváltott az újra. Bal oldalról eltűnt az alkalmazások opció.
Vagy csak én nem találom.
-
legenda
válasz Thunderzolee #541 üzenetére
nekem az új felületen is ott figyel!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Wááááááááááááá... megőrülök.
Segítsetek már egy print screen-el.
Valamit nem veszek észre úgy látszik.Jajj, most nézem, nem az alkalmazások opciót keresem, hanem a hivatkozások-at. Azok kerültek ebbe régen, amiket megosztottam linkeket, youtube videokat pl. Ezt nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
-
törölt tag
Sziasztok! Az hogyan lehetséges, hogy xy nem az ismerősöm, de mégis tudja,hogy néztem a falát? Ismerősei írják, hogy azt írta ki legutóbb, hogy én miért nézegetem őt és elrejtette az üzenőfalát
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz #11527168 #546 üzenetére
Vannak különböző alkalmazások amik megjelenítik, hogy ki nézte az adatlapod. Hogy ezek mennyire biztosak nem tudom. De pl. ki a top 10 követőd, erre kidob 10 ismerősről képet és ez valóban igaz, mert azokat dobja nekem ki akikkel állandóan beszélek falon és megjegyzést is fűzünk egymás linkjeihez.
De tudom, hogy az oldal hivatalosan sosem fogja megmondani!
-
veterán
-
ChuckyOsb
aktív tag
Thunderzoleenak válaszom:
Ezek a képesek igen. De találtam olyat is aminek a neve az volt, hogy ki nézi a profilomat?
Na most ezek közül nem írtam minden egyes tagnak, mert van akivel távolabbi viszonyom van, de volt akire rákérdeztem és valóban nézte, de nem tudom, hogy az eféle alkalmazások is mennyire 100%-osak.
Ezekre amúgy úgy találok rá, hogy látom valakinél a falon és kíváncsiságból kipróbálom, ezek után törlöm is, biztonsági okokból és amúgy is, nem szeretem tele offfolni ezzel a falat.
Zoli neked sikerült a hivatkozásokat megtalálni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest