Hirdetés
- Alfa, inkább omega az...
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Írtam egy üzenetet ("message", nem e-mail) valakinek aki nincs a barátaim között. Alap helyzetben ugyebár bárkinek lehet üzenetet írni. Azt szeretném kérdezni, hogy arról kapnék visszajelzést ha az illető a privacy beállításokban "Friends Only"-ra állította az üzenetek fogadását és ezért mondjuk nem kapja meg? Vagy ebben az esetben nem is jelenik meg a "Message" gomb? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
veterán
-
Lacazr93
senior tag
Na mostmár az ismerőseimet sem tudod bejelölni.. Ez mi?! 7napra ellettem tiltva..
-
vans?
őstag
Hogy a verbe lehet torolni magam iwiwrol? Bocs, hogy ide irok, nemtom, van-e iwiw topik, de nem tartom valoszinunek.
hábm bábm
-
M@trixfan
addikt
válasz Fecogame #905 üzenetére
Értem, köszönöm! A Facebook help része elég kétértelműen írt erről. Az "e-mail" és "Message" fogalmakat felváltva használja az odavágó részben. Azt írja jön egy automatikus "bounce back" e-mail ilyen esetben, de nem tiszta, hogy sima üzenetnél is lenne valamilyen visszajelzés. Egyébként rendesen megjelenik nálam az üzenet küldöttként.
Rögtön nem akartam bejelölést, viszont fontos lenne, hogy megkapja az üzenetet. Most lehet ráfáztam erre
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
törölt tag
válasz Lacazr93 #906 üzenetére
Túl sok ismerőst jelöltél be rövid időn belül, és az x százalékuk nem igazolt vissza y órán belül (pontosan nem tudom milyen idő-intervallum van megszabva). Ilyenkor amikor belépsz a fiókodba felajánlja, hogy vondd vissza a jelöléseket. Ha nem teszed meg, jön a ban 2-3-4-7 napra, majd véglegesen, szóval figyelj.
-
barnam_
nagyúr
Ezeket a hülye kérdéseket hogy tudnám elrejteni az üzenőfalról?
Rohadtul nem vagyok kíváncsi rá hogy ki mire mit válaszol... -
xdx@
aktív tag
Nos, tegnap regisztráltam arckönyvre , és az lenne a kérdésem( a topicban rákerestem nem találtam), hogy "likeolni" biztonsági ellenőrzés nélkül csak úgy lehet, hogyha beírom a megerősítő kódot amit SMS-ben küldtek a telefonomra.
A fiók már meg van erősítve, legalábbis amit e-mailben kaptam azon megerősítettem. -
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni akkor ha bekapok egy facebook vírust? (olyan amelyiknél minden ismerősömnél megjelenik egy hivatkozás tőlem.) Ezt hogy lehet kiirtani? Vagy adatlaptörlés? Köszi a választ.
-
legiaap
félisten
Hallottam valahol, hogy majd lesz olyan lehetőség, hogy lehet majd videóhívást csinálni. Erről van valami infó?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dJ Peer
aktív tag
A kérdéseket nem lehetne eltüntetni, az adatlapomról, vagy legalább elrejteni?
Én nem akarom, hogy mindenki lássa, hogy mire válaszoltam stb... -
z0d1AK
nagyúr
Adott egy kb 900 user által like-olt oldal. Hogyan lehetne ezt valami módon átnevezni?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Psychonaut #934 üzenetére
És itt jön a következő csavar, ami miatt is beírtam a kérdésem...
"Változtasd meg az oldalad nevét
This editing option is only available if fewer than 100 people like your page."| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
veterán
Mekkora sz*r lett az FB... A chat rosszabb lett, mint volt, az üzenetkezelés szintén. Átláthatatlan számomra...
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
titán
válasz Psychonaut #938 üzenetére
Nekem se. Minden mukodik es atlathato.
-
veterán
Addig örülj. Nagyon rossz, mert a chat-et és az eddigi "üzeneteket" összefésüli. Tehát amit levélben írnál, azt a chat-ben is megjeleníti, meg fordítva is. Nagyon átláthatatlan lett így...
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- (AKCIÓ) ELADÓ LG 32GS95UE-B !!!
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest