- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k #9871 üzenetére
Amíg válasz jön, addig beírom a többi kérdésem is, mert a táblával nem jutok előrébb.
Igen, használtam a súgót, de úgy tűnik bénán keresek, mert nem találtam megoldást.1. Hogyan tudok egy cellát rögzíteni képletben?
Pl.
A képlet =A1+B1. Ugye ha ezt cella sarkánál fogva lehúzom, akkor =A2+B2 lesz.
Mit kell ahhoz tennem, hogy mondjuk a B1 cellát mindig megtartsa, magyarán =A*+B1 maradjon a képlet bármeddig folytatom.2. Hogyan tudom függővé tenni egy cella értéké egy másiktól és előbbivel műveletet végezni, ha legördülős, választós a cella?
Pl.
A1 cella lehet: a,b,c. "a"-hoz "1" tartozik, "b"-hez "2" és "c"-hez "3". A számértékeknek C1 cellában kell megjelenniük.
Ha kiválasztom "a"-t és B1 cellába beírom, hogy 10, akkor C1 cellában 20-at kellene kapnom.3. Az előző hsz-ben lévő problémához konkrétan kapcsolódóan: hogyan tudom megoldani, hogy J3 értéke "-" legyen, ha B3 üres, és J3 értéke "+" legyen, ha B3-ban bármi szerepel? Ugyanezen esetben elérhető-e, hogy J3 cellát az értékének megfelelően kitöltse a vagy b színre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest