Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz m.zmrzlina #8560 üzenetére
Hali!
Először is amit kérdezel, az nem tudálékosság vagy okoskodás, nagyon helyes, hogy ezt megkérdezted, ha nem vagy tisztában ezzel a dologgal.
A legnagyobb tudásbázis természetesen a Microsoft MSDN Library-ban található, számos területen, egyetlen "gond", hogy angol, amit ha jól sejtem, nem űzöl alapszinten sem.
A sors fintora, hogy az OpenOffice tudásbázisában találtam magyarul leírást, és ahelyett hogy leírnám, hogy mi jó vagy nem jó a kérdésedben, inkább azt javaslom, hogy olvasd el, szerintem ezután már érthető/egyértelmű lesz a dolog.
Zomb€€
1. Ezt a "monológot" olvasd el.
(Mellesleg -tudtommal- nincs lehetőség az AutoDate formázás működésének beállítására)2. Ez érdekes kérdés, bevallom elsőre azt mondanám, hogy nem kivitelezhető, de ezt nem teszem, előbb utánanézek.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PayPal
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest