- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m.zmrzlina #8560 üzenetére
Hali!
Először is amit kérdezel, az nem tudálékosság vagy okoskodás, nagyon helyes, hogy ezt megkérdezted, ha nem vagy tisztában ezzel a dologgal.
A legnagyobb tudásbázis természetesen a Microsoft MSDN Library-ban található, számos területen, egyetlen "gond", hogy angol, amit ha jól sejtem, nem űzöl alapszinten sem.
A sors fintora, hogy az OpenOffice tudásbázisában találtam magyarul leírást, és ahelyett hogy leírnám, hogy mi jó vagy nem jó a kérdésedben, inkább azt javaslom, hogy olvasd el, szerintem ezután már érthető/egyértelmű lesz a dolog.
Zomb€€
1. Ezt a "monológot" olvasd el.
(Mellesleg -tudtommal- nincs lehetőség az AutoDate formázás működésének beállítására)2. Ez érdekes kérdés, bevallom elsőre azt mondanám, hogy nem kivitelezhető, de ezt nem teszem, előbb utánanézek.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest