Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
The second form, On Error Resume Next , is the most commonly used and misused form. It instructs to VBA to essentially ignore the error and resume execution on the next line of code. It is very important to remember that On Error Resume Next does not in any way "fix" the error. It simply instructs VBA to continue as if no error occured. However, the error may have side effects, such as uninitialized variables or objects set to Nothing. It is the responsibility of your code to test for an error condition and take appropriate action.
Ebből a bekezdésből gondoltam, hogy gond lehet abból ha a kód többi részében előfordul egy hiba amire nem készítettem fel a programot. Számomra ez arról szól, hogy az On Error Resume Next önmagában nem old meg semmilyen hibát csak ettől a kód "nem vesz tudomást" a hibáról. Aztán ha én magam intézkedtem a hibakezelésről - mint te a válaszodban adott kóddal - akkor minden ok, ha meg nem akkor....kisnyúl.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hú, először is köszi a gyors választ

Ami viszont gond lehet, hogy én általában 1-1 lekérdezés eredményét copy-paste-elem excelbe, ahol az adatbázisban szereplő pontok, vesszők meghatározottak. Erre is jó lehet ez a global átállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple TV+
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50