Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zUlU53
    tag

Hali!

Az ablak felosztásának nevezik a dolgot, 2007-ben kattints egy cellán, amihez viszonyítva állíthatod, hogy mely sorok/oszlopok maradjanak fix-ek, és melyek scrollozzanak, ezután Nézet fül/Ablak csoport/Felosztás gombon katt
    A függőleges és vízszintes(a képen kék) vonalakat húzhatod az egérrel "minden" irányba, ha megfelelően beállítottad, akkor panelek rögzítése. Mindez képben

Bonyolultabbnak tűnik, mint valójában, de magadtól is rájössz majd... :DDD

Fire.

El vagyok kényeztetve, köszönöm (valóban a 2007-et használom), igazán kimerítő válaszokat kapok, a dedós szintemhez mérten. :D

Ha adott nekem az interneten egy táblázat, amiben számomra szükséges adatok vannak, de csak úgy tudom bemásolni Excelbe, mint általános formátum, azzal tudok valamit tenni?

Konkrétan: szépen táblázatban vannak nekem felületméretek, de utána írva mindenhova gondosan, hogy m2. Nekem ezekből kellene átlagot számolnom, de alapvetően ugye értékhibával kidobja az átlagszámítási képletet, merthogy nem értelmezhető. Ezeket valahogy ki tudom szűrni? Vagy pedig az én magam egyszerű módján csináljak mellé még egy oszlopot, és irogassam át a számokat? Kicsit hosszadalmas lenne, bár elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani. :F

Új hozzászólás Aktív témák