- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Power Query kérdés (MS Office Professional Plus 2019):
A feladat egy teke versenyen egy oszlopban azonos számkóddal egymáshoz rendelt párosok eredményeinek egymás mellé rendelése oly módon, hogy előbb az eredményesebb játékos eredményét, majd a kevésbé eredményes játékos gurított értékét szeretném látni. Nem tartom magam kezdőnek a PQ-ben, de fogalmam nincs, hogy miért csinálja azt, amit.A párosok összerendelése megtörtént, megvan, hogy ki az eredményesebb a másiknál. A táblaegyesítéskor még jó adatok látszanak az egyes táblákban, de kibontás után már nem mindenhol.
Nem érzem úgy, hogy én csesztem el, a PQ hibájának gondolom a dolgot, de azért gondoltam felteszem a kérdést, hátha.
Próbáltam úgy is, hogy nem egy lekérdezésben csináltam, hanem három különállóban, majd azokat egy negyedikben összesítettem, úgy sem jó az eredmény (ezért be sem fejeztem az egyesítést).

Köszi, ha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50