Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Power Query kérdés (MS Office Professional Plus 2019):
A feladat egy teke versenyen egy oszlopban azonos számkóddal egymáshoz rendelt párosok eredményeinek egymás mellé rendelése oly módon, hogy előbb az eredményesebb játékos eredményét, majd a kevésbé eredményes játékos gurított értékét szeretném látni. Nem tartom magam kezdőnek a PQ-ben, de fogalmam nincs, hogy miért csinálja azt, amit.A párosok összerendelése megtörtént, megvan, hogy ki az eredményesebb a másiknál. A táblaegyesítéskor még jó adatok látszanak az egyes táblákban, de kibontás után már nem mindenhol.
Nem érzem úgy, hogy én csesztem el, a PQ hibájának gondolom a dolgot, de azért gondoltam felteszem a kérdést, hátha.
Próbáltam úgy is, hogy nem egy lekérdezésben csináltam, hanem három különállóban, majd azokat egy negyedikben összesítettem, úgy sem jó az eredmény (ezért be sem fejeztem az egyesítést).

Köszi, ha tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50