- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
+Emod:
Sajnos (vagy nem sajnos) Office 2016-om van. Cseréltem volna újra de egy két módosítástól megőrültem az újjabb Office-ban, így maradtam.Egyébként ennek az egésznek megoldását annyira egyszerűnek hittem, mondom én vagyok ilyen gyökér, hogy egy full egyszerű feladatot nem tudok megírni képlettel pedig nehezebbeket is megoldottam már.
Igazából batch programot írok ami könyvtárszerkezetet hoz létre és azokba fájlokat másol. Minden oszlop egy programművelet
"cd Mucsaröcsöge | mkdir Mappa | move xy Mappa | .....stb" A szám ami meg mellette van balra az a sorrendje, régen mindig összemásoltam őket egymás alá és a számok alapján sorrendbe raktam őket majd futtatható is volt. Gondoltam már erre a képletre régebben is csak nem vettem rá magam, most viszont akkora a tábla, hogy nem akarom gyalog összerakni futtatható sorrendbe + későbbiekben is erre a célra jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50