Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Gabcsika
üzenetére
A szorzatösszeg, meg abs nem is értem, hogy jött a képbe.
De a csavarodnál jó lenne tisztázni, hogy most mi van az egyenlőségjellel.Ahogy én tanultam: Fkeres - utolsó argumentum kitöltése nélkül - megnézi, hogy az érték szerepel-e a táblázatban. Ha nem akkor, elkezdi csökkenteni a megadott értéket, és egyezőség esetén ad visszalök egy eredményt.
Utólag végiggondolva ez egy baromságnak hangzik, mivel igen hosszú futásidőt eredményez.
Tehát valószínű megnézi, hogy mely kategóriánál nagyobb (szigorúan nagyobb) az adott érték és az ahhoz tartozó oszlopot adja vissza.
Vagyis ha egyezőséget is akarsz, akkor a kategóriák határait kell módosítanod.
Nézd meg ebben a fájlban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát valószínű megnézi, hogy mely kategóriánál nagyobb (szigorúan nagyobb) az adott érték és az ahhoz tartozó oszlopot adja vissza.
Fferi50