Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Üdv,
Hátha van vmi ötletetek, mert én kifogytam.
Általános rutin, hogy két reportot szedek le SAP-ból, majd a két report eredményeit az egyikben összefűzöm VKERESSEL. Semmi tudomány, mindkét excelből csak egy oszlop kell, a sorok azonosítójával rákeresek és voilá.
Viszont akárhogy próbálom ezt a taskot átadni a gyakornoknak, egyszerűen nem megy. A két reportot leszedi, megcsináljuk neki úgyanúgy a VKEREST és #HIÁNYZIK az összes sor.
Átküldi a két reportot amit leszedett, az én gépemen megnyitom, megcsinálom ugyanúgy a VKERES-t és tökéletes működik. Ez h lehetséges?
Annyi h az én excelem angolul van szal nálam VLOOKUP nála meg VKERES de egyébként minden másban identikus volt amit csináltunk, és nálam megy nála meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50