Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
köszönöm az ötleteket, mindjárt kipróbálom őket. még asnyit, hogy az oszlop lefele folyamatosan bővítve van, így most május van, de aztán június.
úgy gondoltam, hogy arra a két oszlopra, ráereszteni egy fügvényt, hogy ne kelljen új hónapkor semmit csinálni.
szóval akkor megpróbálom elmondani, egy bevétel kiadásos táblázat adott, Delila_1 egyik függvényével azt megoldottam, hogy ha c vagy d oszlopba beírunk egy öszeget akkor az aznapi dátumot írja be a b oszlopba. aztán ehhez akartam egy havi összesítő valahova ki jobbra, hogy május-június.... és alatta lett volna, hogy adott hónapban mennyi volt a bevétel alatta cellába meg kiadás.
aztán ezekből egy diagrammot készítettem volna.
azért gondoltam függvényre, hogy elég legyen csak beírni az adott oszlopba az összeget és mindent automatikusan csinálna a táblázat ;)
a dátum beillesztés megvan szóval a lényeg megy, csak egy ilyen összesítő lenne jó.
amúgy feltettem ide az xls-t, makróba csak azt a dátumosat raktam be...
még nem végleges csak most van fejlesztés alatt...
köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50