Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
lapa amit küldtem 09.19-én hagyhatod, majd lesz más kérdés...........................................experteknek
-
Culram
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség makró íráshoz.
Van egy random táblázatom ahol a termékek cikkszám szerint vannak sorokba rendelve.
Minden termékhez van egy darabszám rendelve.
pl.:
Cikkszám Terméknév Havi fogyás (db)
A001 hurka 5
B612 cérna 10
A002 kolbász 8
és szeretném ezeknek a darabszámait át makrózni egy másik táblázatba, hogy az a megfelelő cikkszámhoz essen.
pl.:
Cikkszám Terméknév Havifogyás (db)
A001 hurka
A002 kolbász
A003 szalonna
B612 cérna
B613 tű
Ez a második táblázat egy fix táblázat, amiben csak az értékek nincsenek berakva. Azokat szeretném átmakrózni, a cikkszámot használva azonosításnak.
Tudna valaki segíteni? -
lordring
aktív tag
Nem, jó lett.
Nahát, ezt is igazán köszönöm!

-
-
-
lordring
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Hmm, ez is eredeti ötlet, meg is csináltam, de nekem hibát jelez. Az enyém ez lett:
Sub Beillesztés_értékként()
'
' Beillesztés_értékként Makró
' Beillesztés értékként
'
' Billentyűparancs: Ctrl+s
'
Columns(''D
'').Select
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
lordring
üzenetére
Jobban megnéztem a makrómat, és bőbeszédűnek találtam.
Elegendő ennyi is:
Sub Érték_beillesztése()
' Billentyűparancs: Ctrl+e
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues ' Ez a sor illeszti be az értéket
Application.CutCopyMode = False ' Megszünteti a a másolási terület jelöltségét
End Sub
Az ' (aposztróf) utáni szövegek megjegyzések, nem játszanak szerepet a makró működésében. -
Delila_1
veterán
válasz
lordring
üzenetére
Az én makróm így néz ki:
Sub Érték_beillesztése()
' Billentyűparancs: Ctrl+e
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks:= _
False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
End Sub
De hiába másolnád be, a bill.parancsot csak az új makró varázslóban tudod megadni. Tehát varázsolj, add meg az elején a bill.parancsot, és ha nem így néz ki az elkészült makród, javítsd át eszerint.
[Szerkesztve] -
Delila_1
veterán
válasz
lordring
üzenetére
Billentyűparancs nincs, de indíts egy új makrórögzítést, válaszd az Egyéni makró-füzetben opciót, rendelj hozzá bill. parancsot, és vezesd végig az értékként való beillesztést.
Minden füzetben működik majd.
Az felvétel indítása előtt jelöld ki a másolandó területet, és állj oda, ahova az értékeket be akarod illeszteni. Ezután jöhet a rögzítés. -
doc
nagyúr
köszi a tippet, de sajna ezeken már túl vagyok
amúgy igen, domain
Korlátozott fiókban használod a gépet?
rendszergazdai jogai vannak a usernek
Léteznek a hivatkozások, amikre kattintasz? Van a szerverhez jogosultságod?
igen, explorerből meg tudom nyitni bemásolva a linket
Esetleg egy Office újratelepítés?
zsír új telepítés
Esetleg féreg/vírus írtás.
zsír új telepítés+vírusirtó, a gép tiszta
Esetleg próbáld meg átállítani az alapértelmezett böngészőt.
nem netes hivatkozás, hanemhelyi hálózaton levő file -
lordring
aktív tag
És van arra billentyűparancs, hogy beillesztés érékként?

-
lordring
aktív tag
Helló! Van olyan függvény, ami egy szöveg meghatározott helyére beszúr egy adott karaktert?

[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen, eltüntetni én is el tudtam, csakhogy nem jön vissza automatikusan, ha a cellára állok. Viszont a gomb használatára a csökkent képességű ügyfél nem fog rájönni sajnos, úgyhogy hagyom ott állandóra.
Nem lista panelt csináltam, hanem az Érvényesítés menünél az Érvényességi feltételnél a listát adtam meg, lehet hogy nem a legszebb megoldást, de csak ezt ismertem erre
-
Delila_1
veterán
Sőt, még nevet is lehet neki adni a későbbi hivatkozás megkönnyítésére.
Tegnap beszéltünk arról, hogy egy cella számot, vagy mást tartalmaz. Alapértelmezés szerint a számok jobbra-, a szövegek balra igazítva jelennek meg a cellában. Külön formázás nélkül ránézéssel is eldönthetjük az adat típusát. -
Delila_1
veterán
válasz
mahatma
üzenetére
El lehet tüntetni a Visible paraméter False-ra való állításával, csak azt nem tudom, hogyan lehet ezt szabályozni egy cellára lépéssel. Gombokkal meg tudom oldani a ki-bekapcsolást.
Lista panel helyett kombi panelt vigyél be. Ha az űrlap eszköztárból vitted be, akkor a Lenyíló soroknál adhatod meg az egyszerre látható sorok számát. Ha pedig a vezérlők eszköztárból, akkor a ListRows-nál. -
koob
senior tag
table array-t is lehet fixálni: $A$52:$D$56
-
lapa
veterán
válasz
mahatma
üzenetére
ezzel tudod megjeleníteni, ill. eltüntetni (persze a shape nevét neked kell tudni, pl makrorögzítés közben rájelölsz egérrel...).
ActiveSheet.Shapes(''WindowsMediaPlayer1'').visible = true
ezzel [link] meg megfuttatod, pl
Target.Interior.ColorIndex = 3 helyére
if target.address = ''$A$1''
...visible = true
end if -
koob
senior tag
$145.67 -t 145,67 $-ra (számérték) -re szeretném alakítani h számolhassak azzal az oszloppal, amiben ez az érték lenne $-os számformátumban...
''145,67 $'' -ral lehet számként számolni?
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy ezt nem lehet eltüntetni...legalábbis én nem tudtam
viszont még egy kérdésem lenne, csináltam az egyik cellába egy legördülő menüt, amiben van 30 sor, de scrollozni nem lehet benne, lehet ezt valahol állítani? vagy csak a nyíllal tudom lejjebb vinni? -
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Ha adsz egy valós e-mail címet, postázom a funcs.xls-t.
-
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Most látom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, hanem a különböző lapok celláinak azonos formázására.
Sajnos, erre nem ad módot az Excel. Ám ha kijelölöd egyszerre a lapokat, és így, a nyomtatási képnél állítod egyenként, gyorsabban megy. Akkor még a lapok sorszámozását is be tudod állítani (pl. összes lap/lap). A nyomtatóra küldés előtt is együtt jelöld ki a lapokat, hogy valódi értéket kapj.
Megint írom:
ne felejtsd el a közös kijelölést megszüntetni, sok bosszúságtól mentesülsz. -
Delila_1
veterán
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Szia mimi-bacsi!
Kijelölöd a megfelelően formázott oszlopokat.
Az eszköztáron van a ''Formátum festő ecset'', azt felveszed, átlépsz a másik lapra, és az ecsetet végighúzod ugyanazokon az oszlopjelölőkön.
Van egy módszer a sok egyforma lap azonos kitöltésére: egyszerre kijelölöd a sok lapot – SHIFT-tel az elsőtől a valahányadikig, vagy CTRL-lal a nem egymás mellett levőket –, majd kiállítod, formázod az éppen aktuálisat. Ugyanaz jelenik meg a többi kijelölt lapon is. Vigyázat! Ne felejtsd el megszüntetni a kijelölést, ha végeztél az azonos dolgokkal!
El akartam küldeni a Funcs.xls-t, de hamis az e-mail címed. -
Delila_1
veterán
-
doc
nagyúr
adott egy excel file, a cellákban hivatkozások más (.doc) file-okra
ha rányomok egy ilyenre, közli hogy az érvényben levő korlátozások miatt ezt ő nem engedi. intézőből rendesen meg tudom nyitni a szóban forgó file-okat.
mi lehet a baja? nézegettem a beállításokat, de nem találtam ilyesmit -
mimi_bacsi
tag
kérem a segítségeteket!
Van két kitöltött excel táblám, és szeretném, ha a táblákban lévő munkalapokra ugyanazok a beállítások (margó, fejléc, lábléc, logó, betűtípus....) legyen. Hogy tudom megoldani, ha az egyik fülben lévő már oké, azt tudom-e másolni, stb...hogy nem kelljen ugyanazt több 10 db-on elvégezni? -
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
Gondolom, szövegként akarod a 3.25-öt értelmezni. Ha ' (aposztróf) a cella első karaktere, az utána következőket szövegként értelmezi az Excel.
Másik kérdésre: a 3 cellába 3 függvény kell.
1. =bal(cellahivatkozás;5) – angolban left
2. =közép(cellahivatkozás;7;4) – angolban mid. Hetedik karaktertől 4 hosszan.
3. =jobb(cellahivatkozás;3) – angolban right -
koob
senior tag
adott G oszlop, benne %-os alakok (osztással a képletben),
akad benne #DIV/0! ezek helyére ''''-t h lehet rakni? IF(ISERR(C22/$B22);'''';C22/$B22) -vel nem lesz jó mert: #NAME? -
koob
senior tag
milyenre formázzam a cellát hogy a 3.25 ne 25.márc legyen?
Ez az Excel Vlookup példája lenne..tehát a vlookup-nak megfelelő kellene (mert csak #NAME van ha Text típusú...)
Ha 0.457 3.55 500 egy db cellában van, azt hogy lehet egy kattintással 3 cellába rakni (a Merge ellentétje létezik)? -
Delila_1
veterán
válasz
mahatma
üzenetére
Szia mahatma!
Megnyitod a vezérlők eszköztárát. Az alján a További vezérlők gombot megnyomod, és kiválasztod a Naptár vezérlőt (lehet, hogy Calendarnak, MS Calendarnak hívják). Kapsz egy szálkeresztet, azzal rajzolsz egy négyszöget. Akkor tudsz módosítani ezen az eszközön, mikor Vezérlők eszköztáron a bal felső ikon - Tervezés - aktív. A tulajdonságok közül a legfontosabb a LinkedCell, ide kell beírnod, melyik cellában legyen az eredmény. A többi beállítás a küllemre vonatkozik.
Jó munkát!
[Szerkesztve] -
mahatma
aktív tag
sziasztok,
kérdőívet készítek, és a válaszadásnál egy dátumra lennék kiváncsi, ehhez szeretném beszúrni a windows naptár részét, hogy onnan lehessen kiválasztani. Ezt hogyan lehet megoldani? -
Delila_1
veterán
válasz
Szkeptikus
üzenetére
Küldd már el e-mail-ben, mert nem egészen világos, mit szeretnél. Ha titkos adatok vannak benne, írj helyettük hamisakat.
-
Szkeptikus
tag
Sziasztok! Egy elég összetett problémával kapcsolatban kérnék segírséget. Van egy excel táblám aminek az első oszlopában (A oszlop) az A, B, C, értékek váltakoznak a második oszlopban (B oszlop) pedig konkrét dátumértékek vannak. Az adatbázis havonta frissül az elműlt 30 nap adataival.
A példa kedvéért arról van szó, hogy meg kell állapítanom, hogy ''A'' / ''B'' / ''C'' személy mondjuk mikor megy bevásárolni. Ha aznap megy bevásárolni akkor az egy újabb sort fog jelenteni az A
oszlopban ahol az A oszlopba fog kerülni a személy kódja a B oszlopba pedig a bevásárlás dátuma. Minden hónap végén megkapom az elmúlt 30 napra vonatkozó A
sorokat amit bemásolok a táblába.
A megoldandó probléma. Egy táblát kell készítenem aminek első oszlopa a személy kódja (''A'' / ''B'' / ''C'') második oszlopa pedig annak a napnak a dátuma amikor a személy tizedszer ment bevásárolni.
Az összesítés mindig az év elejétől kezdődik, tehát nem kell minden hónapban újra nulláról számolni a tizet.
Erre kérnék függvény javaslatokat. (pivot tábla nem jöhet szóba)
Előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
igen ezt csinaltam en is, sorba rendeztem, es ahogy irtad korabban, aszerint mukodik. koszi
A e-mail ertesitest ugy tudod bekapcsolni, ha elmented az aktualis temat a kedvencekhez jobb oldalt es utana bepipalod a kis level ikont. szinten jobboldalt a tema cime mellett.
[Szerkesztve] -
Delila_1
veterán
A helyedben a lapról csinálnék egy másolatot (lapfület CTRL-lel jobbra húzod). Az első sorban egy olyan oszlopba állnék, amelyiknek lehetőleg minden sorában van adat. Itt CTRL+le nyíl az első üres sor fölött áll meg. Az üreset kitörölném, és a következő sortól ugyanezt ismételném, míg az adatok végére nem érnék.
Esetleg az egész táblázatot kijelölném, a cellákat felosztanám. Ezen a másolt lapon nem baj, ha nincsenek meg az összevonások. Akkor már lehet rendezni, és beírni a képleteket, amiket az előbb megírtam. A képletek jelzik az egyformákat, amiket az eredeti oldal szűrésével megtalálsz az adathalmazodban. -
e=mc²
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
A baj az, hogy max egy masik tablaban tudnam ezt megcsinalni, mivel nem egybefuggoen vannak sorban hanem elvalasztva egyesitett cellakkal es egyeb abrakkal vannak felsorolva. Igy nem engedi rendezni sem.
Max annyit tudok, hogy atmasolom oket egy masik munkalapra, aztan ott, es manualisan megjelolgetem....
Lapa az a gond, hogy ez mar egy meglevo tabla parezer bevitt adattal
-
Delila_1
veterán
Bocs, a #2513-ban pongyolán fogalmaztam.
Nem írtam, hogy a PrintScreen az aktuális képernyő-tartalmat teszi a memóriába. A Paint-ben majd ebből is kijelölheted a neked szükséges részt, CTRL+C-vel ezt másolod a memóriába. Ezután Fájl/Új. Megkérdezi, hogy el akarod-e menteni az előzőt, erre nemmel válaszolsz. Megjelenik az új tiszta lap, ide CTRL+V-vel beilleszted a megvágott képet. Ezt mented. -
Delila_1
veterán
Rendezd az adataidat H és I szerint. Az első üres oszlop második adatsorába (mondjuk az első sor a fejléc, első adatsor 2, tehát az üres oszlop 3. sorába) írd be:
=ha(H2=H3;''Egyező azonosító'';'''') .
A második üres oszlop képlete hasonló:
=ha(I2=I3; ''Egyező reg'';''''). A két képletet együtt lehúzod.
Beteszel egy szűrőt, és kész. -
Delila_1
veterán
Irányított ugrás
A lapod így néz ki: A1-> Bérszámfejtő. B1: B8 nyolc név. C1: C8 nyolc telefonszám
A9-> Forgácsoló műhely. B9: B30 22 név, C9: C30-ig telefonok, és így tovább.
Telefonkönyvet kell összeállítanod. Egyrész ABC rend szerint, amivel semmi gond, B oszlopod rendezve OK. Másrész munkahely, és azon belül ABC szerint rendezve. Ezt csak akkor tudod, ha az A oszlopban is minden cellában van érték. Ehhez jó az irányított ugrás. Lehet, hogy nem tudom világosan leírni. Ha érthetetlen a leírásom, hívj fel Messengeren, vagy Skypon, lépésről lépésre megcsináljuk együtt.
Ha maradsz a magyar verziónál, ott kapnál súgót. -
Delila_1
veterán
1. bekezdés: A táblázatod bármelyik celláján állva a CTRL+T kijelöli az egész táblázatot. Ekkor a bal Alt+. a táblázat négy sarkára ugrik, amivel ellenőrizheted a táblázat méretét. Mondjuk, azt hitted, hogy a táblád A1: K500-ig tart, de közben a 326-os sor üres volt. Akkor a sarkok letapogatásával látod, hogy A1: K325 az igazi méret.
Ez a táblázat kijelölés hasznos a nyomtatási terület beállításához is.
3. bekezdés: van egy táblázatod, ahol a sorokban az évek, oszlopokban a hónapok vannak, benne értékek. A SHIFT+CTRL+F3-mal létrehozod a neveket a sor- és oszlopfeliratokból egyaránt. Ezután egy különálló cellában elég a nevekkel hivatkozni az adatokra, pl. =2006 jan (szóköz van a 2006 és a jan között) azonnal megadja az értéket, nem kell kínlódni fkeres, index, hol.van, vagy egyéb függvényekkel. Az =szum(márc) összegzi a márciusi adatokat. Vagy =2007 febr-2006 febr megadja a két év azonos időszakának különbségét. És így tovább...
5. bekezdés: ezt nem értem -
Delila_1
veterán
1. bekezdés: van egy szép hosszú képleted, pl.: a1*b1+n1*-1+szum(b3: k6)... stb.
Ha itt kijelölöd az n1*-1-et és F9-et nyomsz, ott az n1 pillanatnyi értékét fixre veszi. A cella értéke ezentúl az a1, b1 és b3: k6 cellák értékének változásától függ, az n1*-1 helyett a fix értékkel számol. Ha nem tudtam világosan leírni, helyettesítsd be értékekkel.
2. bekezdés: a függvényed, képleted elejére, végére ugrasz a HOME, End billentyűkkel. Gyorsítja a szerkesztést.
5. bekezdés: nem értem a kérdést.
6. bekezdés: itt félreértjük egymást. Nézd meg a #2472-esben a leírást, másról beszélünk (írunk). -
Delila_1
veterán
Ha jól értem, D11-től S11-ig akarod feltölteni a cellákat. Kijelölöd a D10:S10-ig, Lehúzod a 11. sorba, majd az S10-et jobbra húzod.
Nekem többször van szükségem véletlen számokra, ezért a personal.xls-be betettem egy makrót, amihez rendeltem egy ikont:
Sub Véletlen()
Selection.FormulaR1C1 = ''=INT(RAND()*495)+5'' '5 és 500 közötti egész szám
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlValues, Operation:=xlNone
Application.CutCopyMode = False 'kijelöltség megszüntetése
End Sub
A lapon kijelölök egy terület, és rákattintok az ikonra. Mint látod, a képletet azonnal felülírom az értékkel. -
koob
senior tag
=SUM(B9:D9) vs =SUM(B9;C9;D9) között van érdembeli különbség (az első felhasználhatóbb)?
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Szeretnem kerni a segitsegeteket.
Van egy excel tablam ami tartalmaz egy termekrol egy azonositot (H oszlop), es egy reg szamot (I oszlop) (meg meg sok mas adatot).
Hogyan tudnam megcsinalni azt, hogy ossze kellene hasonlitani az azonosito szamokat, hogy van-e duplikacio, illetve az ezekhez tartozo reg szamok is egyeznek-e (es forditva - van e a regszamok kozott 2 ugyanolyan es a hozza tartozo azonositok is ugyanolyanok-e)? Ha megoldhato lenne, akkor meg ki is kene irnia egy cellaba hogy mennyi ilyen duplikacio van, es a hab a tortara pedig az lenne, ha meg ki is irna, hogy melyik ez az azonosito/reg szam es milyen leltari szamon (A oszlop) talalhatoak ezek a termekek
Nemtudom mennyire lett ertheto
A tablat nem szeretnem kozzetenni, bizalmas adatok vannak benne...
Koszonom!
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
------------------vá-----------------
Ha sort vagy oszlopot akarsz áthelyezni, az kijelölt sort/oszolpot az elé a sor/oszlop elé húzod, ahova illeszteni akarod, közben a SHIFT billentyűt lenyomva tartod. Ekkor egy szürke vízszintes, ill. függőleges vonal jelzi a beillesztés helyét.
OK
Eltévesztettem a kérdésed sorszámát, de a táblázatban való gyorsabb mozgásra vonatkozó kérdéseket is te tetted fel.
Azt biztosan tudod, hogy a CTRL+Home az A1 cellába visz (kivéve, ha rögzítetted az ablaktáblát, mert akkor a rögzítés helyére). A CTRL+END a táblázat jobb alsó sarkába állít.
Múltkor írtam, hogy a CTRL+T kijelöli az aktuális tábládat. Ilyenkor a bal Alt+pont többszöri megnyomása a táblázat 4 sarkát mutatja meg. Pl. meg akarod tudni, hol van a táblázat vége.
nem működnek ezek
F4-gyel ismételhetsz néhány műveletet, pl. cellaformázás (szegély, karakter- és háttérszín), oszlopszélesség, sormagasság, oszlop vagy sor elrejtése - felfedése. OK
Shift+F4 a legutóbbi keresést ismétli. OK
F5 az Ugrás párbeszédpanelt jeleníti meg, SHIFT+F5 a Keresés panelt. Érdemes tanulmányozni az irányított ugrás panelt. Erre egy jellemző példa:
''A'' oszlopban vannak a termék féleségek: alaplap, egér, monitor. ''B'' oszlopban mindegyikhez néhány típus, de az A-ban csak egyszer van beírva a féleség. Ahhoz, hogy rendezni tudd, minden sor A cellájába is be kell írni az adatot. Megoldás: kijelölöd az A oszlopot, F5 Ugrás panel, Irányított... gomb, üres cellák. Jelöltté teszi az üreseket, aktív lesz az első üres cella. Beírod a képletet: =(a fölötte lévő cella), CTRL+Enter. Ezután az A oszlopot másolod, ugyanoda értéket beillesztesz. ezt most nem értem, de el tudom képzelni h rajtam kívül sokan értik...
A Súgóban keress rá a Billentyűkombinációk szóra. nálam nem súg..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Mobile
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A testreszabásnál kell hozzáadni a menühöz. 

amúgy igen, domain

Fferi50