- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
bela85 #45818 üzenetére
Sziasztok!
bela85: Ma sem értem ide mostanáig, meg el is felejtettem, de örülök, hogy megoldódott.
Fferi50: köszönöm a kisegítést.
Delila_1: Nem jobb, nem rosszabb, más. Ha valamennyi oszlopban előfordulhat több figyelembe veendő érték (igen, talán, lehet stb.) valamint a nem érték helyett is lehetnek más nem számítandó értékek (pl. soha, semmikor stb.), a tömbképlet akkor is működik érdemi átalakítás nélkül. (Én úgy értelmeztem, hogy bela85-nek ilyen megoldásra van szüksége, ezért lett ez az általam javasolt megoldás.)
Én mindenesetre mindig örülök, ha több megoldást is látok, mert sokszor én is tanulok ezekből. Például hogy adott esetben másként, egyszerűbben is gondolkodhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Whisky topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest