- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Jaa, értem! Nem jeleztem, hogy nincs külön címsor. Köszönöm, hogy még erre is gondoltál!
Szuperül működik! Fantasztikus, hogy ilyen gyorsan végez vele, amire egy csomó időm rá szokott menni, meg unalmas a másolgatás. Kiszámoltam, hogy minden füzet másolása min. 12-15 műveletet igényelt (megnyitás, kijelölés, kivágás, átváltás, beillesztés, új pozícióra ugrás, visszaváltás, kijelölés megszüntetés, bezárás, file kezelőre ugrás, újabb megnyitás...), és mindezt 20-30-szor...
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, rengeteg időt spóroltál meg nekem ezzel! Hálám örökké üldözzön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50